SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: jean - 28 January 2010, 21:38:00
kafam karisti desem yeridir kasimpasadaki adamida aldik hala 2-3 oyuncu aliyorlar anlamadim gitti
gelecek sezon transfer yapamazsak şimdiden fazla yapalım da elimizin altında bulunsun diyolardır jean ;) :D

holigan_itü

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 January 2010, 19:28:51
ben bugun gittim bi idmana ugradım, zenciyi gordum, tırt.. takım deneme tahtası olmus, Allahtan sortum formam yoktu, Huseyin Kalpar çok pis baktı bana deneyecekti heralde..

:) :) :)

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 January 2010, 15:02:28
Bi Gün, bu beğenilmeyenler ortaya çıkmasınlar Hasselbaink,Hyypia gibi ;D

olursa da şaşırmam, kamyonlar dolusu adam denediler, olursa da şaşırmam. .

**KaR6**

Alıntı yapılan: Özel Haberson alınan bilgilere göre denediği oyunculardan verim alamayan Huseyin Kalpar, cumartesi gunu yapılacak bir halı saha maçını izlemeye karar verdi. Huseyin Hoca: Her cumartesi burada ki maçalrda oynayan bir bosnalı, bir kentucky fried chickenli iki oyuncu hakkında olumlu referans aldık, bu haftaya özel bir de istanbullu geliyormuş, cumartesi Nuri Asan Halı Saha'da bu futbolcuları izleyip, yönetime rapor vereceğim dedi. Bosnalı Memedovic'in biraz kilo problemi oldugu, Kentucky fried Chickenlinin ise biraz obur oldugunu öğrenen gazetemiz, bu transferlerin hem ucuz hem faydalı olacagını bilgisini sizlere sunmaktan gurur duyar..

Kaynak: A.Y.S.İ haber ajansı

**KaR6**

Alıntı yapılan: Flaş Flaş FlaşSon dakika gelişmesi! Haberimiz çıktıktan 30 saniye sonra forumu okuyan Sportif Direktör transfer haberlerini yalanladı!

gozgoz yýlmaz

Ucu açık bir cümle olacak ama affınıza sığınarak yazayım, bu Kalpar bu kadar zenciyi bir gün içinde nerelerine bakıp da beğenmedi acaba?

serdaryavuz

ben tahmin ederim ama burda yazamam ???

Kaptan

hoca heralde kendisini datmin edecek birini arıyor

Shane_Falco

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 January 2010, 19:28:51
ben bugun gittim bi idmana ugradım, zenciyi gordum, tırt.. takım deneme tahtası olmus, Allahtan sortum formam yoktu, Huseyin Kalpar çok pis baktı bana deneyecekti heralde..

:D:D:D süpersin abi ya

babasamsunlu

celebi

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 29 January 2010, 00:28:16
ben tahmin ederim ama burda yazamam ???

yaz kardeşim tevil yaparak anlarız biz :D

SerhaT55

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 28 January 2010, 14:53:45
Eric geldi Petr yolda
Burhan Coşkun'un gidişiyle birlikte gol yollarında sıkıntıya düşen Kırmızı-Beyazlılar, Burundili forvet oyuncusu Eric Ndizeye'yi dün Samsun'a getirdi. Kasımpaşalı Çek stoper Petr Pavlik'in ise birkaç gün içerisinde takıma katılması bekleniyor.24 Ocak Pazar günü gazetemizde yayınlanan 'Bomba transferler yolda' başlıklı haberimizde ismi geçen futbolculardan ilki Samsun'a geldi. Belçika 1. Ligi takımlarından Lokeren'de forma giydiği belirtilen Burundili forvet oyuncusu Eric Ndizeye, denenmek için dün sabah Samsun'a gelerek ayağının tozuyla antrenmana çıktı. Burundili oyuncu Ndizeye ile ilgili kararın kısa sürede verileceği açıklandı.

PAVLİK GELECEK
Haberimizde ismi geçen bir diğer oyuncu Çek stoper Petr Pavlik´te ise sona gelindiği öğrenildi. Konuyla ilgili görüştüğümüz Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, "Futbolcuyu ikna etmeye çalışıyoruz. Ufak bir pürüz var. Ama bu halledebileceğimiz bir şey değil. Petr Pavlik bir kaç gün içerisinde Samsun´a olacaktır" dedi. Bu arada Kızılyıldız´da forma giyen ve ismi henüz açıklanmayan golcü bir oyuncunun bugün ya da yarın Samsun´a geleceği öğrenildi.

eric beyenmeyip geri göderdiler  kaynak=denge gazetesi

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 28 January 2010, 23:49:49
Ucu açık bir cümle olacak ama affınıza sığınarak yazayım, bu Kalpar bu kadar zenciyi bir gün içinde nerelerine bakıp da beğenmedi acaba?

Bir güne gerek yokki Eric gibi futbolcuyu beğenmemek için adamın futbolcu olduğunu ispat etmeye şahit lazım ben 1 saat izledim olmaz dedim Hüseyin Kalpar nasıl beğensin...

fatih55ankara

Boluspor'a Yabancı Oyuncu!
--------------------------------------------------------------------------------
Uzun süredir yabancı futbolcu deneyen Boluspor, Nduka Morrison Ozokwor ile sözleşme imzalayacak.
29 Ocak 2010

Bank Asya Birinci Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Boluspor, transfer harekatına devem ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip Nijeryalı Nduka Morrison Ozokwor ile sözleşme imzalayacak.

Takımın Antalya'da yaptığ devre arası kampına denenmek için davet edilen Nduka Morrison Ozokwor, yaklaşık 20 gün süren denenme süreci sonunda Boluspor'un Arnavut Lika'dan sonra ikinci yabancı oyuncusu oldu. 

Orta sahanın sağında ve solunda oynayabilen Nduka, devre arasında Antalya'da ve Bolu'da yapılan çalışmalarda en göze batan isimlerden biri olmuştu.

Bugün imza atılması beklenen Nduka Boluspor'un uzun zaman sonra renklerine dahil ettiği ilk siyahi oyuncusu olacak.

1988 doğumlu Nduka, 2007 yılında Nijerya U-20 takımında forma giydi ve takımının kaptanlığını da yaptı. Orta sahada iki kanatta da forma giyebiliyor. Genç yıldız, daha önce Fransa'nın Nice takımında da forma giymişti.

Öte yandan Boluspor'a sezon başı Muğlaspor'dan transfer edilen Güneşcan, İstanbulspor'a  sezon sonuna kadar kiralık olarak verildi. Bu futbolcunun bugün yeni takımı ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

fatih55ankara

Sheriff Suma Kocaelispor'da!
--------------------------------------------------------------------------------
Bank Asya 1.Lig'in son sırasına demir atan Kocaelispor, 1986 doğumlu Sheriff Suma ile sözleşme imzaladı. Gurbetçi futbolcu Erkan Sağlık da bugün takıma katılacak.
29 Ocak 2010

Devre arasında hem yönetimde hem de takımda değişikliğe giden Kocaelispor, son transfer hamlesini yabancı oyuncu transfer ederek yaptı.

Yeşil-siyahlı kulüp 1986 doğumlu Sheriff Suma ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

12 Ekim 1986 tarihinde Sierra Leone'nin Freetown kentinde doğan Sheriff Suma, orta sahanın solunda ve zaman zaman forvet mevkisinde görev yapıyor.

Sheriff Suma, ülkesinin Kallon FC takımında altyapı eğitimini tamamladı. Suma, bu dönemde U-17 Dünya Şampiyonası'nda ülkesinin formasını giydi. Ülkesinde 5 yıl futbol oynayan başarılı oyuncu, daha sonra İsveç'in Atvidabergs takımına transfer oldu ve burada 47 maçta 7 gol kaydetti.

İsveç takımında başarılı bir performans sergileyen oyuncu, ülke çapından dikkat çekti ve İsveç Süper Lig takımlarından GAIS'e transfer oldu. GAIS'te 14 maçta forma giyen oyuncu daha sonra Norveç'in Haugesund takımına kiralık olarak verildi.

Sezon başında Güney Kıbrıs'ın Ermis Aradippou takımına transfer olan futbolcu ilk yarıda 14 maçta 2 gol kaydetti. Genç oyuncu, Sierre Leone Milli Takımı'nın Dünya Kupası elemeleri müsabakalarında 6 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Öte yandan Körfez ekibi, gurbetçi futbolcu Erkan Sağlık ile de 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

19.08.1985 tarihinde İsveç'te doğan Erkan Sağlık, Vastra Frölunda takımından yetiştikten sonra İsveç Süper Lig'inin ünlü takımlarından Göteborg'a transfer oldu. Göteborg'ta 1 yıl forma giyen oyuncu daha sonra 2006 sezonunda GIF Sundsvall takımına transfer oldu. 2006'dan bu yana Sundsvall'da forma giyen 1.87'lik stoper, bu sezonun ilk yarısında 14 maçta forma giyip 1 gol kaydetti.

Erkan Sağlık bugün İsveç'ten hava yolu ile gelerek takıma dahil olacak