SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

samsunmania

Kardeşim bu adam nereli?Brindili mi, Grundili mi  ;D ;D(Böyle adı olan ülke yok) Adam BURUNDİLİ. Orta Afrika ülkesi.
Binlerce kişinin ziyaret ettiği internet sitelerinin hali. >:( >:(
Coğrafyacılar görev başına.Gereken dersi verin şunlara. ;D

mehmet yılmaz

:)

Grundig televizyonları sponsormuş, ondandır abirabrundigrundiga.

Eric Ndizeye, arıyorum google amcada ama yok.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 27 January 2010, 20:25:18
:)

Grundig televizyonları sponsormuş, ondandır abirabrundigrundiga.

Eric Ndizeye, arıyorum google amcada ama yok.

Ben de bulamadım. Herhalde Belçika gizli servisinde forvet bu adam. ???

Ama isterseniz Burundi'yi tanıyalım.

http://www.ulkeler.net/burundi.htm

Dartagnan

,Burada öncelik Samsunspor'un menfaatleri" dedi.

Menfaati olabilecek  bi Samsunspor bulabılırsenız dedıgınız dogru .... Ama bu takım Allah korusun gitti gidiyor artık daha ne menfaatı.Bul ve al artık bı tane adam yeter beee!!!!

Sercan

FC Brussels takımında oynuyormuş Belçika'da...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 January 2010, 20:34:29
FC Brussels takımında oynuyormuş Belçika'da...

Orada oynamaya devam edecek anlaşılan. Şimdi öğrendim, Kalpar bunu da beğenmemiş. Geri yollanacakmış.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 27 January 2010, 20:46:38
Orada oynamaya devam edecek anlaşılan. Şimdi öğrendim, Kalpar bunu da beğenmemiş. Geri yollanacakmış.

Buyur burdan yak. Bunlar senede 100 bin liraya oynayacak Totti arıyorlar herhalde.

YaşarDoğu

samsunmania

27 January 2010, 20:56:36 #548 Son düzenlenme: 27 January 2010, 21:05:59 samsunmania55
Gelen herifler bizim forvetlerden bu kadar mı kötü. Nasıl referans alıyor da getiriyorlar. Denenmek için gelen adamların uçak bileti masrafıyla topçu alınır be.

europe_55

Alıntı yapılan: samsuni - 27 January 2010, 20:46:38

Acaba kimin transfer edilmesini bekliyor kendisi?
Messi mi?, C. Ronaldo mu??

Sercan

27 January 2010, 21:12:13 #550 Son düzenlenme: 27 January 2010, 21:42:41 55sercan55
Bana kalırsa bu adamlar anadolu turnesine çıkmışlar.Beğenildikleri yere yamanacaklar...

germencisse

bu saatten sonra yapılacak transferden pek hayır geleceğini sanmıyorum..son dakika transferleri bizim kulübümüzde acele yapılır ve almış olmak için alınır..o yüzden bir chelidze vakası tekrar yaşayabiliriz..ama denemelerden fırsat bulursa belki imza aşamasına geçebilirler...

jean

deneme tahtasina dondu takim gelen yeyip icip gidiyor

selahattin55

bu gelen adamlar turgut  tan damı kötü.turgutun forvet olduğu yerde herkes forvet oynar.

fatih55ankara

Team
redstar belgrade

Slavko Perovic

Name: Slavko Perovic Position: Forward Jersey No.: 23 Date of Birth: 09.09.1989 Place of Birth: Kragujevac Height: 186 National Team: Serbia, U-21Season 2009/10
Superleague SFA Cup CL UEFA Cup
Games:     
Goals: 0 0 0 3
Minutes Played:     
0 0 0 0
0 0 0 0
Assists: 0 0 0 0
In:     
Out:     
Bench:     

Goal Types
  Leg:  1