SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

Eric geldi Petr yolda
Burhan Coşkun'un gidişiyle birlikte gol yollarında sıkıntıya düşen Kırmızı-Beyazlılar, Burundili forvet oyuncusu Eric Ndizeye'yi dün Samsun'a getirdi. Kasımpaşalı Çek stoper Petr Pavlik'in ise birkaç gün içerisinde takıma katılması bekleniyor.24 Ocak Pazar günü gazetemizde yayınlanan 'Bomba transferler yolda' başlıklı haberimizde ismi geçen futbolculardan ilki Samsun'a geldi. Belçika 1. Ligi takımlarından Lokeren'de forma giydiği belirtilen Burundili forvet oyuncusu Eric Ndizeye, denenmek için dün sabah Samsun'a gelerek ayağının tozuyla antrenmana çıktı. Burundili oyuncu Ndizeye ile ilgili kararın kısa sürede verileceği açıklandı.

PAVLİK GELECEK
Haberimizde ismi geçen bir diğer oyuncu Çek stoper Petr Pavlik´te ise sona gelindiği öğrenildi. Konuyla ilgili görüştüğümüz Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, "Futbolcuyu ikna etmeye çalışıyoruz. Ufak bir pürüz var. Ama bu halledebileceğimiz bir şey değil. Petr Pavlik bir kaç gün içerisinde Samsun´a olacaktır" dedi. Bu arada Kızılyıldız´da forma giyen ve ismi henüz açıklanmayan golcü bir oyuncunun bugün ya da yarın Samsun´a geleceği öğrenildi.

Ollivanders

Bence messinin yeni versiyonunu ariyor...

babasamsunlu

fatih55ankara

kızılyıldız da oynayan ve bizim alabileceğimiz tek forvet 1989 doğumlu slavko perovıc ama hiç inanamıyorum alabileceklerini.onlar değil miydi antalya side de beğenip 20 30000 euro için almadıkları yugoslav 2 oyuncudan vazgeçtiler.o iki oyuncu gerçekten de kaliteli internetten araştırdığıma göre.yugoslav ekolü topa nasıl vuracağını iyi biliyo.altyapıları sağlam.ama zor alırlar.

5trawberry

Bi Gün, bu beğenilmeyenler ortaya çıkmasınlar Hasselbaink,Hyypia gibi ;D

Jnr.Serkan

bu kadar adam denemeye gerek yok...ya bu deneyeceğin adamları iyi menejerlerle anlaş öyle getittir ya da hiç getittirme.sırf zenci sevdası için masrafa gerek yok...10 uçak adam geldi samsuna denenmeye :D bi tane kral topçu alırdık ya o bilet paralarına

KocumVolkan

bizimkilerin thy ile anlaşması vardır Serkan.. zaten  thy nin büyük kuluplere sponsor olmasından sonra hakkı tomaç ve ekibi ani baskınlarla futbolcu avlıyacaklarmış. neden messi olmasın ? :P

KareAs55

Bu eric  gitmedimi burindili  ::)

ugrass

hepsini sallayın bu samsunspordan birsey olmaz.. ;)

Ertuğrul Sağlam

28 January 2010, 17:19:33 #564 Son düzenlenme: 28 January 2010, 17:22:16 6 Ertuðrul Saðlam
Eric Ndizeye hakkındı kendinizi hiç yormayın nasıl futbolcu olduğu hakkında
Bugün öğleden sonra antreman'ı izledim bize böyle bir forvet lazım değil bırakın forveti adam'ın futbolcu olduğundan şüphem var...

200 Evler veya Yavuzselim mahallesinden tanıdığınız biri varsa topa vurmasınıda biliyorsa getirin denettirin esmer veya zenci olan herkesi deniyorlar. Mesela benim Selanikspor'da tanıdığım var onu götürüp deneteceğim belki beğenirlerse adamın geleceğine sebep olurum... >:(

kuzey55

bunların referansı kim acaba? o kadar adam denediler adam gibi biri çıkmaz mı yahu.millet nasıl buluyor da bizimkiler işe yarar bi adam bulamadılar hala.emenike,tıago,pedriel gibi bi adam bulunmaz mı hiç nasıl birşey bu anlamadım.

celebi

Alıntı yapılan: selahattin55 - 28 January 2010, 14:25:16
bu gelen adamlar turgut  tan damı kötü.turgutun forvet olduğu yerde herkes forvet oynar.

**KaR6**

ben bugun gittim bi idmana ugradım, zenciyi gordum, tırt.. takım deneme tahtası olmus, Allahtan sortum formam yoktu, Huseyin Kalpar çok pis baktı bana deneyecekti heralde..

jean

kafam karisti desem yeridir kasimpasadaki adamida aldik hala 2-3 oyuncu aliyorlar anlamadim gitti

KareAs55