Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

berusa55

Maçı katleten Okan'a burdan sevgilerimi sunuyorum! Bir maç sabote edilmek istense ancak bu kadar edilebilirdi...  >:(

Geçen sezon evimizde kazandığımız maçlarla ligde kaldık kıl payı; görünen o ki bu sene o da zor. Allah sonumuzu hayreylesin.

onur 55

beyler suc hocada,boyle rezıl bı kadroyla cıkılırmı yaa.turgay ı ortada oynatıyo,cocuk ılk defa oynuyo o mevkıde,tabıkı etkısız olacak ne beklıyodukkı,turgay defansta basarılı,ama hakkı dedeyı oynatıcam dıye cocugu orda yıyo.omur u de kusturecekler yakında,gıorgı tam bı bomba zaten,suc takımda degıl,bu takımı sahaya surende.

samsunmania

29 November 2009, 17:16:48 #242 Son düzenlenme: 29 November 2009, 17:17:13 samsunmania55
Kardeş her hafta bir kaleci vukuatı neredeyse. Erciyes maçında da bu kazma olmayacak golü yedi. Buca maçında yedek kaleci şov yaptı. Aklıma gelmiyor daha. Dostum bir puan bir puandır bu durumda. Kafan basmıyor mu senin. Ne işin var çıkıyorsun kaleden.
Hızımı alamıyorum. Ne yapayım nerelere gideyim. Yine haftamın içine ettiniz. Bu geçen günlerim sizden misli ile çıkar inşallah. Sinir hastası oldum sizin yüzünüzden.

onur 55

ya bu 13 transfer ı ve bu hocayı bulmak ıcın cok caba harcadılarmı acaba.ya su yenılerden vazgecsınler artık olmuyo ıste.tamamen eskılerle mucadele etsek cok daha mantıklı valla.

Ollivanders

artık samsunspor un macina gitmeyeceğim.haftaya konyadayim ama cidden gitmeyeceğim.Biktim usandim yoruldum.Ben kustum artık. Benden bu kadar. ben boyle rezil bir takim gormedim.Adem maden adem adem maden adem... orhan tank orhan.Adam yaydan attiği topun pesine kostu ve gol yapti.Okan bence dediki kendi kendine ulan bu orhani kaplumbağa bile gecer ben bari cikayim da ne olur ne olmaz. Adam aldi bos kaleye salladi. çok sagolun. Bu gun bir komedi filmi izledik. Siz olmasaydiniz ne yapardık
bu bayram gunu ? Allah topunuzun belasini versin.Turgut sen sol ayaginla kaç tane gol attinda pespese 3 pozisyonu sola cekme cesaretinde bulundun? Gol attiğina bakip da soyle iyi boyle iyi demeyin bu takimi bu adam sabote ediyor. Hakki bir pozisyonda geri donerken bayilacakti.Ama adam oynuyor sahada.Giorgi evet gol atamiyor ama top yapiyor ama nerde kulubede. Burhan ne yapiyor top kaptırıyor , sacma sapan istop ediyor bizi ikinci golden ediyor ama nerde sahada (90 dakika) . Bu takimin kazanmasi mumkun mu? hayir. Ama bu kadar da ağır olmamali artık. Bu taraftar daha fazlasini kaldiramaz. Taraftar da alismis . Mağlubiyetler galibiyetler tadinda artık. Bir taraftar bir taraftari yuhaliyorsa sizlere de birsey soylemiyorum. Ne istek birakiyorsunuz ne de heyecan. Sizlerde sağolun.Yonetim sizlerde sağolun geleceğin 2B takimini kurduğunuz için.Amator bir oyuncuyu al 10 milyar ver eminim orhandan daha iyi oynar. Demekki serkan eyupoğlu  bunlardan kotu ki oynamiyor veya can ulun bunlardan daha kotuydu ki ademi orhani getirdi bu yonetim. Sizlerde sağolun. Allah topunuzun belasini versin. Allahimdan tek dileğim cehennemdeyken samsunspor taraftarina tahsin erkut ve hakki üçlüsünü vermesi .Bizde onlara samsunspor tarifesi yapariz.

samsunmania

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 November 2009, 17:11:18
Maçı katleten Okan'a burdan sevgilerimi sunuyorum! Bir maç sabote edilmek istense ancak bu kadar edilebilirdi...  >:(

Geçen sezon evimizde kazandığımız maçlarla ligde kaldık kıl payı; görünen o ki bu sene o da zor. Allah sonumuzu hayreylesin.

Aynen dediğin gibi. Bir ton papazı da flaş transfer diye doldururlar takıma. Ligde kalabilirsek bunlarla seneye tahtamızı kapatırlar ve dibi boylarız beyler.

cembaba

BU kadar olmaz ya golde kalesinde dursa gol yemeyecekti belki. Fakat açılma hastalığı var bizim Okan' da. Ayrıca Bu kadar yüzsüz bir yönetim olamaz ya bırakın çekin gidin artık salın bizi...

cembaba

Grup İstanbuL' un dediği gibi "Suç Sizlerde Değil, Sizleri Adam Sanan Bizlerde.."

Yaman55

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 29 November 2009, 17:18:44
artık samsunspor un macina gitmeyeceğim.haftaya konyadayim ama cidden gitmeyeceğim.Biktim usandim yoruldum.Ben kustum artık. Benden bu kadar. ben boyle rezil bir takim gormedim.Adem maden adem adem maden adem... orhan tank orhan.Adam yaydan attiği topun pesine kostu ve gol yapti.Okan bence dediki kendi kendine ulan bu orhani kaplumbağa bile gecer ben bari cikayim da ne olur ne olmaz. Adam aldi bos kaleye salladi. çok sagolun. Bu gun bir komedi filmi izledik. Siz olmasaydiniz ne yapardınız bu bayram gunu ? Allah topunuzun belasini versin.Turgut sen sol ayaginla kaç tane gol attinda pespese 3 pozisyonu sola cekme cesaretinde bulundun? Gol attiğina bakip da soyle iyi boyle iyi demeyin bu takimi bu adam sabote ediyor. Hakki bir pozisyonda geri donerken bayilacakti.Ama adam oynuyor sahada.Giorgi evet gol atamiyor ama top yapiyor ama nerde kulubede. Burhan ne yapiyor top kaptırıyor , sacma sapan istop ediyor bizi ikinci golden ediyor ama nerde sahada (90 dakika) . Bu takimin kazanmasi mumkun mu? hayir. Ama bu kadar da ağır olmamali artık. Bu taraftar daha fazlasini kaldiramaz. Taraftar da alismis . Mağlubiyetler galibiyetler tadinda artık. Bir taraftar bir taraftari yuhaliyorsa sizlere de birsey soylemiyorum. Ne istek birakiyorsunuz ne de heyecan. Sizlerde sağolun.Yonetim sizlerde sağolun geleceğin 2B takimini kurduğunuz için.Amator bir oyuncuyu al 10 milyar ver eminim orhandan daha iyi oynar. Demekki serkan eyupoğlu  bunlardan kotu ki oynamiyor veya can ulun bunlardan daha kotuydu ki ademi orhani getirdi bu yonetim. Sizlerde sağolun. Allah topunuzun belasini versin. Allahimdan tek dileğim cehennemdeyken samsunspor taraftarina tahsin erkut ve hakki üçlüsünü vermesi .Bizde onlara samsunspor tarifesi yapariz.

abi her cümlene imzamı atarım başka söze gerek yok..

onur 55

onur 55

ya turgay sakatlanıpmı cıktı bırı soyleyebılırmı?

Ollivanders

evet turgay 40. dakika da sakatlanip cikti yerine ömür ejder girdi

lucarelli

Maalesef Kayseri maçının rastlantı eseri kazanıldığı apaçık meydana çıktı. En azından kümede kalma savaşı verceğimiz iki rakibimiz olan kocaeli ve erciyesi yendik. Ne deyim bu yıl insallah kalırız kümede....