Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

MeL_55

Ah be !! Hakan Akman bari sen yapma sunu...
Böylesi önemli 1 puani kaptirdik of ki ne of !

cem 55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 29 November 2009, 16:24:29
Okan ******* senin. Her maç sıçmaya başladın.Bu ne böyle ya kardeşim yıllardır adam gibi bir kalecimiz olmadı be.
abi kaleci öküz onun yedegi bi serkan var o daha mal 35 lik hakkıdan medet umuyolar ilhan diye birini almışlar bizim mahalle takımına koymam hakan hacıbektaşoglu düz 3.lig topçusu orhan sol bek bi orta yaptıgını göreyim georgi gizli forvet herhalde 13 transfer yapıyon bi tanesi iyi cıkmaz mı bu kadar yöneticilik basarısızlıgı olurmu çıldıracam artık

samsunmania

Ne olacak şimdi. Konya maçında mı 3 puan alacaksınız?Allah belanızı versin. Hasta ettiniz dirliğim düzenim kalmadı lan yeter artık be ne lan bu eziyet ne hakkınız var lan bize bunu yapmaya. Yıllardır iki yakamız bir araya gelmeyecek mi?Ne istiyorsunuz bizden. Primin ödenmiş,alacağın ödenmiş çoluk çocuğa Samsun'da yeniliyorsun. Yeter artık lan.

serce055

gecen hafta samsun 5 tane atınca söylemiştim moralim bozuldu diye
bu samsunsporun yeri amatör lig
artık bir ay puan yüzü  bir samsunlu olrak ligten düşen ilk takım samsunspordur

samsunmania

29 November 2009, 16:41:00 #229 Son düzenlenme: 29 November 2009, 16:46:06 samsunmania55
Kardeşim maçtan önce 60 a kadar gol atamazsak yeriz diyorum yiyiyorsunuz. 1-1 oluyor aman defansa dikkat diyoruz golü yiyiyorsunuz. Biz bu filmi seyretmekten bıktık siz oynamaktan bıkmadınız allahın belaları. Kafanız hiç mi çalışmıyor. Biz dışarıdan bunları görüyoruz da siz oynarken mi farkına varamıyorsunuz. Bilerek mi yapıyorsunuz lan. Kaç kez daha aynı filmi seyredeceğiz yeter be yeteeeeeeeeeeerr.

KocumVolkan

29 November 2009, 16:44:03 #230 Son düzenlenme: 29 November 2009, 16:44:27 KocumVolkan
maçtan geliyorum.. 85.dakikada dayanamayıp çıktım.. ardımdan gol oldu.. ulan belki dedim dışarda taraftarın sesini dinledim.. ama yine hüsran

bu maçı katleden süper golcumuz turgut tu... evet okadar iddalıyım.. ilk yarıda kaleciyle düpedüz bomboş karşıdan gelen ortaya çektiği şut... skorborda çarpıcaktı...
ardından yakaladıgımız pozisyonlrda kendisinin kestiği akıl dolu ortalar... kalecinin üstüne attıkları yani.. bi insan içeri bakar arkadaşım nerde der ona göre keser.. takımı yedi bitirdi..golude o atmış.. inanmayın bu adama iyi diyenlere...vallahi billahi bu adam topçu degil..

mahkumsun

YA BOYLE BISEY VARMI GALIBIYET BEKLERKEN MAGLUP OLDUK BENIM ANLAMADIGIM GURCUYU NIYE ILK ONBIRDE OYNADI ONUN YERINE HAKAN OYNASA DAHA IYIDI AMA GECEN HAFTA ALINAN GALIBIYET FUTBOLCULARI BIRAZ SIMARTMIS

cem

artık bunlar için bir şey yazmıyorum kritikte yapmıyorum cehennemin dibine kadar yollaRI VAR....

KocumVolkan

Alıntı yapılan: mahkumsun - 29 November 2009, 16:45:08
YA BOYLE BISEY VARMI GALIBIYET BEKLERKEN MAGLUP OLDUK BENIM ANLAMADIGIM GURCUYU NIYE ILK ONBIRDE OYNADI ONUN YERINE HAKAN OYNASA DAHA IYIDI AMA GECEN HAFTA ALINAN GALIBIYET FUTBOLCULARI BIRAZ SIMARTMIS

gürcü ilk 11 de oynadı ama ilk yarı orta sahanın sağında 2.yarı solunda görev yaptı..
zaten yediğimiz bir golde gürcü pası alamadı.. adamlar kontraya çıktılar (burda suç gürcüde demiyorum.. adamı sol kanatta oynatanda.. ayrıca defansımız berbat oldugu için ) takır takır gelip golu attılar.. defans o bu şu herkes berbattı bugun...

Tufan

okanı kaleci diye alana ne diyeyim 2. gol tamamen onun hatasından çıkmasa kesinlikle gol yemezdik.

serce055

bunların amaçları futbol değil ya şeresizlik yeter artık ****** gidin

turgut diye gölcü var bir insan bu kadar küfürü hak edermi yeter lan
gitsen bela oldun başımıza bu kadar senin kahırını her hafta çekmeye
ne hakkın var
takım 10 kişi oynaasa daha iyi

3 tane adam var takımda onlar ne yapsın hakkı kenan burhan  

KotuCocuk55

Bu Takım beni en çok geçen hafta şaşırttı!
Oda 5 atmasından dolayı,Nasıl oldu bu iş anlam veremedim.

En çokta Kayseri Erciyesli futbolcuları düşündüm.Şu takımdan 5 yediler bunlar nasıl futbolcu diye!

Öyle yada böyle yeni hoca bir hareketlilik mi getirdi diye düşünmekten alamadım kendimi..Tabiki her zaman olduğu gibi umutlandım..

Yine umutlandığımla kaldım..

Dedimki kendi kendime ordulu arkadaşım arayıp dalga geçsede durumumuzla,yine hevesim kursağım da kalsada..Samsunspor bu olsa gerek... seviyorum seni samsunspor diye haykırdım...

Keşke bu acılı ve üzerimize kabus gibi çöken kara günleri yaşamasak ama onun için adam gibi taraftar,futbolcu,teknik direktör,yönetici lazım..

Bazı arkadaşlar diyecekki niye taraftar adam gibi değilmi?
Burası Samsunsporluların sitesi tabiki biz burda ölümüne samsunsporluyuz adam gibi samsunsporluyuz ama azınlığız.Şu siteden çıkıp şehre bakınca görüyorsunki bu şehirde yaşayanlar seninle aynı heycanları paylaşmıyor...

Amaaaan yaz yaz sıkıldık bee!

Amatörede gitsek seninleyiz!
Çok yaşa sen Samsunsporum!

BU arada Kocaeli,Erciyes,Antep ve Hacettepe ile düşmemek için oynayacağız bundan sonra..
Büyük ihtimal sene sonunda bu 5 takımdan 3'ü düşecektir..

samsunmania

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 November 2009, 16:44:03
maçtan geliyorum.. 85.dakikada dayanamayıp çıktım.. ardımdan gol oldu.. ulan belki dedim dışarda taraftarın sesini dinledim.. ama yine hüsran

bu maçı katleden süper golcumuz turgut tu... evet okadar iddalıyım.. ilk yarıda kaleciyle düpedüz bomboş karşıdan gelen ortaya çektiği şut... skorborda çarpıcaktı...
ardından yakaladıgımız pozisyonlrda kendisinin kestiği akıl dolu ortalar... kalecinin üstüne attıkları yani.. bi insan içeri bakar arkadaşım nerde der ona göre keser.. takımı yedi bitirdi..golude o atmış.. inanmayın bu adama iyi diyenlere...vallahi billahi bu adam topçu degil..

Arkadaş şımarık bir şeklide umursamazca oynarsan budur sonucu. MAçı seyretmesem de anlattıklarını gözümde canlandırabiliyorum. Ne olacak bu işin sonu düşünmeden yoksun futbolcular. Bir anlatın bize artık. Ne yapmak istiyorsunuz. Çoluk çocuğa yenildiniz resmen. Hiç mi haysiyet yok sizde. Bu kadar mı ucuz lan bu forma. Bu kadar mı ucuz lan bu taraftar. Şimdi gidin bundan 6-7 yıl önce yerlere paspas ettiğimiz Trabzon ve Beşiktaş maçlarını Tv den seyredin bizi bizle bırakın. NE YAPSANIZ NE ETSENİZ DE EN BÜYÜK SAMSUNSPOR .KAlın kafalarınıza sokun bunu. Bizi bu hallere düşüren kim varsa en yakınında bulsun belasını.

sezgin

Tufan

dk 88 zar zor golü atmışsın sesi patlatmışsın golde bağırmaktan dakika 90 artı bilmemne alakasız bir yerde top kaybedip 1 kişiyle kontraya çıkıyor Dardanel yarım metre arkasında Samsunlu defans içeri yönelse bozmamasına ihtimal yok bizim kaleci ne yapıyor kalesinden çıkıp taaa ceza sahası dışına kadar koşuyor güya topa dokuncak ama dokunamıyor ve golü yiyoruz herşey uçup gidiyor.

bugün sezonun en kalabalık maçını oynadık bayram günü gurbetten gelenlerle ama olmadı bir bir gidiyor önemli maçlar Allah sonumuzu hayır etsin.