Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

samsunmania

Geçensene 14.haftaya kadar 17 puan almışız. Sezon sonu ...tü zor kurtardık. Tablo çok karanlık. Allah sonumuzu hayretsin. İlk yarıyı ne olursa olsun en az 15 puanla bitirmeliyiz ki ligde kalma umudumuz olsun.

samsunmania

Bu adamlarla zor 15 puana ulaşmak ama karşı takımların yapacağı hatalarla inşallah toplarız 4 puan daha.

Kais

paraya geldiğinde basıyorlar isyanı.biz ne yapalım?yazıklar olsun.bu okanında ...

Ollivanders

Fecr_55

Bugün icimde cok kötü bir his vardi, heyecan da yoktu acikcasi, ve tv'den takip ettim maci..
Önceden 3-0 aliriz demisim, fazla güvenmekte yanildigim icin üzgünüm..

Hic bir takim kücümsenmemeli, buna bir kez daha sahit olduk..!

mahkumsun

walla arkadaslar benım ıcımde alırız dıye bır sonuc vardı ama o sonuc 15.dakıkadan sonra yıkıldı kımse bana kızmasın ama bız haftaya konyada yenılırız sonrakı hafta kartalada once yonetımın ve hocanın ıyı bır oyuncu degısıklıgı yapması lazım devre arasında en az 10 oyuncuyla yollar ayrılması ve yerıne ıyı kalıtelı oyuncu alınması lazım yoksa sezon sonunda kume duserız bıde sezon basında ben okanı elestırdıgımde bazı arkadaslarımız benım ıcın cengızın akrabası demıs ve okan ıyı kalecı demıstı gorduk okanın halını adamın gol yemedıgı hafta yok

55Melek55

aq sanki cengiz olsa lider olacakdik o daha ilk macda 3 yemeye basladi...

mahkumsun

ben cengız olsun ıstemıyorum ama her hafta degısıklık yaparak oynatılsın herkes yada onların hepsı gonderılım yerıne ıyı 2 tane kalecı alınsın

kuzey55

o kadar garip bir lig bank asya.bu takım erciyese nasıl 5 atmış anlamak mümkün değil.bu kadar kötü futbol var sahada yinede buldugumuz 4-5 pozisyon.ama bizde ne kalaeci var ne defans...birde turgay ve chelidze orta sahada oynayınca tamamen pas yapamaz olduk...bir başka tuhaflık da ismailin antalyadan performansı yeterli değil diye samsunda gönderildikten sonra bu maçta kurtarıcı olarak sahaya sürülmesi...acaba bir haftada ne yaptı bu çocuk tahmin edemiyorum...bu kadro birkaç kişi dışında kesinlikle iş yapmaz.okan ve adem demiştik onlar da kötüydü bugün..orhan taşdelen sol tarafımız felç acaba serkan eyüpoğlu orda daha mı kötüydü.yapılan 13 transferden işe yarayan 1 kişi bile çıkmadı malesef...şimdi devre arasına kadar en fazla 3 puan alabileceğimizi tahmin ediyorum...eğer adam gibi transfer yapılıp yeni yönetim gelmezse bu adamlarla 2. yarı o zorlu mücadelede yenik düşeriz...sonumuz hayırlı olsun...

cgr

ORHAN...!!!

Siteden atılmamak için boş bırakıyorum geri kalan yerleri...

Aldığın alamadığın para HARAM OLSUN SANA !!!

ALLAHSIZ KOPEK!!

çapaþ 06

ağlamak istiyorum sen git deplasmanda 5 at gel içerde  ismi cismi belli olmayan takıma yenil bu nası iş kardeşim  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( yönetim gerçekten istifa et

mehmet yılmaz

Ya Sahip Çıkmasalardı?

Sağdan soldan duyuyoruz, bazı değerli yöneticilerimiz samsunspor.biz'den rahatsızlarmış; tepkililermiş... Hatta bazıları da arkamızdan sinkaflı cümleler kuruyorlarmış. Halbuki işin ilginç yanı kendilerini bu şehirde içinde Samsunspor sevdası olup da destekleyen, halen yönetimde kalmalarını isteyen kişi sayısı oldukça azdır. Biz bir azınlık olsak belki anlayabilirim ama hiç de öyle değil!

Artık tekrarlamaktan sıkıldım, bu kişilerle ben ve arkadaşlarımın gerçek hayatta şahsi hiçbir alışverişi yoktur, olmaz da! İyi insanlardır, şöyledirler böyledirler; bunlara eyvallah... Ancak ortada Samsunspor ve onu yönetmek adına bir şeyler varsa bu konuda olabilecek en başarısız noktaya yakınlar. Kendi iş hayatlarında emanet ettikleri bir müesseselerinin yönetim kurulu Samsunspor'un içinde bulunduğu gibi bir tablo ile karşılarına çıksa nasıl bir tepki verirler acaba?

Ligde 14 hafta geride kalmış ve 11 puanla diplerde sürünen bir Samsunspor var. Takımın ekonomik dengelerinin iyi olduğu söyleniyor. Bu sanılanın aksine bir yönetim başarısı değil yönetim başarısızlığıdır. Çünkü para yokken başarısız olmayı anlayabiliriz ama para varken başarısız olmak ayrı bir marifet gerektirir! Daha önce de yazdığım birkaç şeyi tekrar edeyim. Zira mazrufa değil zarfa bakmaktan anlamıyor olabilirler.

Samsunspor sahipsiz kalmasın diye iş başına gelenler sahip çıkmasalardı ne olurdu acaba? Açıkçası bugünkü tablodan çok da farklı bir durum olmazdı. 11 puan yerine 7-8 puanımız olurdu belki ve yine düşmenin en büyük adaylarından birisi olmaya devam ederdik. Bu durumda "ya sahip çıkmasalardı?" diye sormaya gerek bile yok bence...

Bir insan sevdiğine zarar verir mi? Elbette hayır... Ama Samsunspor'u sevdiğini iddia ederek takımı idare edenler ona bilerek ya da bilmeyerek zarar veriyorlar. Rasyonel düşünce ve istatistikler ise şunu söylüyor; Samsunspor tarihinin en kötü yönetim tablosuyla karşı karşıyayız. Bundan daha kötüsü ise asla yaşanmadı...

Futbolcu kadrosunun hiç mi suçu yok? Tabii ki var ama o kadroyu kuranlar ortada iken değil Samsunspor'da oynaması, idmana çıkmasına bile müsaade edilmeyecek bazı isimleri futbol bilgisi üst düzey şahıslar takıma kazandırmışken ben onlara çok bir şey demem bile. Çünkü çoğu kötü futbolcu! Samsunspor'umun bence mukaddes olan o formasını giymeye bence çoğu layık değil!

Hakkı Tomaç ve ekibi bir an önce muallaklığı ortadan kaldırmalı ve "biz uğraştık, bu kadarını yapabildik!" deyip derhal genel kurul tarihini açıklamalı. Bunun da aralık ayı çıkmadan yapılmasını sağlamalı. "Efendim, onlar da bırakırsa kimse gelmez!" mazeretinin bir geçerliliği yok, kimsenin gelmeyeceğine inanmıyorum, kimse gelmezse de "yönetimle değil yönetimsiz küme düşülür!" O ayıp da ( tamamen değilse bile ) bu birkaç kişinin değil Samsunspor camiasının olur.

Sinirden tansiyonumuz düşmüş, dizlerimizin bağı çözülmüş bir halde çıktığımız maça dönersek eğer; aslında yenilmeyi hak etmedik. Yenmeyi hak ettik mi onu da bilmiyorum ama futbol bir sonuç oyunu. Hacettepe, G.Antep Belediye gibi maçlarda da yenilmeyi hak etmemiştik lakin federasyon bize özel puan vermedi; yeneceksin, yenmeyi bileceksin...

Murat Yıldırım'ın arkadaşlarına ayıp edercesine oynadığı özel futbol ve haksızlık etmeyelim, iyi niyetle oynamaya çalışan ancak kapasiteleri, tecrübeleri ve yetenekleri yetmeyen oyuncularımız vardı. Kriz ortamında oyunu derleyip toparlayacak, soğukkanlılığını koruyacak bir lider oyuncu eksikliğimiz aynıyla devam ediyor. Bayram günü gurbetten gelen özlemiş Samsunsporlular ve Erciyes'ten gelen üç puanın da hevesiyle hayli dolu tribünler önündeydik lakin yine mağlup olduk. Geçen sene hiç değilse evimizde kazanma kültürü edinmiştik. Kasımpaşa, Karşıyaka, Sakarya gibi maçlarda geriye düşsek bile oyunu çevirebiliyorduk. Şimdi ise evimizde de yenilmeyi alışkanlık haline getirmiş bir futbolcu kadrosu var.

Masalcı amcalar, burunlarından kıl aldırmamaya, kendilerini başarılı görmeye devam etsinler; dilim varmıyor söylemeye ama bu gidiş gidiş değil; yapılanlar iş değil!..

Allah razı olsun, iyi ki de sahip çıkmışlar! Yoksa nice olurdu halimiz? Gazetelerdeki puan tablosunu tersten okuyorlar demek ki!

Sercan

Sağolsunlar memleketimizden ayrılmadan,bütün neşemizi kaçırdılar!.. >:( >:(

Şehir destek vermiyor diyenler,bugün insanların 17.sıradaki bir takıma nasıl destek verdiğini görmediler mi?
Yönetime geldiklerinde aldıkları 13 tane oyuncunun kaçı sahadaydı? >:( >:(

Artık içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.Samsunspor gibi bir dev ancak böyle ayak oyunlarıyla bu hale getirilebilirdi.

Helal olsun kıçı kırık takımlara karşı bizi kendi sahamızda rezil de ettiniz!! Helal olsun son sıralarda diye homurdanmayıp sahaya gelen binlerce insanı da rezil ettiniz!!

Ama Haram olsun aldığınız paralar,bu kadar insanı bu kadar üzmeye kimsenin HtAoKmKaIç yok !.. >:( >:( >:( >:(

Ayrıca stadın çıkışında "yönetim ne yapsın arkadaş futbolcular aptal olunca" diyen 40 veya 45 yaşlarında bir adam vardı.Yaşı gereği Hem Menteşoğlu hem de İsmail Uyanık dönemini gören bir insan bunları söyleyebiliyorsa halimiz gerçekten içler acısı... :( :(

samsunmania

29 November 2009, 19:59:05 #268 Son düzenlenme: 29 November 2009, 20:01:36 samsunmania55
Yanlışlıklarla dolu yılları geride bırakıyoruz ve her geçen yıl bir öncekini aratıyor. Gidişatımız hiç iyi değil. Bu takımı kurtarmak için en az 1,5 milyon lira para harcamak lazım. Ama doğrular yapılsaydı?Takımını küme düşürmüş bir hoca ile anlaş, o da fantezik bir transfer politikası ile 13 takozu kulübe dayasın. Adam gibi antreman bile yaptıramadığı takımı dibe vurduktan sonra gitsin. Ya sonrası? Şimdi ayıkla pirincin taşını modunda, ruhunu kaybetmiş futbolcu yığını ile can çekişiyoruz. Bak Dardanele!Onlarda da adı sanı belli olmayan bir ton adam var. Ama Karşıyaka'dan evinde fark yedikten sonra ar ettiler ve canla başla mücadele ettiler. Buralara kadar geldiler. Altyapısıyla övünen takımımızda ar eden adam var mı? Kendisini bir ...olarak görmekten başka.
Trabzonspor bugün yendi. Samsun'un gündemini yaratanlar derin bir nefes almıştır. Çakma Samsunlu febe ve gese taraftarları üzüldü bu hafta çok yazık oldu.Salı günü mesaide gündemleri dolu.Ama bu keser sapı misali. Elbet döner. Samsunspor'a sırt çevirenler, bizi bu hallerde koyanlarla mutlaka bir yerlerde görüşeceğiz.  
Maça giden binlerce kardeşime de selam olsun. Onlar orada biz bilgisayar başında destekledik ama olmadı. Yok mu bir delikanlı yeter ulan diyecek ve bu takımı sırtlayacak. Çık ortaya artık allah aşkına tükendik artık.

bezgınbekır

yazıklar olsun ruhsuzlar haram lan size Samsunda aldıgınız hava  >:(