Bank Asya 1.Lig 14.Hafta l Samsunspor'umuz 1 - 2 Ç.Dardanelspor

Başlatan KocumVolkan, 21 November 2009, 17:18:14

« önceki - sonraki »

Sercan

YAZIK şehir hiç destek vermiyor!..Bu bankasya liginde sondan 1. sırada olan bir anadolu klübünün maçı... :( :(

edmontdante

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 30 November 2009, 01:39:31

YAZIK şehir hiç destek vermiyor!..Bu bankasya liginde sondan 1. sırada olan bir anadolu klübünün maçı... :( :(

Yanlar ve maraton alt da dolu ama fotoğrafa girmemiş

Sercan

Alıntı yapılan: edmontdante - 30 November 2009, 01:53:45
Yanlar ve maraton alt da dolu ama fotoğrafa girmemiş

Evet abi kale arkaları ve kapalı tribününde çoğu kısmı dolu..

mehmet yılmaz

Yaklaşık 9-10.000 kişi vardı maçta... Şehrin takıma sahip çıkmadığı koca bir yalan. İnsanlara ne vermiş ki yönetenler ne istiyrlar?

Az önce Süper Lig özetlerini seyrettim. Manisa'da 3.000 kişi yoktur, Antalya da benzer bir durumda. Antep'in, Denizli'nin, Kayseri'nin tribünlri de ortada. Onlar mı sahip çıkıyorlar yani? Ne yapacakmış daha seyirci. 10'r lira bilet parası verip girdi bu insanlar maça...

Ollivanders

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 30 November 2009, 01:39:31

su taraftarı bugun hic donusu olmayacak bir sekilde kusturdunuz ya ne diyeyim . Allahınızdan bulun.

estalpi

Okadar üzgünüm kiiii.... Bu saate kadar siteye bile giremedim üzüntümden,insanların kırgınlıkları,yüzlerdeki umutsuzluk inanın yorum yapmak bile çok zor... Hem neyin yorumunu yapacağız ki.... Bugün yaklaşık 15 arkadaş okullarında tatil olması nedeniyle eski günleri yad etmek için (Ben her hafta maçtayım) şehir dışından gelen öğretmen arkadaşlarımla güle oynaya maça geldik bir yığın resim çekindik,kameray yorumlar yaptık maç öncesi okadar eminizki kazanacağımızdan.... maç başladı ilk yarı 0-0 olur dedik 1 tane atalım dedik ancak aynı antep bld. maçı gibi adamlar kalemize 3 kere geldi 2 gollll....
     EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA İSE ŞUUUU::::: DİKKAT ETTİNİZMİ BİLMİYORUM,1-1 YAPTIKTAN SONRA BİZİM YEDEK KULÜBESİNDE ÖYLE BİR SEVİNÇ YAŞANDIKİ ATLAMALAR ZIPLAMALAR YUMRUKLAŞMALAR, SANKİ galip geldik 2- 1 yaptık beraberlik golüne aşırı sevinç gösterisi yapan bir takım.... ben o golü atsaydım eğer şunu yapardım,topu alırdım kaleden orta alana koyardım koşa koşa... çünkü 4 uzatma daikası ve 3 normal oynama süresi vardı toplam 7 dakika ama biz öyle bir sevindikki maçı kazanmış gibi motivasyon bozuldu ve sonuççççç maalesef 2-1...

Genel görünüm şu: Samsuna beraberliğe gelmiş bir takım burada maden buldu.5 takım düşme mücadelesi yapacak bence kocaeli ve hacettepe düştüler  3. takım aranıyor 3 aday var samsunspor erciyes ve antep belediye.... burda iş sanırım siyasilere düşüyor azcık lobi yapmak lazımmmm baskı kurmak lazım ama kim yapcak bunu değilmi...
napalaım kaderimizi yaşayacağız.biz alıştık yaklaşık 6 7 senedir bu durumlara. şunu düşünüyorum diyelim ki igde kaldık eeee seneye ne olacak  neyle kimle nasıl başarılı olacağız....
düşeceksen düş yeter çektiğimiz çile bir insan hergünölmez ki düşte bizde kurtulalım umutlanmaktan.....

estalpi

ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK'ÜN ŞEHRİYİZZZ.... KURTULUŞ SAVAŞININ İLK ADIMLARININ ATILDIĞI ŞEHİRİZZZ... Atatürk'ün şehrine bu duruş yakışmıyor.... Yeter bu kadar Süründüğün KALK ARTIK AYAĞA SAMSUNSPOR......

Jnr.Serkan

88dk bizim oyuncular oturdu.son 7-8 dk bişeler yapmaya çalıştılar sonuç ortada.defansımız hızlı bi defans olsaydı o 2 golüde yemezdik.turgut koştu bişeler yapmaya çalıştı ama yetersiz...

Ölümüne_Samsunspor

Akyol

Şu maç için konuşmak, birşeyler anlatmak öyle zor ki... Şu dakikaya kadar tuttum kendimi kötü birşeyler yazıp sitemizin kalitesine gölge düşürmeyeyim diye...

Maç başladı bizimkiler de bir hırs ama bal yapmayan arı misali, sağa sola presler falan... Ne zamana kadar 20. dakikaya kadar! Sonra piller bitmeye başladı dardanel oynamaya başladı ve ilk yarı bitti... İkinci yarı yine hızlı başladık 60'dan sonra yine bittik. Dardanel baktı havadan geçemiyoruz bu defansı yerden bir verkaçla golü buldular. Sonra bizim oyuncularımız SAMSUN'da olduklarını hatırlayıp saldırdılar ve golü buldular! Son dakikada ki golü anlatmaya kelimelerin yetersiz kalacağını düşünüyorum böylesine bir kaleci-defans anlaşmazlığı olmamalı!

İsim isim değerlendirmek gerekirse göze batanlar Murat Yıldırım'dı mesela; Eski günlerine dönüş sinyali verdi, Sefa istekliydi ama çabuk yoruldu, Burhan bal yapmayan arı çok top istedi bir o kadarda ezdi, Turgut sanılanın aksine iyi koştu,pres yaptı en azından kafası önde beklemedi ve golünü attı...

Çok seviyoruz, sebepsiz bağlanıyoruz SAMSUNSPOR'a ama bizi mantığa sürüklemek istiyorlar... Şahsen ben bu sevdada mantık aramam, yenilsin inadına giderim! Çünkü bu ARMA O DENSİZLERE BIRAKILMAYACAK KADAR DEĞERLİDİR!

Ölümüne_Samsunspor

Alıntı yapılan: Akyol55 - 30 November 2009, 10:51:47

Çok seviyoruz, sebepsiz bağlanıyoruz SAMSUNSPOR'a ama bizi mantığa sürüklemek istiyorlar... Şahsen ben bu sevda da mantık aramam yenilsin inadına giderim! Çünkü bu ARMA O DENSİZLERE BIRAKILMAYACAK KADAR DEĞERLİDİR!

Tufan

dün göz kararı bir hesap yaptım bu stat kaç kişi alıyor koltuk olarak 19bin yarısı dolumu bence yarıdan cok daha fazlası dolu.
bilet ne kadar maraton 10 lira ve maratonun sadece alt 3 -4 sıra ve köşeler boş. daha ne yapsın bu taraftar 17. sıradaki takım için.
ah okan ah lig sonunda 1 puana muhtaç olursak bunun vebalini verebilecek misin acaba?

Akyol

Stadımız 19.500 kişilik ve tamamı koltuklu sene sonuna kadar böyle giderseler sanırım hiç koltuk kalmayacak :(

estalpi

Bir düşersek daha çıkamayız.... SEVGİLİ ARKADAŞLAR HATIRLAYIN: Süper ligdeyken ne diyorduk " bir düşersek daha çıkamayız" ve sonuç bank asyada bulunduğu süre içinde ilk 6 hedefinden uzak olan hatta tek hedefi ligde kalmak olan bir Samsunspor...
ve şimdi burda bank asyada yine söyleniyor ne deniyor " Bir Düşersek Daha Çıkamayız..." evet çıkamayız nasıl çıkacazki... eskişehirspor ordayken sayın bakan sergeni aldı takıma birde imza şov yapıldı.... sadece bunu desem yeterli... peki biz kimi alabiliriz hiç kimseyi..... Nasıl olacak neyle olacak... evet düşersek birdaha çıkamayız.....

Yaman55

tek kurtuluş amatöre düşmek yeniden başlamak 0'dan  başka kurtuluş yok