Hakkı Tomaç-Tahsin Kosif-Erkut Tutu Daha Ne Bekliyorsunuz?

Başlatan Nuri Asan, 29 October 2009, 15:58:14

« önceki - sonraki »

34_55

yerli hoca (BESİM DURMUŞ'U)istemeyen erkut tutu ve tahsin efendi  HADİ ALIN gözünüze sokun hüseyin kalparla 94 dakika boyunca kulübeden dışarı adım bile atmayan yardımcısı bahattin güneşi, hadi bakalım şimdi konuşun adamsanız...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 November 2009, 20:14:58
ya istifa edin ya da bir acıklama yapıp planınızı acıklayın be serefsz bunlar. yeter artık marketteki adam makara yapıyor benle. nedir cektigimiz.

Benim de aslında şu anda markete gitmem lazım ama kasadaki çocuk maçı soracak diye gidesim gelmiyor hiç; belki basit gibi görünebilir bu yazdıklarımız lakin Samsunspor'un hayatımızda nasılbir yer tuttuğunu göstermesi adına önemli. Söz konusu üç ismin de Samsunsporlu olduklarını düşünüyorum, en azından başka takımlarla ilgili isimleri zikredilmedi hiç bir zaman. Eğer samsunspor'u seviyorsanız bırkın gidin, bu takımın siz ihtiyacı yok. Öleceksek bile doğal yollardan ölelim, böyle rezil olarak acı çekerek değil...

YaSeF55

ya bunlar istenmeyen yerde nasıl duruyorlar anlamıyorum.Bugün açık açık bütün stad Söledi YÖNETİM İSTİFA diye.Allahınızdan Bulun srfszler...Yazıklar olsun Samsunsporumuzu bu hallere düşürdünüzz >:(

Ollivanders

ya mehmet abi gercekten psikolojik olarak kotuyuzki hayatımda tek zevk aldıgım seyi benden alıyorlar.Gurbetteki tek tesellim haftasonları .Bunun nedemek oldugunu yonetimdekiler nerden bilebilir? Marketteki adama saygı duyuyorum adam konyasporlu enazından ikinci bir takımıda yok.Ama ben artık boynu bukuk gezmek istemiyorum.Konyanın merkezinde yemyesil fosforlu ışıklandırmalı konyaspor yazıyor gercekten iç  çekerek bakıyorum . Bizim samsunumuzda da bir bayragı cok gorurler. cok acı veriyor cok ama kimse bilemez.

Kaya

Bana maçtan sonra polarımı çıkarmama,kırmızı beyaz renkte rahatça gezemeyişime neden olan kim varsa topunun.....

Birde maçtan sonra maç ne oldu diye soranların da topununun......

Stadda bir kurum olan SAMSUNSPORum ve yöneticileri ayırmayan düşsün bilmem ne yaptığımın takımı diyen basiretsizlerinde topunun....

Ağla ağla bir çıkar yol bulamadım
Senden ayrı senle mutlu olamadım
Çok savaştım zor kazandım doyamadım ama
Ayrılıp gideceğim gör bak kahrolup gideceğim gör bak...

Sercan

Alıntı yapılan: iak5529 - 07 November 2009, 20:26:32
  Bana maçtan sonra polarımı çıkarmama,kırmızı beyaz renkte rahatça gezemeyişime neden olan kim varsa topunun.....

Birde maçtan sonra maç ne oldu diye soranların da topununun......

Stadda bir kurum olan SAMSUNSPORum ve yöneticileri ayırmayan düşsün bilmem ne yaptığımın takımı diyen basiretsizlerinde topunun....

Ağla ağla bir çıkar yol bulamadım
Senden ayrı senle mutlu olamadım
Çok savaştım zor kazandım doyamadım ama
Ayrılıp gideceğim gör bak kahrolup gideceğim gör bak...

Benle dalga geçenlerin topunun
Seco Samsun yine yenilmiş diyenlerin topunun
Bugün bu saate kadar alay edenlerin topunun .....

Yüzlerinede söyledim hepsinin,ama anlamıyorlar bendeki aşkın ne olduğunuu >:( >:(

55Melek55

SametYılmaz55

defolun gidin artık yeter be yeter eskiden Samsunsporumun formasını giyince herkeze gururla oynadığımız futbolu anlatırdım şimdi millet Samsun kaçıncı ligde diyor sizlerin yüzünden Allah belanızı versin

Kadir ÇELEBİ

super ligte anlatamadik derdimizi başka diye sordular 3ncu ligde nasıl anlatıcaz.! maskara ediyosunuz bizleri yazıklar olsunnnnnnnnnnn LUTFEN GİDİN..

Nuri Asan

08 November 2009, 00:49:19 #69 Son düzenlenme: 08 November 2009, 00:51:24 Nuri Asan
Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 November 2009, 20:14:58
. yeter artık marketteki adam makara yapıyor benle. nedir cektigimiz sizden.

benimle kimse makara yapamıyor artık.birisinin kafasına şişeyle vrduğun zaman bak bakalım Allahın kulu br şey diyebiliyomu.kabahat sizde verin azının payını bak bir daha yanından geçebiliyormu.ben bu takım için çok kişinin kalbini kırdım,kafasınıda kırdım,babamla bile kavga ettim yine bu takımla alay edilsin yine aynısını yaparım.

Samsunspor ile dalga geçmek ne demekmiş,*** sen kim oluyorsun dalga geçiyorsun senin gibi başarı taraftarımıyız,televizyon taraftarımıyız,senin gibi kolayımı seçtik biz.

Yaşadığı şehrin takımyla,hele hele Türk Futbol tarihine ismini kazıtmış Türkiyenin her tarafında taraftarı olan bir takım ile dalga geçenlerin Allah belasını tez zamanda versin.bu mantığı hiç aklım almıyor.

SENİ SEVEN BÖYLE SEVSİN

Gol olduğunda tanımadığımız adama sarıldık,hiç tanımadığımız birisiyle hüngür hüngür ağladık.kolaymı be dalga geçmek.yeri geldi deplasmana gderken bir ekmeği 3 kişi bölüştük.bu takımla dalga geçenin anasını si.m

Ollivanders

oyle ustad kimseyle dalga gectirmiyoruz evelallah. ama biz artık yenilgiye alısmak istemiyoruz sorun bu. biz yenilince bu seferlikte boyle olsun veya tuh elimizden kactılar ama iyi oynadık sorun degil bir dahaki hafta deplasmanda yeneriz demeyi ozledik. ben bıktım artık yenilmekten ya 6 haftadır gol sevinci yasabildik mi boyle rezillik var mı :(

Cagdas Ünver

bezgınbekır

simdi yerel kanalda ki habere gore adini veremeyecekleri bir yonetici demiş ki ''Hakkı Bey ben ölmüş anama küfür ettirmem bu gece istifa edelim'' hadi bakalım gorelim ne olacak  ???

celebi

SametYılmaz55

olsun kardeşim olsun :) gitsinler yeterki şu takımdan yeter daa huzur verin salın yakamızı