Hakkı Tomaç-Tahsin Kosif-Erkut Tutu Daha Ne Bekliyorsunuz?

Başlatan Nuri Asan, 29 October 2009, 15:58:14

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Bu sene bu yönetim gitmez ise düşeriz.Eğer geçen sene düşse idik,Hakkı Tomaç ve saz arkadaşları devam etseydi 3.lige düşerdik.İyi tarafından bakarsak düşersek tomaç giderse;ki tomaçın amacı bizi düşürüp gitmek ondan kurtulmuş oluyoruz 3.lige düşmeden.Diğer bir iyi yönüde yzy nin ölümüne 1 sene daha yaklaşmış oluyoruz.en kötü yanı bank asya eski adı ile lig a lanetli bir ligdir,düşen bir daha çıkamıyor.son 15 seneye bakın düşüpte çıkan takım ya 3 tür yada 4.kimsenin anasına sövmeden en iyisi; tomaç sen git pislik herif.bir gram şerefin,haysiyetin namusun varsa git lanet olasıcanın evladı seni.insanda utanma arlanma olur seni orada oturtanıda iyi biiyorum sen bigit onada sıra gelecek.

cem

ulan bu kadar olumsuzlukta neden istifa etmezler,anca şu olabilir samsunspor üstünden çıkar başka bi şey değil....

berusa55

Kesinlikle bunları yönetimde ısrarla tutan birileri var ama kim neden nasıl bilemiyoruz! Yoksa insan bu kadar başarısızlığa beceriksizce kulüp yönetimine devam etmez "arkadaşlar olmadı yapamadık" der çeker gider. Ama bunlar yapıştı.

bezgınbekır

Alıntı yapılan: bezgınbekır - 08 November 2009, 01:27:37
simdi yerel kanalda ki habere gore adini veremeyecekleri bir yonetici demiş ki ''Hakkı Bey ben ölmüş anama küfür ettirmem bu gece istifa edelim'' hadi bakalım gorelim ne olacak  ???
dünkü haber fos cıktı demek ki Hakkı banane senin ölmüş anandan dedi  ;)

Sercan

Alıntı yapılan: bezgınbekır - 08 November 2009, 19:48:07
dünkü haber fos cıktı demek ki Hakkı banane senin ölmüş anandan dedi  ;)

Bu adamlar bir yerden takımı düşürmeme garantisi aldılar heralde.Yoksa bu kadar ısrar etmezler istifa etmemekte >:( >:( >:(

gozgoz yýlmaz

bunlar değil garanti pazardan elma bile alamazlar...

bırakın da azıcık saygımız kalsın! geldiğinizden beri tek olumlu hareketiniz bırakmak olsun.

kalptenþimþek

Beş yıl önce bugün başımıza gelecekleri söyleseler neremizle gülerdik...
Bu yönetimle iki yıl sonra amatöre bile düşeceğimize inanır olduk ..
En kötü yönetim yönetimsizlikten iyidir mantığındalar hala ..
...
Artık acil bir konsensüs masası oluşturulmalı,
Valilik, Büyükşehir, eski başkanlar ve üç işadamımız acilen nihai çözümde buluşmalılar..

mehmet yılmaz

Halen bu yönetimi destekleyip, bizi en baştan beri yanlış düşünmekle suçlayan birileri vardı. Eminim okuyorlardır bu satırları... Bu vebale, bu çirkin tabloya, bu yürek dağlamasına sizler de ortaksınız! Bilmiyorum siz de bizim kadar yanıyor musunuz?

Yönetim çok çalışıyormuş; hadi canım siz de...

Recep

HAKKI ERKUT TAHSİN
DEF OLUP GİTSİN
SAMSUNSPOR BİZİM
SİZE HİÇ GEREK YOK

Nuri Asan

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 08 November 2009, 23:38:07
Artık acil bir konsensüs masası oluşturulmalı,
Valilik, Büyükşehir, eski başkanlar ve üç işadamımız acilen nihai çözümde buluşmalılar..

Bu saydığınız kişilere Samsunspor ağır gelmektedir,Samsunspor bu şahıslara göre bir yüktür.Samsunspor gibi bir takıma hiç gerek yoktur.Böyle düşünmeselerdi 4 senedir zaten bir çözüm bulunmuş idi.

Samsuni;

Hocam burada o yazan kişilerde yönetimin çok yakınları,hatta kendileri olduğu belli olmuş oldu.Daha sezon başlamadan bu site bunları yazdı,çizdi,etti bakın bu mevcut yönetimle devam edilirse Samsunsporun başına bu haller gelincek dendi..Yahu daha durun sezon başlamadı dendi,bu yönetim çok çalışıyor/çalışacak en kötü ihtimalle play-off oynatacak dendi,otopark için,Samsunspora kendi gelirini sağlayacak projeler üretiliyor dendi ama kendilerinden başkası inanmadı aslında kendileride inanmıyorlardı.Tek yapmak istedikleri (Ta Yzy'nin başkanlığından o fener maçından beri) Samsunspor'u kademeli olarak bitirmek,eritmek,tüketmekti.böylece şehirde istediklerini yapacaklardı.

Sonra 2.İsmail Uyanık zamanı geldi,Uyanık gerçeğin farkındaydı.Bir şeyleri anlatmaya çalıştı ama hain edilen o oldu sırf gerçekleri söylediği için.Yapılmayan edilmeyen kalmadı.O zamanlar 5 metre kare dükkan sahibi olanlar şimdi Türkiye'nin en önemli (Yusuf Ziya Yılmaz desteği ile) iş adamlarından birisi.Bu kişi Samsunspor düştüğü zaman Başkandı asıl hain İsmail Uyanık değil Samsunsporu bu hale düşüren 5 metre karelerden dükkan sahibi olan kişilerdi,Belediye Başkanı idi,Kurmayları idi,Hatta ve hatta Uyanığa sahip çıkmayan 90 ların sonundan beri Yzy ve ekibini başımıza iktidar yapan Samsun halkı idi.

Samsunsporun şu son 8-9 yılı gözümün önünden film şeridi gibi geldi geçti nereden nereye gelindi,bu şehrin bir markası vardı gözünüz aydın artık oda yok,şimdi hainlerin zil takıp oynama zamanı.

Bizlere ne mutlu ki Samsunsporluyuz,Başkaları gibi kolayı seçip İstanbul takımlarını tutup kralcılık yapmadık,kendi memleketimizin takımı ile gurur duyduk,sevindik,üzüldük,ağladık.Takım kümeye düştüğünde kahrolduk,bazıları gibi Televizyon taraftarı olmadık,hiç gitmediğimiz bir memleketin,havasını solumadığımız bir kentin takımını tutmadık.Ne olmuş takımımız süper ligde tutamazmıyız,ne olmuş hiç şampiyon olamadı ise,ne olmuş hiç müzesinde Türkiye Kupası yoksa.

Memleketimin takımını tutuyorum,onunla övünüyorum,o amatöre düşse yıllarca tutacağım bırakmayacağım ya sen onan bak.

rass

defolun gidin, samsunspor sayesinde gazetelerde resminiz cikiyor, yziklar olsun, beceriksizler.

kayacan

Geçmiş senelere bakarsak az bir baskıda yönetim hemen istifa eder yada istifa tehdidi yapardı.Şimdikilerin ısrarla bırakmamak için diretmeleri beni biraz şüphelendiriyor.

rass

Tribün_ali

Bunlar samsunspor üzerinden isim ve rant saylıyorlar daha düne kadar kim tanıyordu bunları samsunda

Cagdas Ünver

Ey büyük Samsunspor Taraftari !

Uyan ! Bu yönetimin misyonu bellidir.Birilerinin emri ile Samsunspor'u yok etmek !
Kimbilir , kimlerin parmagi vardir bu iste...