Hakkı Tomaç-Tahsin Kosif-Erkut Tutu Daha Ne Bekliyorsunuz?

Başlatan Nuri Asan, 29 October 2009, 15:58:14

« önceki - sonraki »

55JNR55

eğer takım ciddi anlamda pisliklerinden arınacaksa küme de düşsün çünki o zaman sanırsam sadece takımın iyi niyetini düşünenler etrafında olur ve her zaman ki gibi biz yanında oluruz takımın...

doðan

Polyannnalarrrrrrr
pembe gözlüklerinizi ne zaman çıkaracaksınız...
her şey çok güzel olacak felsefesi en son bir  film karesine bile fazla geldi ,
yeter artık diyen bu sesi ya duya cak yada duyacaksınız
haa bundan sonra siz gidecek biz gerekirse amatöre düşeceğiz ama şerefimiz ve namusumuzla
ama sizle ve sizin gibiler le değil.............

yazgülü55

ARKADAŞLAR BUNLARIN HEPSİ KENDİLERİNE KÜFÜR ETTİRMEKTEN ZEVK ALIYORLAR ONUN İÇİN BIRAKIP GİDEMİYORLAR.HEPSİ 11 Lİ.GİRESUN MAÇIN DA SERCAN OYUNDAN ÇIKARKEN ANTRENÖRE YÖNETİCİLERE NASIL KAFA SALLIYORDU YANLIŞ YAPIYORSUNUZ GİBİSİNDEN BUNLARA BÖYLESİ LAZIM.NAMIK KEMAL İN MEŞHUR FIKRASI GİBİ KEL BAŞA ŞİMŞİR TARAK.

Nuri Asan

memati az önce ayı cevatı yaktı,söyleyelim bunların başta tomaç olmak üzere alayını yaksın >:(

Yaman55

Oflu

Defolun gidin artik küfretmicem diyorum zorlamayin adami

celebi

olur mu daha erkut tutu daha vipte pardon şeref tribününde grup istanbul 55 le maç seyredecek. orada bizi misafir edecek. aaaa valla olmaz erkut tutu bir yere gidemez

mehmet yılmaz

Maç başlığna yazmıştım, arada kaynamasın. Buraya da yazayım...

VE EY BU FORUMU OKUYUP OKUYUP GİDEN AMA TEK SATIR YAZI YAZMAYAN, SAĞDA SOLDA YÖNETİMİ SAVUNAN BAZI ŞAHISLAR, BİZ KEYFİMİZDEN ELEŞTİRMİYORUZ BU ADAMLARI; ŞAHSİ DÜŞMANLIĞIMIZ DA YOK, SİZE DE YAZIKLAR OLSUN: BU MUDUR SAMSUNSPORLULUK!!! 2B'YE DÜŞTÜĞÜMÜZ GÜN MÜ ANLAYACAKSINIZ BUNLARIN YETENEKSİZLİKLERİNİ?

Sioux

Erkut Tutuyu Samsun Organize Sanayiden hangi iş adamına sorsanız size söyleyeceği tek şey, sözüne güvenilmez, çeki kabul edilmez,senedi benimsenmez birisi olduğu olacaktır. İşlerini düzeltmeye çalışmak terine Samsunspor yönetimindeyse bu adam demek ki önemli bir çıkarı var.

gozgoz yýlmaz

Şok...Şok...Şok...

Kosif, Tomaç ve Tutu'nun 1991 yılına ait fotolarını buldum

kalptenþimþek

30 October 2009, 01:59:15 #40 Son düzenlenme: 30 October 2009, 01:59:52 kalptenþimþek
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 30 October 2009, 01:17:34
Şok...Şok...Şok...

Kosif, Tomaç ve Tutu'nun 1991 yılına ait fotolarını buldum

turgutsefasercan değil mi bunlar?  8)

Yaman55

Tek şeyimiz kaldı oda armamızdaki Atatürkümüz götünüz yiyosa onuda çıkarın

atakan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 29 October 2009, 16:54:45
ne hakkı ne başkası bu takım kayyuma kalsın >:( Başkan İsmail Uyanık'ta gelse bu düzen değişmedikçe başarı sağlanamaz! Kalsın kayyuma da bakalım kim ne yemiş amatörden başlayacaksa kurtuluş ben razıyım yeter ki hırsızın yanına kar kalmasın bazı şeyler kayyuma kalsın

özkan

Samsun şehrinin %48i gitmedikçe,ne yzy gider nede yzynin sözde başkan olarak koydugu ama amacı samsunsporu bitirmek sehirdeki tek birlik beraberlik nedenini ortadan kaldırmak amacına hizmet eden tomaç gider..tomaç kosfi hikaye,kimse kimseden güç almadan biseyler yapamaz kosif tomac tutu abdi azgar bunlar akpnin samsun demirbaşlarından,e noluyo sonuç?

Susalım arkadaşlar tamam mı,en iyi yaptığımız iş zaten 3 yıldır, AMAN BİRLİK OLMAYALIM,HER ZAMANKİ GİBİ!!!
HALİMİZDEN MEMNUNUZ BAKSANIZA ZATEN,KAÇ AYDIR,YILLARDIR NE SESİMİZ ÇIKIYO NE SLUĞUMUZ,SOKAK ÇOCUKLARINA DÖNDÜK..

METE_55

evet arkadaşlar özkan 17 doğru demiş bakın bu takım eridi artık erimiyo dikkatinizi çekerim ilçe takımı buca.3 atar,giresundan 3 yılda 11 gol yeriz birtane atamayız hep mağlup,altaydan kupada hemde okuyun bakın gazetelere altay (B) takımıyla oynamış ve atmış 4 tane ee ozaman biz daha neyi bekliyoruz bu yönetimi neden protesto etmiyoruz giresun maçı 3 olmuş bir taraftar grubu hariç herkez KUZU GİBİYDİ nerede kaldı beyler bizim samsunsporluluğumuz soruyorum şimdi allah aşkına bir kez olsun GELİN HAFTAYA GAZİANTENBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESPOR maçında şu stadı yönetim istifa diye inletelim....