Hakkı Tomaç-Tahsin Kosif-Erkut Tutu Daha Ne Bekliyorsunuz?

Başlatan Nuri Asan, 29 October 2009, 15:58:14

« önceki - sonraki »

Ollivanders

bu yonetim ne zaman taraftari dinlemişki şimdi dinlesin 10 mac oldu hala taraftarın sectigi forma giyilmedi belki dikkat etmişsinizdir. bunların alayı Şerefsz

Nuri Asan

tek çaremiz kalıyor,site olarak yönetime destek verelim.
bu seferde tersini yaparlarsa yaşadık be çapulcular gider

cem

tahsin kosif samsunsporda kalan parasının peşinde bir akrabasıyla konuştuktan sonra daha çok inandım buna....tomaç ise anlamıyorum git köşene otur be adam.....

Kürsat Berrak

Cem kardeşim...bu kel Tahsinin alacağı ne kadarmış???
Bu günahını vermez ama???

cem

Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 29 October 2009, 18:22:15

Cem kardeşim...bu kel Tahsinin alacağı ne kadarmış???
Bu günahını vermez ama???
kardeşim inan bilmiyorum ama alacağının olduğunu biliyorum resmi yada resmi dışı ...ama samsunspordan alacağı var onu biliyorum inkarda edemez.....
kafama takılanda hep şu olmuştu samsunspor kongerelerinde hep kendisi ön saflarda yer almak isterdi bazı kongrelerde kürsüde şu anda benim cebimde hazırladım bir yönetim var deyip ne yapmak istediğinide anlayamamıştım bunun ...bence gayesi samsunspordan alacağı olan parayı kurtarmak,,,bu benim düşüncem...

Nuri Asan

Ertuğrul Sağlam

freesaim

başkanlık seçimleri nezman bilen var mı acaba???

Kaptan

sen nasıl biadamsın la kel raci,
salcan daa bizi >:( >:( >:( >:(

alperen

herşeyi göze alıp,,alıcaksın eline odunları basacaksın mekanlarını...burda sabahtan akşama konuş dur anlamaz bunlar..

orhan

Eğer sizler samsunsporu düşünüyor olsaydınız bugün istifa eder giderdiniz.Ama sizin öyle bir düşünceniz olduğuna inanmıyorum.yazıklar olsun bu samsun şehrine. 1,5 milyonluk koca şehrin takımını 8 kişi ye mahkum ettiniz.onlarda korkularından bırakıp gidemiyorlar.kayyum bu takımın kurtuluşudur geriye dönük 10 yılın hesapları incelenecek ak koyun kara koyun çıkacak korkusuyla bu yönetim istifa etmez, etse bile yine benzer isimler gelir gider değişen de bir şey olmaz bu güne kadar da böyle olmadı mı.Düşünce değişmeli art niyetli olmamalı insan yalandan yere milleti kandırmayalım ve kahretmiyelim.Zaten her yönüyle ezildi bu şehrin insanı

beşnumara

29 October 2009, 19:48:21 #26 Son düzenlenme: 30 October 2009, 00:27:24 samsuni
bu yönetimin yerinde kim olsaydı bırakırdı.bu işin arkasında birleri var mutlaka.her ne olursa olsun gitmeyeceksiniz bırakmayacaksınız diyen birileri.şubatta kongre var dediklerine göre.bana göre işte orda belli olur kim varmış bunların arkasında.bu filmin yönetmeni kimmiş göreceğiz.güya şirketleşeceklermiş.

bir de kongreyi niye şubata aldılarsa.benm bilgiğim şubatta transfer biter eee durumumuz da hiç iç açıcı olmadığına göre gelen yönetimin ve samsunsporun önünü kapatmış oluyorsunuz kongreyi şubata alarak.zaten transfer yapamıcaz tamam ama en azından gerekli girişim diye de bi şey olmicak sayenizde.O kulüpten gönderdiğiniz güvenliğin de ahını aldınız biliyomusunuz şerefsizler? zaten bedduasını ahını almadığımzı bir o kalmıştı.ne suçu vardı ne günahı vardı da o adamı kovdunuz? kendi hatanızdan gitti o kişi.sizin o adama sahip çıkmanız gerekirken işten kovdunuz. zaten ne kadar alıyordu ki aylık?

vanlioglu

29 October 2009, 20:21:11 #27 Son düzenlenme: 30 October 2009, 00:27:49 samsuni
biraz onurları gururları olsa taraftar istifa die bağırdığı zaman işi bitirirlerdi ama bunlarda ne surat kalmış ne gurur... bu skorları görünce adamın sinirleri bozuluo, çıldırıo ama neye yarar kendi kendini ye dur... bi süre takımdan, futboldan ve siteden uzak dursam sağlığım açısından ii olucak heralde

freesaim

cembaba