Hakkı Tomaç-Tahsin Kosif-Erkut Tutu Daha Ne Bekliyorsunuz?

Başlatan Nuri Asan, 29 October 2009, 15:58:14

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: Yaman55 - 30 October 2009, 03:12:20
Tek şeyimiz kaldı oda armamızdaki Atatürkümüz götünüz yiyosa onuda çıkarın
Avrupa birliği kurumlardan Atatürk resimli çerçeveleri kaldırmasını istiyormuş biz de bu duyarsızlık olduktan sonra armadan da çıkarırlar  >:(

Akyol

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 October 2009, 13:30:26
Avrupa birliği kurumlardan Atatürk resimli çerçeveleri kaldırmasını istiyormuş biz de bu duyarsızlık olduktan sonra armadan da çıkarırlar  >:(
yavaş gelsin abece birliği o sıkar biraz >:(

mctlçy

Alıntı yapılan: METE_55 - 30 October 2009, 13:25:02
evet arkadaşlar özkan 17 doğru demiş bakın bu takım eridi artık erimiyo dikkatinizi çekerim ilçe takımı buca.3 atar,giresundan 3 yılda 11 gol yeriz birtane atamayız hep mağlup,altaydan kupada hemde okuyun bakın gazetelere altay (B) takımıyla oynamış ve atmış 4 tane ee ozaman biz daha neyi bekliyoruz bu yönetimi neden protesto etmiyoruz giresun maçı 3 olmuş bir taraftar grubu hariç herkez KUZU GİBİYDİ nerede kaldı beyler bizim samsunsporluluğumuz soruyorum şimdi allah aşkına bir kez olsun GELİN HAFTAYA GAZİANTENBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESPOR maçında şu stadı yönetim istifa diye inletelim....

izmirde alınacak mağlubiyet sonrası antep maçında böyle bir düşüncemiz var arkadaşlar..  ŞİRİNLER

gozgoz yýlmaz

Benim anlamadığım bütün yerel basın, köşe yazarları istifaya davet ediyor bunları. Hatta çok sevdikleri Hakkı Amcaları olmasına rağmen Haber Gazetesinin spor servisine rağmen, köşe yazarları bile istifa edin diyorlar. Ama bunların hiç umurunda değil. demek ki çok ciddi bir bewklentileri var ki yerlerini bırakmıyorlar.

AntZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 30 October 2009, 18:08:50
demek ki çok ciddi bir bewklentileri var ki yerlerini bırakmıyorlar.

YZY nin başkanlık döneminin zaman aşımı olabilir mi bu beklenti?
Eğer öyleyse ki inşallah değildir, bu işkenceye 3 yıl daha devam..!

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 30 October 2009, 18:19:25
YZY nin başkanlık döneminin zaman aşımı olabilir mi bu beklenti?

Yok, ben tamamen duygusal sebepler olabileceğini düşünüyorum. Başka bir sebebi olamaz!

AllydeenleaR

kayyuma kalsak şu durumdan daha kötüsünü görebilirmiyiz ??

Ollivanders

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 30 October 2009, 20:21:47
kayyuma kalsak şu durumdan daha kötüsünü görebilirmiyiz ??

sanmam . Daha ne kadar kotu olabilirz en azından 3 haftada 10 gol yiip hic gol atamayacagımız bir sene olmaz

Ben Ofosu

pişkin prostat deplasman özürlü başkanın yardımcılarından ne beklersin ki. kukla hocaları ile birlikte hazırlarlar maç listelerini! maçta 4-0 gerideyken, tribünde hüseyin kalpar ile gülüyormuş erkut tutu beyefendi, açta tutuna gül it herif!

gozgoz yýlmaz

Yazıklar olsun size forum kullanıcıları
Ayıptır
Ne güzel yönetimimiz var
Başkan desen muhteşem
Tahsin Kosif ile Erkut Tutu ikilisi Türkiye'de futbolu en iyi bilen üç-beş kişiden birisi
Takım sıralamada ikinci ( ama tersten )
Son 6 maçtır muhteşem bir istikrarımız var, Türkiye'de hiç bir takım 6 maç boyunca aynı performansı sergilemiyor ( 6 maç 0 puan, 0 gol )
Ama yazıklar oslun size ki, oynanan oyunu beğenmiyorsunuz
Birincisi hiçbirşey sizin bildiğiniz gibi değil
İkincisi işinize gelmiyor
Üçüncüsü bu sezon orta sıralar ama seneye şampiyonluğa oynayacak olan bir Samsunspor oluşturuluyor
Allah'tan bu sitede de okuyup okuyup giden ama yazmayan Yönetimi seven destekleyen kişiler var, yoksa sizin gibiler yüzünden hep bu sıkıntılar
Hiç mi yüzünüz yok, bu yönetim olmasaydı Samsunspor eriyip gidecekti
Onlar sahip çıktı
Cacık için bile hıyar, yoğurt, sarmısak lazımken yönetim için 3 hıyar kafi geldi; diğer ikisine gerek yok...
Ama siz var ya siz...
Turgut gibi bir yıldıza demedik laf bırkmadınız
Şehrimizin çocuğu Sercan'ı işinize gelmediği için kötülediniz
Takımdaki yıldız sayısı göktekinden aşağı değilken hiçbir şeyi beğenmediniz
Öyle üç-beş kombine almayla, forma almayal taraftarlık olmuyor
Şahane yönetimimiz günü kurtarmak için değil geleceği kurtarmak için acayip projeler kovalıyor
Sosyal Tesis yapacaklar tesislere
Kulübü şirketleştirecekler daha
Ama sizin o küçük beyinleriniz almaz böyle şeyleri....
Fazla yormayın kendinizi...
En büyük Samsunsporlu Hakkı Tomaç, siz ondan çok mu Samsunsporlusunuz he!

En büyük yönetim bu site sahtekar
Ayık olun!!!

Yönetime laf atan taş olsun, taş...

Not. Daha ne bekliyorsunuz istifa etmek için? Yazıklar olsun beceriksizler toplululuğu Gölge başkan Tutu ile herşeyi bilen adam Kosif ve kukla başkan Tomaç..

ali ihsan

Zerre karakteri olan bu tablo karşısında utanır ve ceketini alır gider.

Bunlar nasıl rahat uyuyabiliyorlar acaba  >:(  >:(   >:(

AntZ

Biz sadece takımımıza destek olmak istiyoruz, kendi yöneticilerimize, futbolcularımıza kötü söz söylemek, ortalığı yakıp yıkmak istemiyoruz hatta bu pisliğe sebep olanların burnundan fitil fitil getirmek, hesap sormakta istemiyoruz, pisliğinizi temizleyin de demiyoruz, sadece bırakın gidin biran önce diyoruz.

Ama sabrımızı fazla zorluyorsunuz, iyi niyette bir yere kadar..!

Sercan

07 November 2009, 19:56:22 #57 Son düzenlenme: 07 November 2009, 20:04:46 55sercan55
LANN biraz delikanlıysanız s.ktirin gidin.Bu kadar utandığımız yeter rezil ettiniz lan  >:( >:( >:( :( :(

germencisse

kongreyi bile belirsiz tarihe ertelediler..gerçekten bırakın duyun bu sesi..biraz takımı düşünüyorsanız..

Ollivanders

07 November 2009, 20:14:58 #59 Son düzenlenme: 07 November 2009, 20:17:26 Serpico55
ya istifa edin ya da bir acıklama yapıp planınızı acıklayın be serefsz i,bneler. yeter artık marketteki adam makara yapıyor benle. nedir cektigimiz sizden.