Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

gozgoz yýlmaz

Tam TV'den verilecek maç aslında ama sercanzekalı D Spor, ne anlar bu işlerden?

Ertuğrul Sağlam

Bugün Haber Gazetesi İlhan Ummak'ı İlhan Parlak olarak yazmış, İlhan Parlak Ankaraspor'da oynuyor Ankaraspor'da düşürülüp futbolcularına 15 gün transfer izni verildiği için bir an ismini duyunca heycanlandım dedim acaba İlhan Parlak'ımı aldık  ;)

onur 55

beyler adanada ılk golu bız atarsak bız kazanırız ama ılk golu yersek ısımız cok zor

onur 55

ayrıca ılhan parlak ı cok ıyı futbolcuymus gıbı anlatmayın hıc bı halt yok onda

Kais

parlak değil ummak tam bir fiyasko bana göre.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: onur 55 - 08 October 2009, 19:35:43
ayrıca ılhan parlak ı cok ıyı futbolcuymus gıbı anlatmayın hıc bı halt yok onda

yapma gözünü sevim bi halt yok dediğin adam ümit milli takımda gol kralı oldu geçmiş senelerde...neyse burası maç başlığı

Yaman55

Kais

gol kralı kim olmuş ya.İlhan Parlak mı yoksa bizdeki Ummak olan mı?

Ollivanders

gol kralı olan ankarsporun futbolcusu ilhan parlak . Bizdeki ilhan ummak zaten ortasaha oyuncusu.

jean

artik su deplasmana giden taraftarin yuzunu guldurun bu kadarini hakediyoz dise dusunuyorum her zaman husran olmuyor yeter artik

celebi

Alıntı yapılan: Fatihh01 - 08 October 2009, 18:43:50
Eşşekleri önceki seneki gibi alacaksınız yanınıza ADANASPOR taraftarı yapılanları unutmaz önceki sene sitedeki olaylarda unutulmadı arkadaşlarınız dolu gelsn

Alıntı yapılan: Fatihh01 - 08 October 2009, 18:43:50
Eşşekleri önceki seneki gibi alacaksınız yanınıza ADANASPOR taraftarı yapılanları unutmaz önceki sene sitedeki olaylarda unutulmadı arkadaşlarınız dolu gelsn

Alıntı yapılan: uğur yaşar - 08 October 2009, 16:21:09
Siz burda 150 kişi olun bende burda eşşeğim diye bağiracağim.Geçen sezon son haftada sitemize girip ettiğiniz küfürleriunutmadık.Aranıza eşşekleri almazsanız fairplay eşkiğinde maç biter ama dediğim gibi eşşekleri alırsanız ortam çok gergin geçer.Gelecek olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar

ya fatih aman SAMSUNdan gidecek arkadaşlara da söyleyinde kesmesinler onları orda adanalılar. 8) :D :D

YA ADANA HARBİ TURUNCUYMUŞYA AMA BU BAŞKA TURUNCU ;D ;D ;D

Recep

çok korktuk ya mematiyi götürsek bize korumamı yapsa :) :)

berusa55

Can Özgür Arslantaş idmanı yarıda bırakmış geçirdiği sakatlık dolayısıyla.

Ayrıntılar: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=4623

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 October 2009, 23:21:52
Adanalıları kızdırıp beşnumarayı ateşe atmayalım orda  :P

bişi çıkmaz portakallardan,onlar boş boş konuşmayı severler.icraata gelince fıs.herkes bizmi 8)