Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Tiryakiler55

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 08 October 2009, 14:56:48
Samsunlu arkadaşlara teşekkür ederim,Demirspor hakkındaki düşünceleri için hafta sonuna sürprizlerimiz var. ;)

Hoşgeldin kardeşim... Takımınıza verdiğiniz o muhteşem destek için sizi tebrik ediyorum... Lig farkı yapmadan stadı tıka basa doldurduğunuz için tebrik ediyorum... Sırf adana demirsporluların bu inanilmaz bağlılıklarından dolayı bu takıma karşı sempati duyuyorum... Hatta forumunuza üye olacaktım ama kimlik numarasi felan filan beni biraz aştı... SAMSUNSPORU ve ADANA DEMIRSPORU süper lig'de görmeyi diliyorum...

King1965

08 October 2009, 15:09:05 #152 Son düzenlenme: 08 October 2009, 15:11:28 Gurbetci-Samsunsporlular
adana demır sporun wep sıtesıne
baktım meşale showunuz gercekten harıkaa ıdı

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: Tiryakiler55 - 08 October 2009, 15:08:14
Hoşgeldin kardeşim... Takımınıza verdiğiniz o muhteşem destek için sizi tebrik ediyorum... Lig farkı yapmadan stadı tıka basa doldurduğunuz için tebrik ediyorum... Sırf adana demirsporluların bu inanilmaz bağlılıklarından dolayı bu takıma karşı sempati duyuyorum... Hatta forumunuza üye olacaktım ama kimlik numarasi felan filan beni biraz aştı... SAMSUNSPORU ve ADANA DEMIRSPORU süper lig'de görmeyi diliyorum...

aynen.hatta Samsuna deplasman yapmak istiyorum,inşallah bir gün gerçekleşir ve hakettiğimiz yerlerde oluruz.Samsunda özel bir kulüptür bana göre hem geçmisi,mazisi hem de Türk futboluna yetiştirmiş olduğu ünlü futbolcularla vs vs..

celebi

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: celebi - 08 October 2009, 15:14:44
adana demirdir yaw ;D ;D

Adana Demirdir değildir kardeş,''Adanademirsporludur''! slogan ve parola bu ;)

sBc-55

Adanademirsporun taraftarına hayranım yaaa  ;D Güzel destek veriyorlar ama Solcu olmasalar iyi olurdu  ;D

beşnumara

maçımız adanaspor-samsunspor lütfen please ;) konu başka yerlere kaymasın diye düşünüyorum.diğer konular genel futbol forumunda konuşulur ::)

beşnumara

Alıntı yapılan: sBc-55 - 08 October 2009, 15:26:00
Adanademirsporun taraftarına hayranım yaaa  ;D Güzel destek veriyorlar ama Solcu olmasalar iyi olurdu  ;D
solcu değil emrah, komünist ;D

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: sBc-55 - 08 October 2009, 15:26:00

Kardeş bizim içimizde her kesimden insan var.KOZMOPOLİT pankartını boşa yapmadık,neyse beşnumaranında dediği gibi konu dağılmasın.

sBc-55

Bizde Ülkücüyüz o zaman ülkücü gençlik diye pankart yaptıralım. ;D

CurvaSudSamsunspor

adamların sağına soluna bakmayalım adamlar 2.ligdeler tribünün güzel olduğunu sizde söylüyorsunuz bizim ne eksiğimiz var ,biz ne yapmalıyız bunları tartışalım ve en zoru olanı UYGULAYALIM...

sBc-55

Bence futbola siyaset karışmamalı diye düşünüyorum.gerçekten tebrikler güzel tribününüz var.

berusa55

Arkadaşlar genel sohbet türü konuşmalarımız için başlığımız mevcut. Lütfen maç ile ilgili paylaşımlarımıza burdan sohbetimize ise genel sohbet başlığımızdan devam edelim.

CurvaSudSamsunspor

bu maçtan ümitliyim puan A-LA-CA-ĞIZZZZZZ....