Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 08 October 2009, 15:36:07
bu maçtan ümitliyim puan A-LA-CA-ĞIZZZZZZ....
puan alacağız da biz şeytanın bacağını kırmak istiyoruz :D puan işi kolay yoksa

berusa55

Artık deplasmanda kazanma zamanı geldi de geçiyor bile. Geçen senenin aynısını yaşamak istemiyorsak deplasman galibiyetleri şart. Evimizde zaten sorun yok.

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 October 2009, 15:37:37
puan alacağız da biz şeytanın bacağını kırmak istiyoruz :D puan işi kolay yoksa

Bizim futbolcuları bolulu hocaya okutalım (oflu hocanın modası geçti) bu maçı alalım gerisi gelecek allahın izni ile...

beşnumara

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 08 October 2009, 15:40:35
Bizim futbolcuları bolulu hocaya okutalım (oflu hocanın modası geçti) bu maçı alalım gerisi gelecek allahın izni ile...
benim nefesim kuvvetli akşam ben okuyacam onları :D

bu arada iki resim atayım devamı belki gelir  ;) (çukurova üniversitesinden) digital makinem yoktu telefonun da kamerası iyi değil yoksa çok bomba resimler atardım buraya :D bu resimleri de bir arkadaşın telefonuyla çektim

illegall666

08 October 2009, 15:52:59 #169 Son düzenlenme: 08 October 2009, 16:01:02 illegall666
OrduAmatör 1.ligin iddialı ekibi Fatsa Belediyespor sezona Samsunspor karşılaşması ile merhaba dedi. Eski Fifa kokartlı hakemimiz Ali Aydın'ın yönettiği karşılaşma sonunda rakibine 5-2 mağlup olan Fatsa Belediyespor şimdiden 3.lig hedefine kilitlendi.

Bu sezon TFF 3. Lig hedefi ile yola çıkan Fatsa Belediyespor, sezon açılışı nedeniyle Samsunspor'u konuk etti. Dostluk içerisinde geçen karşılaşmada Samsunspor, sahaya yedek ağırlıklı bir takımla çıktı. Eski FİFA Kokartlı Hakem Ali Aydın'ın yönettiği maçta ev sahibi Fatsa Belediyespor'un gollerini Burhan ve Yasin Bedirkurum atarken, konuk ekibin gollerini ise Burhan (2), İlhan, Giorgi ve Sercan kaydetti.

CurvaSudSamsunspor

Tribün_ali

Bu Maçtan pek ümitli değilim ama en azından 1 puan

celebi

olacaktır.100-150 kişi olur diye düşünüyorum.

illegall666

OrduAmatör 1.ligin iddialı ekibi Fatsa Belediyespor sezona Samsunspor karşılaşması ile merhaba dedi. Eski Fifa kokartlı hakemimiz Ali Aydın'ın yönettiği karşılaşma sonunda rakibine 5-2 mağlup olan Fatsa Belediyespor şimdiden 3.lig hedefine kilitlendi.

Bu sezon TFF 3. Lig hedefi ile yola çıkan Fatsa Belediyespor, sezon açılışı nedeniyle Samsunspor'u konuk etti. Dostluk içerisinde geçen karşılaşmada Samsunspor, sahaya yedek ağırlıklı bir takımla çıktı. Eski FİFA Kokartlı Hakem Ali Aydın'ın yönettiği maçta ev sahibi Fatsa Belediyespor'un gollerini Burhan ve Yasin Bedirkurum atarken, konuk ekibin gollerini ise Burhan (2), İlhan, Giorgi ve Sercan kaydetti.

Sioux

Fatsa ve Ünye gibi civar takımlara yardımcı olunması gayet güzel.

Adanaspor'u dışarıda çok yendik ama bu kez berabere bitecek diye düşünüyorum.

YaşarDoğu

Ollivanders

cevre takımlarıyla hazırlık maclarının yapılıp yedek oyuncularının mac eksikliklerinin giderilmesini olumlu karsılıyorum.:)

Jnr.Serkan

yönetiminin arada doğru işleri var tabi yönetim ayarlıyorsa maçları...

samet haci

carsambasporun sezon acılıs macınıda samsunspor yapcakmıs aldıgım duyumlara gore

mehmet yılmaz

Fatsaspor'un formalarını sanki Ankaragücü yollamış gibi  :-\