Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

söðütlübahçe

cıksada farketmez  bızım kımseyle ısımız yok aslanlar gıbı gıdılır takım desdeklenır kırılan camsada canları sag olsun yaptırılır..!

beşnumara

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 09 October 2009, 00:23:36
bişi çıkmaz portakallardan,onlar boş boş konuşmayı severler.icraata gelince fıs.herkes bizmi 8)
sizinkilerin de icraati güzel birader.3-1den 4-3 bir biz veririz maçı bir de siz heralde :D bir de gaziantep ama onlar 3-0dan ma vermişti.

bak işte samsunspor maç başlığında beni tahrik ediyosun.neyse uzatmayayım. bu arada iddaada adanaspora 1-55 bize de 3-90 ganyan vermiş beraberlik 3.30

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 00:28:35
sizinkilerin de icraati güzel birader.3-1den 4-3 bir biz veririz maçı bir de siz heralde :D bir de gaziantep ama onlar 3-0dan ma vermişti.

bak işte samsunspor maç başlığında beni tahrik ediyosun.neyse uzatmayayım. bu arada iddaada adanaspora 1-55 bize de 3-90 ganyan vermiş beraberlik 3.30
Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 00:28:35

kim tahrik ediyor birader benmi?

beşnumara

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 00:33:11
sen değil AdanaDemirspor :D :D

alla hala benim tuttuğum takım seni niye tahrik ediyorsa artık ::) nese uzatmayalım 3 puanı alan tarafın Samsunsporun olması dileğiyle..

Yaman55

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 09 October 2009, 00:35:33
alla hala benim tuttuğum takım seni niye tahrik ediyorsa artık ::) nese uzatmayalım 3 puanı alan tarafın Samsunsporun olması dileğiyle..

şimşeklerde gelse güzel olurdu be

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: Yaman55 - 09 October 2009, 00:36:58
şimşeklerde gelse güzel olurdu be

olurdu,ama gelmezler yekten gelenler olur belki.ben geleceğim ne de olsa Samsun atkımda var. ;)güzel Samsun atkısı varsa başka getirin bende Adanademir atkısı getiririm takas ederiz. :D

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 09 October 2009, 00:39:44
olurdu,ama gelmezler yekten gelenler olur belki.ben geleceğim ne de olsa Samsun atkımda var. ;)güzel Samsun atkısı varsa başka getirin bende Adanademir atkısı getiririm takas ederiz. :D

gelelımde hayırlısıyla verırız atkı kardes bende de adanademır sporun atksı var  ;D ;D

beşnumara

adanada 150 kişi olalım o hıyar da ben eşşeğim diye bağırsın :D bağırmazsa eşşekler... ;D

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 00:51:41
adanada 150 kişi olalım o hıyar da ben eşşeğim diye bağırsın :D bağırmazsa eşşekler... ;D

samsunspor taraftarları zor gundede olsa en az deplasmana otobus sayısı olarak 3 net gıdıyo genellıkle bunada gıdılır ıns

beşnumara

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 00:55:51

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 00:55:51

İİBF bölümünde mi okuyorsun birader,benimde orda okuyan bi tanıdığım var. :D afişleri kimle asmışsanız ellerinize sağlık.. :D

Yaman55

utku_01

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 09 October 2009, 00:23:36
bişi çıkmaz portakallardan,onlar boş boş konuşmayı severler.icraata gelince fıs.herkes bizmi 8)
Evet klasik ads tarraftar profili.Maçımız kimleyse ona yaranma tarihten beri bu böyle.İstediğin atkı takasıysa at özel mesaj bende samsundayım ben gönderim.Maç başlığı samsunspor-adanaspor senin amacın ve niyetin belli.Biz kapandıgımızda davul çalıp oynatan çakallar şimdi o 3.sınıf italyan takımını getirdi diye taptıgınız başkan ve yönetiminiz istifa etti ne yapacaklar?Öyle atıp tutmak kolay sen yıllardır aybı ligdeyken biz kapanıp gelip geçtik önünüze..Farkı iyi anla olayları iyi yorumlara.burada maç dışı yorum yaptıgım içinde herkesden özür dilerim ama meydanı boş bulup bu atıp tutan insanlara insanın bir kaç kelime edesi geliyor.Neyse maçla ilgili olarak geçen senede bir şey demedim bu senede.Malatya dostumuz olabilir ama maç samsun-adana maçı düşmanımın dostu düşmanım dostumun düşmanı düşmanım mantığıyla gidersek klup kalmaz anadoluda.Araya malatyayı katmak ortamı farklı yerlere çekmekdir bana göre.Kimse yanlış anlamasın Aynı şey kendi takımımın taraftarı içinde geçerlidir.Maç adanada bizlerden biri malatyayı katıp beste yaparsa aynı derecede onlarada laf söylerim.O yuzden dostça bir maç olsun hakeden kazansın...