Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

en son adana maçını hatırlamak istemeyenlere, 2003 yılından bir adana deplasmanı..

Ollivanders

Cagdas Ünver

Galibiyet gelmeden kazaniriz diyemiyorum.Insallah aliriz.

gozgoz yýlmaz

Adanaspor'da Fevzi oynamıyormuş, bence çok iyi bir oyuncu idi. Olmaması bir avantajdır.

Sercan

CurvaSudSamsunspor

AdanaDemirSpor

07 October 2009, 19:34:37 #126 Son düzenlenme: 07 October 2009, 19:40:48 AdanaDemirSpor
Samsunlu arkadaşlara selamlar.bu hafta adanaya organizasyon olacakmı?başarılar Samsun.

Jnr.Serkan

yırtarlar tabi samsunda ben görsem başka takımın afişi bende yırtardım ama olsn yinede gören olmştur

Recep

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 07 October 2009, 19:34:37
Samsunlu arkadaşlara selamlar.bu hafta adanaya organizasyon olacakmı?başarılar Samsun.
Hoş geldin arkadaşım gruplar organizasyon için uğraş veriyorlar bildiğim kadarıyla sizinde hafta sonu tarsusla maçınız varmış sizede başarılar

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: recep55 - 07 October 2009, 19:42:59
Hoş geldin arkadaşım gruplar organizasyon için uğraş veriyorlar bildiğim kadarıyla sizinde hafta sonu tarsusla maçınız varmış sizede başarılar

saol arkadaşım.bizde durumlar kötü bugün maraş maçında 3-1 öndeyken maçı 4-3 kaybettik.belkide hafta sonu tarsusa bile gidilmez,ama ben bu maçta Samsunu bir Demirsporlu olarak desteklicem.peki söğütlübahçeliler geliyormu?

Recep

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 07 October 2009, 19:45:12
saol arkadaşım.bizde durumlar kötü bugün maraş maçında 3-1 öndeyken maçı 4-3 kaybettik.belkide hafta sonu tarsusa bile gidilmez,ama ben bu maçta Samsunu bir Demirsporlu olarak desteklicem.peki söğütlübahçeliler geliyormu?
SBÇ li arkadaşlarım var sitede şimdi cevap verirler

sBc-55

Öncelikle hoşgeldin kardeşim..Adanaya Gelebiliriz Herşey Cumartesi Kesinleşecek.Uğraşıyorlar.

Yaman55

Alıntı yapılan: AdanaDemirSpor - 07 October 2009, 19:45:12

Bol atkı getirin kardeşim takas yapalım hasta  siempre SAMSUNSPOR_ADANADEMİRSPOR

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: Yaman55 - 07 October 2009, 19:50:21
Bol atkı getirin kardeşim takas yapalım hasta  siempre SAMSUNSPOR_ADANADEMİRSPOR

bu maçta öle sizi toplu olarak destekleme olmaz kardeşim yani.ben bireysel gelecem ama bende Samsun atkısı var zaten.bide Adanademirspor atkısını istiyorsanız stadın orda DEMİR STORE var,ordan temin edebilirsiniz yada kargoylada temin edebilirsiniz.

Jnr.Serkan

şu adanaspora bi geçirsek süper olcak bu maçı alırsak bence takım o fobiyi atıcaktır