Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Bu hafta çok kritik..yukarıya mı oynayacaz yoksa aşllarda mı kalcaz...Hacettepe maçını tarfatarın bu kadar önemsemesinin nedenini şimdi daha iyi anlıyordur sanırım bazıları...kazansak 11 puanda olacaktık..ve çok güzel bir hava  yakalayacaktık..şimdi aynı havayı yakalama şansı doğdu...kazanırsak bi anda takımda ki hava değişir..tribündekini söylemeye gerek yok :) Haydi artık şu formaının hakkını tam verin..

YaşarDoğu

Yerel gazetemizin birisi köşesinde yönetime sesleniyorr.

- Eyy yönetim 324 günlük deplasman fobisi var ya bu takımın
- Eee
- Nerdeyse 1 yıllık deplasman orucunu bozmak istiyorsan futbolculara prim vaad etmeliymiş  mişmiş...

Bak sen şu köşe yazarının işine, primmiş....  Yönetim geçen sene ettide  ne oldu?Primlerimiz ödenmiyor diye oynamayan,yalandan güreşenler futbolcular değil miydi?

Aslına bakarsan yönetimde prim vaat edebilecek kapasite kim var ki?Otoparktan aylık gelen  para TFF nin kestikleri cezalara bile yetmezken, futbolcuların içsahada taraftarın gazıyla galip gelerek prim istemeleri çok çok yersizdir.Samsunspor altsıralardan kurtulkmak için prim vermemeli,şampiyon olmaları için prim vermelidir.

Hani anasına bak kızını al derler ya, gazetenin sahibine bak, köşeyazarınA GELDE itimat et....

babasamsunlu

:):) Futbolcu kardeşleri vardır onları düşünüyordur..Sende hemen yalnış anlıyorsun :) cık cık cık :):)

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 06 October 2009, 10:21:27
Bu hafta çok kritik..yukarıya mı oynayacaz yoksa aşllarda mı kalcaz...Hacettepe maçını tarfatarın bu kadar önemsemesinin nedenini şimdi daha iyi anlıyordur sanırım bazıları...kazansak 11 puanda olacaktık..ve çok güzel bir hava  yakalayacaktık..şimdi aynı havayı yakalama şansı doğdu...kazanırsak bi anda takımda ki hava değişir..tribündekini söylemeye gerek yok :) Haydi artık şu formaının hakkını tam verin..
acı ama gerçek...
ne zman bu tür duruma geldiysek o maçı alamadık malesef bir de adanaspor camiasını çok iyi bilen kemal kılıç geldi takımın başına.şirinler gelmeyi düşünüyo bakalım. gelirse çok güzel tribün olur burda. bizim üstümüz kapalı turbeylerin üstü açık olacak :D rizedeki gibi 40 kişiyle onların sesini bastırırz biz

King1965

serıye baglanmak ıstıoruz haydı aslanlarımız..

King1965

babasamsunlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 October 2009, 10:50:04
acı ama gerçek...
ne zman bu tür duruma geldiysek o maçı alamadık malesef bir de adanaspor camiasını çok iyi bilen kemal kılıç geldi takımın başına.şirinler gelmeyi düşünüyo bakalım. gelirse çok güzel tribün olur burda. bizim üstümüz kapalı turbeylerin üstü açık olacak :D rizedeki gibi 40 kişiyle onların sesini bastırırz biz

Nefesinize kuvvet Fatihh :)

beşnumara

sedatbuyuk

Samsun alır diye düşünüyorum. Kazanırsa da tepeye oynamayı kafasına yerleştirir artık. Güzel bir ivme kazanmak adına iyi bir şans. İnşallah şans da bizden yana olur.

King1965

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 October 2009, 10:57:23
sen sen ol bu sözü her yerde söyleme :D

Adanalı Enıstem Var ona soledım sabah aradım Samsuna yenılceksınz Dedım aynen bole adana turuncudur samsunspora yenılmeye mahkumdur dedım gelın bakalım dedı :) neden solemıcekmısım ayrıca :D:P

King1965

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 06 October 2009, 11:04:25
Samsun alır diye düşünüyorum. Kazanırsa da tepeye oynamayı kafasına yerleştirir artık. Güzel bir ivme kazanmak adına iyi bir şans. İnşallah şans da bizden yana olur.

samsunsproumuz eger alsın varya samsun senlık havası olur buca macı da super gecersee samsun stadı yıkılır gresun macındaa.. amaa ben fazla hayal kurmucam sırayla karabuk yendık bolu yendık sımdı adanaa sonra buca..

beşnumara

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 06 October 2009, 11:13:03

samsunsproumuz eger alsın varya samsun senlık havası olur buca macı da super gecersee samsun stadı yıkılır gresun macındaa.. amaa ben fazla hayal kurmucam sırayla karabuk yendık bolu yendık sımdı adanaa sonra buca..
yani diyosun ki her şey iyi giderse bu sefer giresuna gol atarız heee :D

King1965

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 October 2009, 11:15:04
yani diyosun ki her şey iyi giderse bu sefer giresuna gol atarız heee :D

bız ıkı mactan 4 puan alalım bakın bızım samsun ne oluor .. gecen de suna sahıt oldum formamla atkımla mactan gelıorum.. herkez soruor kac kac bıttı dıe gelın o-grenın dedım.. bı adamla konustum tanımıordum onu arabada adam dedı gelcektım bende maca ama hacettepe macı yuzunden gelmıorum dedı.. Bu sehır maca ıvme yakalayınca gelıor.. gecen sene bı hareketlılık olmustu 6. sıraya gelmıstık o gun maratondaydım gormenız lazım tıklım tıklım doluydu maraton tek sebeb özlenen samsunu ıstıor bu mıllet ancak farklı yollarla ıstıor ıyı ıken takım maclara gelıor kotu ıken kusuyorlar..

babasamsunlu

Onlar başarıyı sevenler bizler ise Armanıns sevdalsııyız..onalr başarılı olunca gelcekler mutlaka..gelsinlerde nihayetinde  samsunsporumuz kazanacaktır...

King Of The North

Deplasman fobimizi de yenip Adana maçını alırsak içerdeki maçı düşünemiyorum bile,1 saat öncesinde dolar stad herhalde.