Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: jean - 21 September 2009, 20:54:42
oglu oldugunu bilmiyodum gs formalinin herne olursa olsun aranan ilac tanjudur bence

GS formalı oğlu değil, onunla alakası da yok ama yine de Engin abinin söylediği gibi şeref tribününe giren kişinin oğluna GS forması giydirmesi kabul edilebilir bir durum değil.

Oğlu Anıl, Tanju'nun solundaki...

serkancengiz

Samsunspor yetiştirmiş olduğu ender topçulardandır Türkiyenin şu zamana kadar en büyük golcüsüdür.Karekteri paraya bağlıdır.Biryerden akarı görmüştür boşuna kürek çekmez Tanju

55Melek55

birader paraya baglidir akari görmüsdür..

sen calisdin yerde para almiyormusn?

yoksa sen belese mi calisiyorsun?
yada 1 ay is yerinede belese mi calisiyorsun

?

para olmada bisey olmaz....

tekkeyi bekleyen corbayi icer...

sen kedinin allah rizasi icin mi fare tutdunu saniyorsun?o yüzden burada demogoji yapma

KotuCocuk55

21 September 2009, 23:32:47 #123 Son düzenlenme: 21 September 2009, 23:41:24 KotuCocuk55
Göreve gelinecek mevkiyi tam olarak anlayamadınız galiba?

DERNEKLER KANUNU;

Madde 2 -

a) Dernek: Kazanç paylaşma dışında, kanunlarla yasaklanmamış belirli ve ortak bir amacı gerçekleştirmek üzere, en az yedi gerçek veya tüzel kişinin, bilgi ve çalışmalarını sürekli olarak birleştirmek suretiyle oluşturdukları tüzel kişiliğe sahip kişi toplulukları

Madde 14 - Derneklerden başvurmaları halinde; spor faaliyetine yönelik olanlar spor kulübü, boş zamanları değerlendirme faaliyetine yönelik olanlar gençlik kulübü ve her iki faaliyeti birlikte amaçlayanlar gençlik ve spor kulübü adını alır.

Madde 13 - Üye sayısının 100 kişiden çok olması şartıyla *1* dernek hizmetleri gönüllüler veya yönetim kurulu kararı ile göreve başlatılan ücretliler aracılığıyla yürütülür.

Dernek yönetim ve denetim kurullarının kamu görevlisi olmayan başkan ve üyelerine ücret verilebilir. Verilecek ücret ile her türlü ödenek, yolluk ve tazminatlar genel kurul tarafından tespit olunur. Yönetim ve denetim kurulu üyeleri dışındaki üyelere ücret, huzur hakkı veya başka bir ad altında herhangi bir karşılık ödenemez.

Oncelikle Samsunspor'un bir spor kulübü ve yapının da dernekler kanuna bağlı bir dernek olduğu anlaşılmıştır sanırım.Yine kanunlar Başkana genel kurul tarafından belirlenen bir ücretin ödenebilmesinin önünüde açmıştır.

Şimdi bahsedilen dernek Samsunspor Kulübü'dür.Bir ülkede bir şehirde bir spor kulübünün başkanlığını yapmak önemli bir mevkidir ve sosyal bir iştir bu nedenle bu mevkilere gelmesi düşünülen insanların etik olarak parayı arka planlara atmış olması beklenir, dernekler kanununun 2.maddesi de bu konuya atıfta bulunur.Kar amacı gütmemekten toplum yararına çalışmaktan bahseder.

Gelgelelim samsunspor başkanlığına; bugüne kadar gelmiş oturmuş saygıdeğer yada gerçek manada hak etmeyen kişiler bu koltuğun toplum içindeki yerini zihinlerde değiştirmiş görünseler dahi o koltuk oturan kişinin önemi olmadan bizim için hala kutsaldır ve kendi yeri itibari ile oldukça yüksek bir makamdır.Bu nedenlerle samsunspor kulübü başkanlığı için önceden o koltukta oturanlar ne yapmış olursa olsun parayı ön plana çıkarmak,bunu bir iş kapısı gibi görmek,bir şirket ihalesi alıyormuş gibi olaya bakmak,beleşe çalışılırmı demek sanki bir işmiş gibi ve sahtekar tüccar ağızlarıyla tekkeyi bekleyen çorbayı içer gibi söylemlerle başkanlığa giden yolu anlatmaya çalışmak son derece yanlıştır.

Dernekçilik gönül işidir,kaldıki insanlara bu tazr kulüplerin kazandırdıkları itibar,sevgi,saygı insanlar için ön planda olmalıdır ve işlerini bu anlayışla yapmalı o koltuğu bu etikle doldurmalı bu sayede bizlerin duygularına tercüman olabilmelidir.

Sen bu söylemlerinle mantalitesi bu duygulardan uzak birine bile bu koltuğu yakıştırıyorsun ve aslında bu koltuğa benim baktığım açıdan bakmıyorsun demektir.Sen sana ait olan bir değeri kendin ayaklar altına alıyorsun bence bu söylemlerle.

Görüşlerine katılmadığımı,beğenmediğimi hatta üzüldüğümü belirtmek istiyorum ama herkesin düşüncesine saygım var,tabiki dinlerim okurum ama katılmak zorunda değilim aynen seninde benim yazdıklarımı beğenmeme,okumama,ciddiye bile almama hakkın olduğu gibi..

Ama yinede İsmail Uyanık'a hissettiğimiz duygular ve onla yaşadığımız o kadar anı,onun yaşadıkları,hangi para satın alabilir yada yaşatabilir bunları size,ona! Ve bunlar paradan çok daha önemli şeylerdir adam olana! Ve biz yola bizim gibi,adam gibi adam olanlarla devam etmek istiyoruz...

Yine mesela,bu sitede kaç arkadaş vardır işlerini arka plana atıp samsunspor için yüksek motivasyonla çalışmaya hazır? Onlarca
En basit radyo maç yayını yapan insanlar?
Gazetelere siteye köşe yazısı yazan insanlar?
Bir eksikliği gidermek için atkı,polar dizayn ve basımları yapımı ile uğraşan kişiler?
Samsunspor için müzik,video yapanlar?
Samsunspor gibi bir dernek olan Av.Mehmet Teoman Taş Samsunsporlular derneğini kuranlar bu deneği ve samsunsporluluk ruhunu ayakta tutmak için gece gündüz çalışanlar?
Yıllarca çalışıp,para kazanılacak en son iş olan kitap yazarlığına o kadar zaman ayırıp samsunspor kitabına imza atan insanlar?

Bunlar hangi tekkeyi bekliyor hangi çorbayı içiyor?
1 AY değil,yıllardır bunca efor ve emeğin karşılığı olarak bir bardak su almış olan varmı? Yok! Zaten beklemiyorlarda!

Samsunspor kulübü başkanlığı şu anda oturanlar kim olursa olsun bu beklentilerle doldurulacak bir makam değildir,Bu insanın kendine ve şu yukarıda yazdığım insanlara saygısızlık yapmasıdır..

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 21 September 2009, 22:26:29

?

sen kedinin allah rizasi icin mi fare tutdunu saniyorsun?o yüzden burada demogoji yapma

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: %100 samsunspor =
Öncelikle Kulüp ile Tanju Çolak arasında netür bir sorun var Tanju bu kulüpte görev alamıyor bilmiyoruz ama yazdıklarınız yanlış Tanju Çolak'ın bu kulübe herzaman faydası olur ama her nedense Tanju Çolak gibi bir potansiyel değerlendirilmiyor...

Bugün futbolu bırakmış eski futbolcular ya eski takımlarıyla yada memleketinin takımlarıyla diyalog halinde olup geleceği parlak genç futbolcuları kulüplere kazandırıyorlar ama maalesef bizim yönetimimiz Tanju Çolak'ı hiç önemsemeyip onun bu futbol ve futbolcu bilgisinden yararlanılmıyor...

Takımı ve şampiyonluğu sattı muhabbetine gelince hem Samsunspor kitabında olsun hem başka kaynaklardan olsun ben defalarca okudum Tanju diyorki ben Samsunspor'dan gitmek istemedim hattta Başkan Hasbi Menteşoğlu'nun yanına gidip, gitmemek için yalvardım ağladım diyor, ama Hasbi Menteşoğlu işlerindeki problemden dolayı Tanju'yu gs'ye satmak veya vermek zorunda kaldı veya zorla gönderildi...

İki sene önceydi sanırım Tanju'nun bir ropörtajını okudum Halk Gazetesinde olması gerek ozaman U19 milli takım hocası, Tanju şöyle diyor ben Türkiyenin dört bir yanını dolaşıyorum Avrupayı dolaşıyorum sorumlu olduğum yaş gurubundaki futbolcuları izliyorum milli takıma seçmek için bana Türkiyenin dörtbir yanında kulüpler bize önerebileceğin futbolcu varmı diye beni arayıp soruyorlar ama bugüne kadar bir tane Samsunsspor'lu yönetici çıkıp beni aramadı bize önereileceğin futbolcu varmı diye ben buna kahroluyorum neden benim memleketimin takımı bana futbolcu sormuyor diyordu..

Artık bunu anlayın arkadaşlar Tanju'nun Samsunspor'u sattığı falan yok Tanju bu takımdan kendisi ile alakasız Hasbe Menteşoğlu ile ilgili bazı sebeplerden dolayı gönderildi artık bırakın bu önyargıları bilip bilmeden kulaktan dolma laflarla birilerini karalamayın ...

Sitede bazı arkadaşlarımızda bir Tanju Çolak önyargısıdır gidiyor ve çoğumuzda niçin yada neden olduğunu bilmeden Tanju'ya atıp tutuyor, yahu Allah aşkına Tanju'ya karşı olanlar neden karşılar bunu kulaktan dolma sözlerle değilde mantıklı bir şekilde açıklayıp bizide aydınlarırsalar seviniriz yani açıkçası ben tahminimce iki sebep biliyorum,  biliyorum derken çoğu kişinin ondan bundan duyduğu aslı astarı varmı belli olmayan şeyler.

1. Tanju Samsunspor'u sattı galatasay'a gitti.
2. Samsunspor kaza yaptığında futbolcuları ziyarete gelmedi.

Ben ikisininde olup olmadığını tam bilmiyiyorum Tanju'ya karşı olan arkadaşlar neden karşılar bu iki konunun gerçeklik payı nedir anlatında bizde bilelim...

FaTiH_HaN

AlıntıTanju'ya karşı olan arkadaşlar neden karşılar bu iki konunun gerçeklik payı nedir anlatında bizde bilelim...

aynen katiliyorum baskani hakki tomacla kosif olan yonetime karsi Tanju'yu begenmeme luksumuz var mi? ? ? ? ? ?

Tanju Colak hic yoktan toplantilarda 'bizden topcu almayin paramiz yok' gibi aciklamalar yaparak bizi yerin dibine sokmaz.Sonucta Turkiye capinda taninan karizmasi olan bi adam.Mevcut yonetim bariz hakem hatalarina ve taraftarimizin ugradigi haksizliklara sesini cikaramiyor, rizede olanlara bile agizlarini acmadilar bizlere verdikleri deger ortada.

Sonuc olarak Tanju Colak'a Samsunspor hic sans vermedi ne teknik direktorlukte ne yonetimde nerden bilicez basarili olup olmayacagini. En kotu haliyle Samsunspor'umuzu kosiften tomactan daha yonetecegi kesin.

KotuCocuk55

Zaten hepimiz aynı görüşte birleşeceğez diye bir şart yok,böyle birşey beklenemezde!
Bazıları destekleyecek bazıları sevecek onu başkan görmek isteyecek bazıları istemeyecek sevmeyecek,ama herkes birbirinin görüşüne saygı gösterecek ve her şartta takımına tam destek verecek.

Sitede Tanjuya neden muhalefet olduğumu bir çok yez yazdım bu başlık altında hatta videolarla örneklerle anlatmaya çalışım dediğim gibi kendi görüşlerimdir kendimce niye öyle düşündüğüm ifade edilmiştir.Amaç insanların aklını çelmek yada bunu bir kampanyaya dönüştürmek değil ama bu konuda fazla yorum yapmaya başladım,art niyetli insanlar sanki birilerinin tarafı yada adamı zannedebilirler.

O yüzden ben Tanju Çolak'ın başkanlığına sıcak bakmadığımı belirtip bu başlık altında daha fazla yorum yapmamaya çalışıcam..

Kaya

Tanju Çolak ın başkanlığına sıcak bakmıyorum çünkü ona inanmıyorum,ısınamıyorum,gerçekci olduğunu düşünmüyorum....

55sirinler55

silopilimuhsin

hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar

55JNR55

Alıntı yapılan: silopili55 - 22 September 2009, 12:53:01
hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar

sağol muhsin abi senin de... bu hafta maça gitmeden önce iftar yaptık keşke sen de olsaydın karabük maçındaki gibi ;)

maço

yazık valla bizim taraftarımızda düşmüş ayaklara.

tanju çolağı bu takımın baskanı olarak ıstemek gecmısımıze yonelık hakarettır.

tv programlarında aracı koyarak ve kımsenın ıstemedıgı halde yorumculuk yapan,yine aracı koyarak samsunspor hocası olmak ısteyen yine aracı koyarak gs altyapıda calısmak ısteyen zamanında trabzon muhabbetı gectıgı vs vs vs.

yazık sadece suankı yonetım daha ıyı bence dusunun artık

serkancengiz

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 21 September 2009, 22:26:29

?

Bırakacan bu işleri tanjunun adamlığını bana anlatmıyacaksın ben tanjunun ne kadar paralık adam olduğunu biliyorum. Ben Samsunsporluyum Oda Samsunsporun askeriydi ne yaptı bu zor dönemlerde Samsunsporuma menejerlik şirketi kurarak elimizdeki topçulara göz dikti.

furkan88

arkadaşlar halk gazetesinde tanju çolağın açıklaması var.kararını cuma günü verecekmiş.

55erhan55