Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

Dartagnan

o koltukta oturup reklam,rant pesinde kosacak adamlar gelmesin artik.Dusundugunu yaptiracak,yumrugunu vurdumu inletecek birisi gelsin .Yeter bu taraftarin cektigi !!!

silopilimuhsin

ismail uyanık bu koltuğa en çok yakışan isim bence

Oflu

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 12 September 2009, 13:54:48
Tanju Samsunspor baskanligi yapabilecek olgunlukta mi acaba. Futbol piyasasinda oyle dusmus bir isimki. Bunu zaten biliyordum ama gecenlerde televizyon segrederken gordugum manzarada tamamen anladim.

Telegol programi icin Eskisehir-Trabzonspor macina gidip elinde mikrofon studyodakilere muhabirlik yapiyor, mactan sonra Trabzonsporlu futbolcularin agzina mikrofon tutup soru soruyor. Simdi bu kisi Samsunspor baskani olsa yakisir mi.

Ben Tanju hastasiydim kucukken, herseye ragmen kendisini televizyonda felan gordugumde eski duygular zaman zaman geri gelebiliyor ama o kadar. AKS TV ye ciktigi zamanlar aynen soyle demisti: "Benim menajerlik sirketim var Samsunsporlu futbolcular niye bana menajerliklerini yaptirmiyor. Kim onlari benden daha iyi Istanbul takimlarina goturebilir". Bu aciklamasindan sonra notumu zaten vermistim kendisine. Bu soylenecek soz degil. Sen once menajerligini yaptigin bir ust duzey yetenegi Samsunspora kazandir ondan sonra konusalim.

Katiliyorum

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 12 September 2009, 06:36:55
Haddime düşmez, zaten burası herkesin yorum yapması fikrini paylaşması için var,yalnız yapılan pozitif yorumların sayısının bu kadar çok olmasına şaşırdığımıda bende paylaşmak isterim.Kimsenin görüşüne saygısızlık etmeden.

Karakteri kendi hayat anlayışımla uyuşmayan bir insan kendisi,Allah yolunu açık etsin.Kişisel olarak tanımam,bir kere havaalanında görmüştüm televizyonda ben trabzonun çocuğuyum dedikten iki gün sonra,otoparkın yerini sormuştu bende git trabzonlu hemşerilerin söylesin demiştim.Şaşırmıştı! Beni Galatasaraylı zannetmişti ve kırıldığımı düşünmüştü çünkü daha önceleri ben galatasaraylı tanjuyum demişti.Anlamasını beklemek saçmalıktı zaten!

Kendisini televizyonlardan gazetelerden etrafımdaki abilerimden duyduklarımdan gördüklerimden tanıyabilme şansım oldu,günahına giriyorum belki allah affetsin ama bu süreçte algıladıklarım kendisi hakkında olumlu olmadı maalesef,İstanbul'a bir bmw birde hülya için gidiyorum diyordu bir gazetenin manşetinde.

Bir spor yorumcusu ama ne yazıkki bunu şovmenlikle harmanlamış pekte oturaklı bir insan havası yaratmayan ve en azından bende güven duygusunu kesinlike oluşturmayan bir insan!

Halk arasında,samsun kahvelerinde kendisine nasıl sıfatlar yakıştırıldığını siz benden daha iyi bilirsiniz.Bunun yanında adı mercedes kaçakçılığına karışmış,yalan esas haklı haksız bundan hüküm giymiş Tanju Çolak'a Samsunspor başkanlığını yakıştıramadığımı bildirmek isterim.

Geçmişte ve günümüzde halen basiretsiz,becerik ve satılmış yöneticileri hiç haketmedikleri koltuklarda gören taraftarımızın ruh halini denize düşen yılana sarılır durumunun en güzel açıklaması olarak düşünüyorum.

Amatöre de gitsen seninleyiz samsunporum,ama hep bir ilken,prensiplerin,karakterlerin,ismail uyanık gibi, adam gibi adam yöneticilerin Ercan,Emin gibi kaptanların vural,imdat,serkan gibi gönülden bağlı futbolcuların olsun istedik.Şampiyon olmak için sevmedik.

Bir sanal kişiliğim bu sitede,bende herkez gibi paylaşıyorum görüşlerimi.İsteyen okur,istemeyen okumaz,birileri beğenir birileri beğenmez..Amacım kimseyi etkilemek yada kafalarda kırılmaz yargılar oluşturmak değil.
Ama bir kongre üyesiyim seçimlerde!
Sesleniyorum herkese Tanju Çolak'a HAYIR!!!

Katiliyorum....

55Melek55

kralin ayak sesleri topcular ensesinde his etmeye basladilar.,,,

kral ucur bizi....bu alemde yeterince kadar hasasiytimiz yerlere indirildi bir kac capulcu sayesinde....

seni istiyoruz

jean

insallah bu olay gerceklesir bu sene kadroyu o kurmamis oldu senye kesin super ligdeyiz gerek maddi anlamda gerek basin anlaminda havaya gireriz

55Bafra55

"Benim menajerlik sirketim var Samsunsporlu futbolcular niye bana menajerliklerini yaptirmiyor. Kim onlari benden daha iyi Istanbul takimlarina goturebilir."buyurmuş Tanju.Evet bu sene Bafraspor'a getirdiğin çocuklardan belli.Hiçbiri top oynamıyor.Ve bu hafTa evimizde Araklı'ya yenildik.Bu arada adam başı 10 milyar almış taoplam 10 futbolcu getirmiş Bafra'ya.Yazık Belediye'nin parasına.
Ha unutmadan tabi ki İSMAİL UYANIK.

merkez

Adnan Ölmez'in başkan olduğu yerde Tanju hayli hayli başkan olur.

Adam mı öldürmüş,Samsunspora küfür mü etmiş ne yapmış ? Özel yaşamı neden bizi bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum.

Tamam ben de kabul ediyorum dengesiz davranışlarını,ben de sinir oluyorum orda burda ben gs liyim,ben trabzonluyum gibi tutarsız söylemlerine ama Alanen Trabzonluyum diyen başkanlar,yedek kulübesinde Trabzon maçını dinleyen yöneticiler girdi bu kapıdan içeri çok görmemek lazım Tanjuya bu görevi.

Kaldı ki Futbol piyasasındaki tartışılmaz çevresi,medyatik kişiliği vs gibi unsurlarla içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumda bulunabilecek iyi isimlerden biridir.

İsmail Uyanıkla kıyaslama yaparsak olmaz,onun gibi başkan bulamayız,zaten bu saatten sonra İsmail Başkan'da yeniden gelmez.

Bu şehrin iki yüzlü yöneticilerinin olduğu yerde onun işi olmaz.

Tanju 7 sene önce bu zamanın parasıyla 2 trilyon lira yatırım yaptı ilaç deposu kurdu samsuna,sırf memleketi olduğu için.Battı gitti onca para.Çiftlikte Sucuk dönerci açtı sanırım o da kapandı.Memleketine hizmet etmek noktasında istekli bildiğim kadarı ile,sadece onun attığı adımın yarısı kadar biz de atalım.

Beş kuruş para vermeden Adını Samsunspor kulübü başkanlığına yazdırmış,Samsunsporla hiç alakası yokken onun bunun itelemesiyle başkan olmuş,beş para etmez adamlara milyarlar vererek samsunsporu trilyonlarca lira zarara uğratmış, sonra yaptığı reklamlarla gazete sahibi,hastane sahibi olmuş adamcıklardan daha mı kötü Tanju ?

55Melek55

merkez vallahi bravo bana sanaki tercüme etdin benm his ve duygularimi

tskler tebrik ediyorum seni

harikasin......

maraton

AlıntıAdnan Ölmez'in başkan olduğu yerde Tanju hayli hayli başkan olur.

Adam mı öldürmüş,Samsunspora küfür mü etmiş ne yapmış ? Özel yaşamı neden bizi bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum.

Tamam ben de kabul ediyorum dengesiz davranışlarını,ben de sinir oluyorum orda burda ben gs liyim,ben trabzonluyum gibi tutarsız söylemlerine ama Alanen Trabzonluyum diyen başkanlar,yedek kulübesinde Trabzon maçını dinleyen yöneticiler girdi bu kapıdan içeri çok görmemek lazım Tanjuya bu görevi.

Kaldı ki Futbol piyasasındaki tartışılmaz çevresi,medyatik kişiliği vs gibi unsurlarla içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumda bulunabilecek iyi isimlerden biridir.

İsmail Uyanıkla kıyaslama yaparsak olmaz,onun gibi başkan bulamayız,zaten bu saatten sonra İsmail Başkan'da yeniden gelmez.

Bu şehrin iki yüzlü yöneticilerinin olduğu yerde onun işi olmaz.

Tanju 7 sene önce bu zamanın parasıyla 2 trilyon lira yatırım yaptı ilaç deposu kurdu samsuna,sırf memleketi olduğu için.Battı gitti onca para.Çiftlikte Sucuk dönerci açtı sanırım o da kapandı.Memleketine hizmet etmek noktasında istekli bildiğim kadarı ile,sadece onun attığı adımın yarısı kadar biz de atalım.

Beş kuruş para vermeden Adını Samsunspor kulübü başkanlığına yazdırmış,Samsunsporla hiç alakası yokken onun bunun itelemesiyle başkan olmuş,beş para etmez adamlara milyarlar vererek samsunsporu trilyonlarca lira zarara uğratmış, sonra yaptığı reklamlarla gazete sahibi,hastane sahibi olmuş adamcıklardan daha mı kötü Tanju ?

imzamı atarım..

sadece55

şöylede bir olay var tanju gelirse 1 numaralı destekçisi de adnan ölmez olcak ekip aynı gibi yani

maraton

ilk önce bu yönetimden kurtulalım, sonra bakarız.. sırayla.. yaşasın muhalefet  ;D

Ollivanders

Alıntı yapılan: maraton - 14 September 2009, 16:08:10
ilk önce bu yönetimden kurtulalım, sonra bakarız.. sırayla.. yaşasın muhalefet  ;D

hakkııı cipssss olursun insallah :)

ramcQ_55

bırakın tanjuyu manjuyu
ne zaman başkanlık secimi olsa hemen hemen her secimde ismi anılıyor bence reklam kokan haber buu
ne zaman unuttunuz gecmişdeki el hareketini şerefsizliğini takımı şampıyonluktan ettiği günleri şimdide başkanmı olsun istiyonuz
tanju başkan olsun alt yapıda ne kadar başarılı iiyi topcu varsa bedava verir ist takımlarına bu acıkca belli zaten

samsuna gelince SAMSUNSPORLUYUM istanbulda tv lere cıkınca gsliyim fb liyim bırakın bu işleri

TANJU GELİRSE YAKARIM BU ŞEHRİ okadar

maraton

iki ucu boklu değnek durum.. bizim seçim cıvık mı seviyoz kıvamlı mı durumu   ???

ramcQ_55

tanju türkiyenin gelmiş gecmiş en iyi topcusu samsunspor alt yapısından cıkmış bir topcu
samsunsporda yıldızı parlayan bir topcu adam gibi samsundan ayrılmayıp ist takımını secen bir topcu

belkide adam gibi ayrılsaydı tesislerin girişine heykeli dikilecek bir topcu olacaktı
şimdi başkanlık hee