Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

Sony

Ertuğrul Sağlam

Kongre'nin ertelenme sebebi, yapılacak olan kongrede kongre'ye bir madde ekleyip, Samsunspor'un şirketleşmesi yani Dernek statüsünden çıkarılması görüşülmek isteniyormuş, yönetim bunun hazırlığını yapıyor ve bu yüzden kongre ertelendi yani telaşa ve endişeye gerek yok belki hakkımızda ertelenmesi ve Samsunspor'un şirketleşmesi daha hayırlı olabilir bekleyelim görelim bakalım....

KotuCocuk55

Ulan ülkemize geldik hem kongremize katılalım hem maça gidelim dedik,biri ertelendi biri seyircisiz oynanıyor,yok  böyle bir olay!
Oysa bütün planlarımı arkadaş,eş dost akraba ziyaretlerini,iş görüşmelerini bile bunlara göre ayarlamıştım adama zorla cinnet geçiriyorlar.

Sebep şirketleşme ise güzel bekleriz ama,insanın aklına tanju korkusu da gelmiyor değil.Bunun yanında bu tür hareketler tanjuyu başkanlığa taşır bu yöneticiler hiç siyaset de bilmiyor!!!

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 24 September 2009, 15:48:42
Dostum ülkemize geldik hem kongremize katılalım hem maça gidelim dedik,biri ertelendi biri seyircisiz oynanıyor,yok  böyle bir olay!
Oysa bütün planlarımı arkadaş,eş dost akraba ziyaretlerini,iş görüşmelerini bile bunlara göre ayarlamıştım adama zorla cinnet geçiriyorlar.

Sebep şirketleşme ise güzel bekleriz ama,insanın aklına tanju korkusu da gelmiyor değil.Bunun yanında bu tür hareketler tanjuyu başkanlığa taşır bu yöneticiler hiç siyaset de bilmiyor!!!

Evek Kongre'nin ertelenme sebebi şirketleşme konusu o yüzden sonu hayırlı olur diye düşünüyorum. ve ayrıca senin adına üzüldüm bütün düşünce ve hayallerine ters düşmüş kongrenin ertelenmesi maçın seyircisiz olması s...et bundada bir hayır vardır diyelim.

ayrıca senin nekadar Tanju Çolak muhalifi olduğunu biliyorum bende tam aksini düşünüyorum bende Tanju Çolak yanlısıyım. ;)

KotuCocuk55

Neyse Allah'tan Hacettepe maçının seyirci yasağı kalktı.Ne enteresan bir ülke oluyoruz her geçen gün,iki gün sonraya plan yapamıyorsun.

Zaten güzel olan da benim muhalefet senin yanlısı olduğun bir konuda sevgi ve saygı içinde fikirlerimizi paylaşıp sonunda bizim için en önemlisi samsunspordur onun çıkarları bizim için en önemlisidir diyip yanyana maçımızı seyredebilmek.

Ama şirketleşme yanında,maçtaki tezahüratlar da belki etkili olmuştur diye düşünmüştüm ama değilmiş.Şirketleşme sürecini de çok iyi takip etmek lazım!

mehmet yılmaz

İnşallah şirketleşme ile şirretleşme arasında yalnızca bir harflik fark vardır! Aynileşmesin de sonradan...

KotuCocuk55

Şirketleşme sonunda kulübümüz dernek statüsünden çıkacaktır.Yurt dışındaki örnekler çok iyi incelenmeli.Çünkü zaten yeterince şeffaf olmayan bir yapıda birileri kulübün tapusunu da ele geçirebilir.Sonrada artık hakkaten babamın kulübü siz kimsiniz birader diyebilir.

Bu sürecin, atılan her hamlenin takipçisi olmalıyız!!!
Bu uyarıyla birlikte kişisel olarak bu konuda araştırma yapacağımı da ilan ediyorum hatta şirketleşme sürecini sabit bir başlık altına bile taşıyabiliriz  bu başlık altında araştırma yapan bilgisi olan insanlar bizleri aydınlatıcı bilgileri paylaşır bu sayede eğer bazılarının işi oldu bittiye getirme gibi planları varsa bu millet artık cahil değil der tokadı yapıştırırız yüzlerine!

Kürsat Berrak

Kulübü,kendini ve kendi işlerini yönetmekten aciz bu kişiler şirketleşmeyi yaparsa vay Samsunsporumun haline...
Sampi bayiiliği için yalaka olanlar kendileri önce şirket olsun...
Samsunspor Samsunsporlunundur.Hiç kimsenin bu kulübü almaya gücü yetmez...!!!

ramcQ_55

Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 24 September 2009, 20:01:01

Kulübü,kendini ve kendi işlerini yönetmekten aciz bu kişiler şirketleşmeyi yaparsa vay Samsunsporumun haline...
Sampi bayiiliği için yalaka olanlar kendileri önce şirket olsun...
Samsunspor Samsunsporlunundur.Hiç kimsenin bu kulübü almaya gücü yetmez...!!!

real madrid de madridin ama herkez alıyo ama kazanan madrid oluyo
bence bırakın böle düşünceleri eğerki satabiliyolarsa kulübü helal olsun derim ben
adam bi dünya para verecek elbetteki kazanmak istiyecek parasının değer katması lazım o yüzden yatırım yapacak transfer yapacak başarılı olması için elinden geleni yapacakki verdiğinin iki üç mislini kazansın

eğerki kulübü satıp bi başkasına samsunspor kulübü bunda cok karlı ve başarılı olursa bende gider hakkı tomacın elini deil ayaklarını bile öperim

Kürsat Berrak

Şahsa satılmasına karşıyım.Şirketleşirsin halka arz edersin.

cembaba

Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 24 September 2009, 21:00:12

Şahsa satılmasına karşıyım.Şirketleşirsin halka arz edersin.

Kardeşim para toplamaya kalktık Şehirde kaç kişi para kattı.. Sen verdin ben verdim.. Boşversenize.. Şirketleşsin. Bu takımı alacak olan tek adam Galip Öztürk..

Kürsat Berrak

Şirket hissesini herkes alır nema vardır.Yardım olunca ancak taraftar olan yapar.Bu ikisini birbirinden ayırmak lazım.Samsunspor kendi kimliği ile şirketleşmeli...Galip,Ahmet,Mehmet olmadan..Benim görüşüm...

gozgoz yýlmaz

Bu hareket Tanju'yu kahraman yapma hareketidir. Şimdi çıkıp da dese ki Bay Kral, "ben Samsunspor'un askeriyim, başkanlık istedim, ekibimle, paramla ( Bburalar külliyen yalan olsa da sorun değil ) göreve talip oldum ama Tanju Çolak isminden korktular, kongreyi iptal ettiler, yazıklar olsun diyorum. Avrupa Gol Kralı oldum ama böyle birşey görmedim..."

Haklı mı?

Eee... Haksız değil doğrusu...