Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 24 September 2009, 22:16:02
Bu hareket Tanju'yu kahraman yapma hareketidir. Şimdi çıkıp da dese ki Bay Kral, "ben Samsunspor'un askeriyim, başkanlık istedim, ekibimle, paramla ( Bburalar külliyen yalan olsa da sorun değil ) göreve talip oldum ama Tanju Çolak isminden korktular, kongreyi iptal ettiler, yazıklar olsun diyorum. Avrupa Gol Kralı oldum ama böyle birşey görmedim..."

Haklı mı?

Eee... Haksız değil doğrusu...

Diyorum bu adamlar görünen o ki kahvedeki adam kadar bile  siyaset bilmiyor ama bunun yanında karşı tarafta durumu inceleyip bundan kendine pay çıkaracak analizi yapacak kapasite yok.
Şurayı okuyorlardır yarın gazetelerde buna benzer demeçler görürsek şaşırmayalım..

FaTiH_HaN

Alıntıreal madrid de madridin ama herkez alıyo ama kazanan madrid oluyo
bence bırakın böle düşünceleri eğerki satabiliyolarsa kulübü helal olsun derim ben
adam bi dünya para verecek elbetteki kazanmak istiyecek parasının değer katması lazım o yüzden yatırım yapacak transfer yapacak başarılı olması için elinden geleni yapacakki verdiğinin iki üç mislini kazansın

bence Galip Ozturk'un aday olmamasinin tek sebebi bu. aday olup baskanliga gectiginde basarili olmasi kacinilmaz para var guc var sehir destegi de arkasinda vs. vs. ama takimi super lige cikarip iddaali duruma getirdiginde kongre zamani sahte Samsunsporlular tureyip Samsunspor'un gelirine rantina ortak olmak isteyeceklerdir. Turlu ayak oyunlariyla baskanligi kaybederse (ki Ismail Uyanik baskanda da biliyoruz.) maddi manevi tum emekleri bosa gidecek.Sonucta Galip Ozturk'te hayrina bu isi yapacak degil hem kendi hem Samsunspor kazanacak ramco_55 kardesimizin dedigi gibi. Isallah Samsunspor'umuz sirketlesme surecine girer ve artik olu topragini uzerinden atar...

Ertuğrul Sağlam

Nekadar doğru veya yanlış tam bilmiyorum ama daha önce aldığım duyuma göre Galip Öztürk Kulübü satınalmak istemiş ama hem prosedürler hem yönetim bu satışa izin vermemiş.

Yalnız arkadaşlar Samsunspor'un şirketleşmesini kulübü satmak anlamında düşünmemek gerek ve bu işleri iyi incelemek gerek veya Samsunspor için düşünülen şirket yapısını tam bilmeden yorumda bulunmak pek mantıklı değil, bu şirketleşme öyle bildiğimiz alım satım gibi olmaz.

Avrupada ve Türkiyede şirketleşmiş kulüplerle ilgili çok örnek var önümüzde mesela avrupada bazı örnekler var Manchester, Liverpool, veya Chelsea şirket yapıları çok farklı onları satın alanlar tamamen kulüp yönetimi ellerinde istediğini alır istediğini satarlar külübün ya %51 veya üzerini alırlar yada tamamını ama Türkiyede kulüplerin şirket yapısı farklı Türkiye'de şirketleşen kulüplerden bazıları kulübün belli bir miktarda hissesini %20-25-30 gibi hisse miktarını halka arz ederler bu hiselerden isteyen alır geri kalan pay ise kulübün olur ve herşeyde söz sahibi gene kulüp ve yönetimi olur.Türkiye'dede şirket yapıları birbirinden farklı mesela Fb,ile Gs'nin şirket yapısı aynı Bjk'nin farklı şirket yapıları, Ankaraspor, Antalyaspor bunlar onlardanda farklı. yani arkadaşlar bu işi çok iyi bilmeden kulübü satıyorlar gözü ile bu işe bakmamak lazım bekleyelim görelim zaten yönetim bu konu hakkında gerekli açıklamayı zaten yapar bizi bilgilendirir. ve hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 September 2009, 19:54:30
Benim tahminim şirketleşen takımı birine satacaklar. Bu memlekette takımı alacak tek adam Galip Öztürk  :D
bu yönetim birilerine çalışıyor ama er ya da geç çıkacak kokusu kime çalıştığı

beşnumara

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 24 September 2009, 15:48:42
Sebep şirketleşme ise güzel bekleriz ama,insanın aklına tanju korkusu da gelmiyor değil.Bunun yanında bu tür hareketler tanjuyu başkanlığa taşır bu yöneticiler hiç siyaset de bilmiyor!!!
tıpkı deniz baykal ve devlet bahçelinin tayyip erdoğan adında birinin başbakan olmasına yardımcı olduğu gibi diyorsun yani

jean

yillardir sirketlesme muhabbeti gidiyor sonuc yok bir turlu sanirm yine sonuc cikmaz

Oflu

Bildigim kadariyla sirketlesmek isteyen kulüpler, borclarina kefil bulmalari gerekiyor?

Oflu

Insallah yarin iyi bir kongre gerçeklesir, bizede adam gibi tuttugunu koparan, dedigim dedik bir yönetim nasip olur. Hakki denen o koyun gitsin satranc veya bowling kulübü baskanligi yapsin. Bay Pasif, bu is senin gibileri için degil, hadi bakalim.
Feneriuma çelenk göndermekle olmuyor bu isler. Agzimizi bozmadan git artik...

supernatural_55

yarınki kongre ertelendi kardeşim..ama olacağı tarihte inşallah dediklerin gerçekleşir...

Oflu

Hadi ya?
2 gün dogrü dürüst giremedim nete, olaylardan bihaberim.
Neyse bilgilendirmen için sagol.

ramcQ_55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 25 September 2009, 10:47:53
Nekadar doğru veya yanlış tam bilmiyorum ama daha önce aldığım duyuma göre Galip Öztürk Kulübü satınalmak istemiş ama hem prosedürler hem yönetim bu satışa izin vermemiş.

Yalnız arkadaşlar Samsunspor'un şirketleşmesini kulübü satmak anlamında düşünmemek gerek ve bu işleri iyi incelemek gerek veya Samsunspor için düşünülen şirket yapısını tam bilmeden yorumda bulunmak pek mantıklı değil, bu şirketleşme öyle bildiğimiz alım satım gibi olmaz.

Avrupada ve Türkiyede şirketleşmiş kulüplerle ilgili çok örnek var önümüzde mesela avrupada bazı örnekler var Manchester, Liverpool, veya Chelsea şirket yapıları çok farklı onları satın alanlar tamamen kulüp yönetimi ellerinde istediğini alır istediğini satarlar külübün ya %51 veya üzerini alırlar yada tamamını ama Türkiyede kulüplerin şirket yapısı farklı Türkiye'de şirketleşen kulüplerden bazıları kulübün belli bir miktarda hissesini %20-25-30 gibi hisse miktarını halka arz ederler bu hiselerden isteyen alır geri kalan pay ise kulübün olur ve herşeyde söz sahibi gene kulüp ve yönetimi olur.Türkiye'dede şirket yapıları birbirinden farklı mesela Fb,ile Gs'nin şirket yapısı aynı Bjk'nin farklı şirket yapıları, Ankaraspor, Antalyaspor bunlar onlardanda farklı. yani arkadaşlar bu işi çok iyi bilmeden kulübü satıyorlar gözü ile bu işe bakmamak lazım bekleyelim görelim zaten yönetim bu konu hakkında gerekli açıklamayı zaten yapar bizi bilgilendirir. ve hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

doğru diyosun ama SAMSUNSPOR'un % 25,30 gibi hissesini satmak ne kadar borcu siler merak konusu gerci tamamınıda satsan yinede borcu silmez  :-X  karışık bi durum var ortada
yaklaşık 10 yıldır dillerde şerketlessin dediler diyolarda ama kimse cesaret edip yapamadı demekki basit iş deil davulun sesi uzaktan hoş geliyo bizlere

gozgoz yýlmaz

Hakkı Tomaç prostattan dolayı deplasmanlara gidemiyor, herhalde kongreye iki gün kala motoru bozdu, şirketleşme ayağına iptal ettiler. Bol bol patates yiyip, kola içsin düzelir motor ama şakülü kaymış bir kere, iflah olmaz o araç...

kalptenþimþek

hisselerin bir kısmı temlikler için ayrılır sanırım..(şirket doğmadan don biçiyoruz hadi hayırlısı..

Sioux

Ne şirketi ya? Tomaç bakkal bile işletemez, şirketmiş!! Tutu'nun Golspor'u nasıl batırdığı, piyasaya dünya kadar borcu nasıl yaptığını bilmeyen yok ki.

jean