Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AntZ

eLLis

Ya yanlış anlaşılmasın ilk yarıda gol ararken tanju çolak tezahüratları ve yönetim istifa diye bağrıldı tamam bizde şikayetçiyiz yönetimden fakat futbolcularımıza o sırada destek vermemiz gerekken yönetimi karıştırmak iyi olmadı ya moraller bozulsaydı maç bitince bağırılsaydı keşke.

55Melek55

kral seni tribünde insallah icerdeki macda baskan olarak görmek niyetiyle..,.

bu hafat hacetepeye basariz sonra seninle icerde sana sik bi galibiyet hediye derek baslicaz##
yürü be kral kim tutar seni

kral.samsun

Alıntı yapılan: eLLis - 19 September 2009, 23:56:31
Ya yanlış anlaşılmasın ilk yarıda gol ararken tanju çolak tezahüratları ve yönetim istifa diye bağrıldı tamam bizde şikayetçiyiz yönetimden fakat futbolcularımıza o sırada destek vermemiz gerekken yönetimi karıştırmak iyi olmadı ya moraller bozulsaydı maç bitince bağırılsaydı keşke.
kardes tahsin kosif kapıdakilere emir verirse söğütlübahçe ve mekansızları almayın die bizde yönetim istifa die bağririz bilmiyorum bu takımı düşürmeyemi çalişiyolar anlamadım bu yönetimii

Kaya

Alıntı yapılan: Ant55 - 19 September 2009, 23:44:26
Bu da maçtan bir kare;
Yorumsuz...

teknik heyetini yanına almış mesaj veriyor....

**KaR6**

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 September 2009, 00:05:28

anıl masörmü olcak :)

elbet bişe olur  ;D bir de o kadar hocadan anılımı gördün kardeşim  :P

**KaR6**

diğerlerinin ne olabilce az çok belli de onu merak ettim :) şaka bi yana gelmez Tanju, sıkmayın canınızı..

kalptenþimþek

Şahsen, Tanju'nun Samsunspor başkanlığını akılcı bulmuyorum ancak bu işin şakası yok gibi geldi bana..Tanju'yu Samsunspor kıyılarına atan bir dalga var ve açıkçası çok merak ediyorum kaynağını..Kendi dalgasıyla gelmediye bu adam?

Yaman55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 21 September 2009, 02:38:04
Şahsen, Tanju'nun Samsunspor başkanlığını akılcı bulmuyorum ancak bu işin şakası yok gibi geldi bana..Tanju'yu Samsunspor kıyılarına atan bir dalga var ve açıkçası çok merak ediyorum kaynağını..Kendi dalgasıyla gelmediye bu adam?

jean

edmontdante

Alıntı yapılan: Ant55 - 19 September 2009, 23:44:26
Bu da maçtan bir kare;
Yorumsuz...

Öndeki küçük çocuğa babası gs forması giydirmiş ve o baba şeref tribününde oturuyor vay anasını ya.ANIL'ın tek olumsuz yanı gs'li olması ve yeteneksizliği.Babasına yetenek açısından da karakter yönünden de benzememiş.

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: edmontdante - 21 September 2009, 10:44:32
Öndeki küçük çocuğa babası gs forması giydirmiş ve o baba şeref tribününde oturuyor vay anasını ya.ANIL'ın tek olumsuz yanı gs'li olması ve yeteneksizliği.Babasına yetenek açısından da karakter yönünden de benzememiş.

Aklım almadı bu işi,yerim tanjuyu bu nasıl bir terbiyesizliktir.
Nerde vardır bu,sen şeref tribününe gireceksin samsunspor maçına gelirken oğluna gs forması giydireceksin.
Yazık yaa,İşte basiretsiz yöneticilik bu!

Bende kızıyorum bu yönetime ve arkadaşlarımı da anlıyorum ama bu adamlar kötü diye kötünün iyisi tanjudur diyerek onun başkanlığını desteklemeyi kendi anlayışıma göre doğru bulmuyorum.

jean

oglu oldugunu bilmiyodum gs formalinin herne olursa olsun aranan ilac tanjudur bence