Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

kaptan 55

tanju'da bu takıma başkan olursa harbiden rezil olduk,ayağa düştük demektir.

Sadece Samsunspor

Yalnız şöyle bişey var, Tanjunun yönetimi bu yönetimden çok daha iyi olur

europe_55

Tanju bence de bu yönetimden daha basarili olur, ama bize SADECE SAMSUNSPORLU bir baskan lazim...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: europe_55 - 12 September 2009, 15:03:43
Tanju bence de bu yönetimden daha basarili olur, ama bize SADECE SAMSUNSPORLU bir baskan lazim...

bence gerek yok, fuat köktaş trabzonluydu ama adam herkesden iyi yaptı

sadece55

Armağanı da bildiğim kadarıyla tanju götürdü kayserispora gerçi bunlar olağan durumlar ama kesin adaylığını bekleyelim bana olacakmış gibi durmuyor

KotuCocuk55

Sevgili Mert,Telegol tarzındaki futbol programlarında geyik muhabbeti çeviren,videolara konu olmuş sözüm ona spor yazarlarını gözünün önüne getir ve onlar hakkında zihninde ilk anda canlanan bir kaç kelimeyi zikret, şaklaban,yalaka,karaktersiz,laf ebesi..daha uzar gider.

Sonra da şöyle düşün bizim takımımızda şu anda öyle yöneticiler varki bu spor programlarındaki adamlar gelse bunlardan daha iyi yöneticilik yapar ayrıca bu adamlar hem futbolu daha iyi biliyor hemde medyayla iletişimleri iyi mevcut yönetime göre daha faydalı olurlar.

O zaman seçelim bir tane,hangisi gelse acaba?
Adnan aybaba,ziya şengül,ahmet çakar,osman tanburacı,tanju çolak(!)
Yoksa siz bu listeye kendisini koymuyormuydunuz?
Sakın samsunsporla olan eski mazisi,gol krallıkları,altın ayakkabılar nedeniyle kendisini bu listeye koymuyormuydunuz?
Sen şehir dışında üniversite okuyorsun,bildiğim kadarıyla ve samsunspor diyince şaşıran,kaçıncı ligte o,öyle bir takım vardı dimi bir zamanlar,harbiden mi yoksa şakamı yapıyorsun,başka hangisini tutuyorsun sorularına çokça muhattap olmuşssundur bizler gibi.Yurtlarda,sınıflarda pazartesi günleri dönen klasik futbol muhabbetlerini,maç yorumlarını,spor programları yorumlarını,futbolcuya,yöneticiye,yorumcuya biz taraftarın arkadaş arasındaki muhabbetimizde nasıl acımasızca geçirdiğimizi hatırla.
O günlerden,türkiyenin her yerinden bizim gibi futbol kültürüne sahip,spor programı izleyen,spor gazetesi alan,forum takip eden,maça giden,deplasman yapan futbol taraftarları arkadaşlarımızla yaptığımız sohbetlerden benim aklımda kalan,spor programları camiasından okey'e 4 kişi istense,gönderilecek kişilerin;
Ahmet Çakar
Adnan Aybaba
Osman Tanburacı ve Tanju Çolak olacağıdır.

Dediğim gibi mevcut yönetime kızıp,en azından buna göre daha iyidir demek bir tercih meselesidir.Saygı duyarım,daha öncede dedimya burda zaten görüşlerimizi paylaşmak için birlikteyiz.

Ama bende kişisel olarak,mevcut durum da her ne kadar pek karakterli olmasa ve en azından benim samsunspor anlayışımın presiplerine uymasada,bu duruma samsunsporluluk ruhumuza zarar verecek başka bir hamleyle müdahale etmek,Yanlışı başka bir yanlışla çözmeye çalışmak, bana doğru gelmiyor.

Gerekirse Amatöre gidelim,biz sevmişiz geliriz peşinden,ama senin formanı giyen futbolcular senin adını üzerine ünvan almış yöneticilerin de adam gibi adam olsun.O bize yeter...

KotuCocuk55

KocumVolkan

... ismail uyanığın karizmasın nerdee... tanjudaki karizma nerde

Shane_Falco

Bu takımda ne adamlar haketmeden başkanlık yaptı.Tanju denemekde fayda olduğunu görüyorum

mahkumsun

aynen valla ısmaıl uyanık tekrar baskan olsa ama tanju colakta ıyı bır yonetımle gelırr bu kadar ıstıyorsa

Ollivanders

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 13 September 2009, 00:10:26

ismail baskani tanjuya kıyaslamak gercekten çok buyuk haksizlik olur.

mahkumsun

walla benım ıstegım tekrar ısmaıl uyanıgın baskan olması

maço

bızı ıstanbulda satan adam samsunda baskan olarak gezmesın

europe_55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 13 September 2009, 00:10:26

Ismail baskani zaten konusmuyoruz.
Onu kimseyle karsilastirmam.
Hickimse Ismail Uyanik olamaz, onun yeri bizde bambaska...

55Melek55

yürü be kral kim tutar seni...eski günlere dönecez dönecez....

mazhar sezginler kimler baskan olmadiki

kralin ne eksiki var.....