22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

salihcakir

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 19 September 2011, 17:16:47
Bende bunu anlamyorum Lazar'I 5 maçını izledik dördünde herkes sahanın en iyilerindendi dedi şimdi bir maç iyi oynamadı diye adam kötü mü oldu? :o
Herkesin fikrine saygım var ama buna yok adam  gs maçı dışında hep vızır vızr çalıştı yuh yani  :x(( zzzzz zzzzz

bizim klasik huyumuz bu zaten...
işler kötü giderken gözümüz hiç bir şey görmüyor bir anda dağıtıyoruz.
yahu gs maçına bakarsak ts maçına 6-7 oyuncu değişikliği ile çıkmamız gerek...

5trawberry

Adem göster kendini.
Lazar'dan hiç bir eksiğin yok.
Yapabilirsin!  :)

ahmetsefa55

lazar kotu eyvallahta adem daha kotu ınanın.
ıdmanlar da bır hatalar yapıyo evlere senlık.
superlıg de yapamaz dıye dusunuyorum.
bence lazar kendını toparlasa ıyı olur...

masbene

Alıntı yapılan: muhalif - 22 September 2011, 01:37:07
lazar kotu eyvallahta adem daha kotu ınanın.
ıdmanlar da bır hatalar yapıyo evlere senlık.
superlıg de yapamaz dıye dusunuyorum.
bence lazar kendını toparlasa ıyı olur...
lazar tekniği zayıf atlet bir futbolcu. bence ademle ikisini birleştirmek lazım :)

özkan

Adem yapabilirsin hacı abi,azcık sinirlerine hakim olman yeterli  ;)

altunay

o formayı geçir ve bidaha çıkarma sana kötü oynuyo diyenler bank asyada attirdiğin gollere ne dicek bu maçta patlama bekliorum ado senden

Dartagnan

Adem kaldıramaz Süper ligi.Hele idmanlardaki hataları gördükten sonra.İzleyip göreceğiz.

fanatik samsunsporlu

isa55

adem defansta biraz sıkıntı yaşatıyor doğru. ama hucuma katılıyor, takımı ileri taşıyor ve Lazar dan daha iyi orta kesiyor. Bence Adem oynamalı.

mimar55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 22 September 2011, 01:30:19
Adem göster kendini.
Lazar'dan hiç bir eksiğin yok.
Yapabilirsin!  :)

bu taraftar sana güveniyor unutma  :--* :--* :--* :--* :--*

55(tuncay)55

herşey senin elinde adem istersen forma senin olur bu taraftar senin arkanda

55_OrHaN_55

adem bazen olmadık pas hataları yapabiliyor. İnşallah ordu maçında düzgün oynar da lazardan daha etkili olur. en azından ortaları, kanat bindirmeleri iyi ve son çizgiden geriye etkili gol pasları çıkarabiliyor.

masbene

futbolcuları robot gibi gormekten vazgeçelim. onlar da insan ve hata yapmaları dogal. dunyanın EN'leri dahil herkes yapıyor. sırf adem veya lazar icin soylemiyorum. formayı hakeden, formda olan gununde, haftasında ve sanslı olan bu isi goturur.
Hayırlı Cuma diliyorum

s_uzunkaya

Ademin şu an start almak için patenaj yapan araba gibi olduğuna eminim... inşallah petko bir çılgınlık yapmaz da oynatır ademi. yoksa ademin lastikler yanar  :evet:

erkutdem55

Adem varken Pal LAZAR yok diye üzülmeye hiç gerek yok.Kadro derinliği denen şey bu olsa gerek.Güngören maçındaki gibi kavisli güzel bir orta bekliyorum,bu sefer Agbetu yerine Bance'nin kafasına.