22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

jean

ikiside kalmali ins hata apip yollamazlar

germencisse

Adem ile Orhan ilk geldiği sezonda hatırlayacağınız gibi saç baş yoldurmuşlardı,aksine 1 sene ikiside performanslarının üstüne koyarak takımın demirbaşlarından oldular..Onların bu yükselen grafiğini görerek onları kapı dışarı etmek pek doğru olmaz ancak,Türkiyede sol bek kıtlığından Orhan yine kullanılabilir ama Adem'e alternatif şart..

oguz_5528

Bazen bir oynuyor aman Allahım ramos diyorsun bazen bir oynuyor ki yorum bile yapamazsın,en çok pas hataları kanser ediyor beni çok heyecanlı yüreğiyle oynuyor seviyorum ademi tek başına antrenman yapıyor,samsun'da kaldı gibi haberler sevindiriyor bizi adem,inşşah bu sene daha iyi olacak

Cezo

Cok Teknik Ve Süper Ortalarıyla Takıma Katkı Sağlıyor Ancak Süperlig de Ne Kadar Yarar Sağlar ?
Teknik Var Ama Hız Yok Süper Ligde Hızlı Kanatlara Karsı Ne Yapacak ??

Kafamdaki Sorular Adem Hakkında ...  :hnk:

55__Gurbet__55

02 September 2011, 02:48:52 #424 Son düzenlenme: 12 September 2011, 16:35:54 55__Gurbet__55
Sebebini bilmiyorum ama takimda en cok sevdigim oyuncu.

Ramos Adem
Memati Adem
Kralsin Adem

silopilimuhsin

benimde en sevdiğim oyuncu adem. keşke onunla tanışsaydım

Ertuğrul Sağlam

Lazar'i görünce senin değerini daha iyi anladım...

brigand

Adem'e bu maç şans tanıyabilir hoca.

s_uzunkaya

19 September 2011, 13:33:17 #428 Son düzenlenme: 19 September 2011, 13:42:12 slazenger
lazar ademi kesemez demiştim, hala aynı kanıdayım. lazar tek hamlelik topçu. dokundu dokundu dokunamadı bitti işi. ne bindirmeleri var ne doldurmaları var. adamsın sen adem  :evet:
trabzon maçında kesin ademi görmeliyiz. boluda kesik yemiştide sonraki haftaki maçda ne yardırmıştı adem. süperlige çıkılmış, 2 haftadır oynayamamış trabzonu yarar adem sağdan...

kumköylü ahmet

seni ben zaten begeniyodum adem insallah formani geri alirsin

red_white

lazar yerine adem bencede...

masbene

Teknik açıdan bakmak lazım..Lazar ı ilk maçta alkışladık,iyiydi gerçekten de. atletik yapısı dolayısıyla Petkoviç in Lazar a Adem den önce şans vereceğini düşünüyorum

Burak

adige73

pal lazarın hücüm yönü yok adem lazara göre çok daha iyi

SSKLA

19 September 2011, 17:16:47 #434 Son düzenlenme: 19 September 2011, 17:25:03 Berkay Yelken
Bende bunu anlamyorum Lazar'I 5 maçını izledik dördünde herkes sahanın en iyilerindendi dedi şimdi bir maç iyi oynamadı diye adam kötü mü oldu? :o
Alıntı yapılan: adige73 - 19 September 2011, 16:05:40
pal lazarın hücüm yönü yok adem lazara göre çok daha iyi

Herkesin fikrine saygım var ama buna yok adam  gs maçı dışında hep vızır vızr çalıştı yuh yani  :x(( zzzzz zzzzz