22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

bu hocadada bütün hocalarda olan ben getirdiğim adamı oynatırım mantalitesi var sorun buradan kaynaklanıyor sanırım

samet_55

17 October 2011, 13:10:08 #466 Son düzenlenme: 25 October 2011, 09:21:54 samet_55
ADEM sen bu hocaya bişemi yaptın antremanda falan ya.niye oynatmıyoseni.lazarda kemal da boş sag bekte.özledikseni .hoca harbi ayıp ediyo sana karşı. al_sana

kumköylü ahmet

adem bu teknik direktor seni kadroya almasada sen gir oyna bosver takma onu seni seviyoruz seni istiyoruz

HoliganSamSunLu

adem hocayı antremanda döv valla belki bizde kurtuluruz sana dua ederiz.

**KaR6**

pazar günü oynayacakmış sanırım..

feveran

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 October 2011, 00:54:59
pazar günü oynayacakmış sanırım..

abi bu hoca oynatmaz o adamı rahstız kafadan çünkü

AhmetDenizci

Pal Lazar kesik yemiş antrenmanda yedek kadroya bile girememiş, eğer Kemal'den sağ bek ısrarı devam etmezse Adem oynayabilir bu hafta. Zaten Orhan'ı da affetmişler tekrar Adem-Kemal-Orhan defans hattına bile dönebiliriz belki..

fındık

Adem'i rüyamda A milli takımda gördüm :D

Ahmeti

Kemal'i sağ bek oynatmak bu takıma verilecek en büyük ceza olur Adem şans verilmeyecek bir oyuncu değil.

AhmetDenizci

Bu sezon ilk defa oynayacak ve inşallah bir daha o formayı Lazar'a göstermeyecek. Haydi Adem göster kendini  :)

Gorkem

ademi gördük en sonunda bu sezon.

cgr

Hoca sende adamı durdun durdun Stoch'un karsısında yem gıbı bıraktın adamı. Neyse kı ıyıydı Adem. Valla bravo. En azından takıma tekrar bı sag bek kazandık. Tabıı petko Kemal'den sag bek olmayacagnı anladıysa.

Ahmeti

Helal olsun Adem kaç haftadır oynamıyordun ama bugün çok iyi oynadın

KotuCocuk55

Mactan sonra nasil dua ettigini,sukrettigini gorduk! Bizim boyle inanmis oyunculara ihtiyacimiz var!
Adem iste hic sasirtmadi bizim adem helal olsun sana!

Bizim gecen seneki takimimizin iskeleti gayet iyiydi,sadece uzerine birkac iyi takviye gerekiyordu ama takima bir dunya adam doldurdular, su gecis surecini atlatip,kadroyu azaltip,is yapan adamlarla ozellikle yerli genc ve gelecek vaad eden oyuncularla yola devam etmeli..

Daha orhan,anil,dilaver,savas,gurur oturacak bu takima!

ertugrul-adem-kemal-gurur-orhan(?)-murat-fink-ufuk-dilaver-zenke(savas yilmaz)-bance(ekigho-anil) bu adamlar uzun sure birlikte oynarsa ilerde cok can yakar bu genc kadro!

oguz_5528

Geçen sene sezon bitti biteli çalışıyor fenere karşı performansı ilk maçında çok iyi Ramos adem'i bekliyoruz...Orta bile yapamayan korkak Pal Lazar'ın yerini kapmak için karabük maçında canını dişine takman lazım ..Hoca'nın önyargılı duruşu karşısında Adem'in işi zor ama ben inanıyorum Adem'e ...