22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

celebi

la bu hafta taktık zaten karabüke. bir yenemediniz erciyesi  :)

babasamsunlu

kabacevizli55

bu uşak topcu olmasaymış vadide iyi bir mafya karakteri olurmuş  sağlam bi piskopat tip var elamanda

mehmet yılmaz

Güngören maçında kilidi çözen adam oldu; şahane bir orta ve bitti o iş  >l< >l< >l< >l<

SerhaT55

Tebriklerr süper bir asist yaptın  >l< >l<

sadece55

Kendini geliştirirse niye oynamasın Süper Ligte çokta eksiği yok bence diğer sağ beklerden

kumköylü ahmet

asist krali Adem Emeklerin icin tesekkurler Adem

34 SS 1965

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 18 April 2011, 21:58:48
bu uşak topcu olmasaymış vadide iyi bir mafya karakteri olurmuş  sağlam bi piskopat tip var elamanda

mematının ıkızı yahu goz kısmı cok benzıyor aslında trıbune cagrırken de mematı adem dıye cagırcan:D

KotuCocuk55

Bir istiktar abidesi daha.Ben cok basarili buluyorum kendisini ve orhanla birlikte hem seviyor hemde gizli kahraman olduklarini düsünüyorum..Saka maka geldigi günden beri bircok asistini hatirliyorum.Musa büyük"ün gelmesi performansini arttirmasina neden oldu..Takimda kalmali...

ugurozkan

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 06 May 2011, 20:24:03
Saka maka geldigi günden beri bircok asistini hatirliyorum

bu sezon dört asisti var galiba. geçen sezon da iki gol iki asist. çok da abartılacak bir istatistik değil gibi.

mehmet yılmaz

Couceiro'nun takımda kalmasını istediği isimlerden birisi.
İyi bir sağ bek daha alınmalı, Adem de onu zorlayıp, sürekli hazır tutmalı.

Stoper

Denizli ve Mersin maçlarında ofsaytı bozarak Ahmet Cebe'ye ve Mehmet Polat'a asist yapmıştı. Yedek oturur. İyi bir yabancı transfer edilmeli.

mehmet yılmaz

Takımdaki ikinci sezonuu bitirdi. Bank Asya için oldukça yeterliydi. Karakterli, iyi niyetli bir oyuncu. Süper Lig için ağır kalabilir. Yedek düşünülmeli ve iyi bir sağ bek alınmalı.

sadece55

Çok ağır kalıyor bu yönünü düzeltebilirse bir zamanlar sivaslı abdurrahmanın yaptığı çıkışı yapabilir

özkan

Kesinlikle kalmasını istediğim adamlardan birisi,patlama yapabiletisi yüksek adem'in.Aslında adem'in performansı bence aile hayatına daha dogrusu kendi kişisel mutluluğuna bağlı.Sosyal hayatı sıkıntısızsa adem'de bence bi o kadar hırslı heycanlı oluyor maçlarda.O sağdan bindirmelerinin sayısını hatırlamıyorum bile bu sene..