Hakan Akman (Şanlıurfaspor'a Transfer)

Başlatan beşnumara, 10 August 2009, 22:33:16

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

adem geziciden daha faydalı olacağı kesin.ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama affedilmesi lazım.sercan ve sefaya gösterilen toleransın 10 da 1 i gösterilmedi diye düşünüyorum.inşallah tekrar kavuşur formasına.bir hata yapmışsada anlamıştır herhalde hatasını

rass

hoca otorıte kuracagim diye abartti iyice. hkan akmana ihtiyacımız var, savas cok kotu, obur bi kazma vardı, adem grzgin kadro dısı, caner colak heyecandan altına edecek, zurafa kadar boy var, kafa topu alamıyor. o yuzden akman gerı donmelı, cezası bıttı artık, akıllanmıstır.

Kaya

Daha öncede yazmıştım şimdide fikrimde herhangi bir değişiklik yok takım kadrosunda ki en kaliteli santrafor bana göre hakandır.Top indirme,top kontrolü,ve özellikle son vuruşu olan bir oyuncu..

papel

savaş ve adem kicklenmeli bu çocukta iş var

Akyol

Alıntı yapılan: papel - 01 April 2010, 18:50:50
savaş ve adem kicklenmeli bu çocukta iş var
Sizce içinde Samsunspor'a dair en ufak bir sevgi kalmışmıdır? Yaşananlardan sonra burda kalacağını düşünmüyorum. Seneye başka bir takımda seyrediriz Hakan'ı...

LisandroLopez

Kadrodaki santraforların hepsinden iyi olduğu bi gerçek.İstediği zaman iyi futbol yansıtıyor sahaya ve sırtı dönük oynamasını biliyor geriden gelen orta saha oyuncularına toplar çıkarıyor pozisyonlar yaratıyor..
Bu özellik Ne Adem Gezici'de Ne Savaş'ta olan bi özellik..
Adam öldürse bu kadar ceza almazdı Heralde Hakan Akman,Artık affedilmesi lazım takımda forvet yok , oda dersini almıştır zaten.

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 28 March 2010, 18:16:24
Nasıl bir suç işlediğini bilmediğim Hakan Akman'ın cezası halen mi dolmadı?

öğrendiğim kadarıyla ;
deplasman yolculuğu n sabahı bir sebeb üretmeksizin kafileye katılmak istememesi, takımın kendisine ihtiyacı olduğu bir evrede takıma katılmak istememiş olası neden imiş , hocanın ağzından...
çocukluk yaptığı yönünde fikrim mevcut dahasını düşünmek dahi sinirimi bozar helede neyse....

babasamsunlu

Hakan Akman tam bu maçlıkmış dememek elde değil.. eğer şimdiye kadar oynatılsaydı çoktan pişmişti.
her genç oyuncu hatalar yapabiliyor.Ama bir şekilde affı sağlanıyor..Kaybetmek çok kolay kazanmanın yoluna bakılmalı her ne halt ettiyse affedilmelidir diye düşünüyorum..

Not : İnşallah kümeye düşersiniz diyenler halen bu takımın topçusyken Hakan Akmanın bundan daha büyük bir günah işlediğini sanmıyorum..

Ollivanders

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 April 2010, 12:05:23

Not : İnşallah kümeye düşersiniz diyenler halen bu takımın topçusyken Hakan Akmanın bundan daha büyük bir günah işlediğini sanmıyorum..

bu da senin can alıcı cumlen abi :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 05 April 2010, 12:17:29
bu da senin can alıcı cumlen abi :D

Bende yazar olacam :):) bana ne bana ne :) :D :D :D :D

celebi

la şu kardeşimi de alın yazar kadrosuna ya

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 05 April 2010, 12:50:32

Allahına kurban Murat abi..  ;D ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 05 April 2010, 12:50:32

iyi de birader onda yazardan çok çizer hatta biçer, döver üslubu var :) :)

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 April 2010, 12:54:09
Allahına kurban Murat abi..  ;D ;D ;D ;D

Murat abi mi? Sen kendini 87li falan sanıyorsun herhalde! :)

Bu arada Hakan Akman, gerekli dersi almıştır, pişman olduğunu da düşünüyorum, affedilmesi gerekir artık...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 05 April 2010, 13:45:35
iyi de birader onda yazardan çok çizer hatta biçer, döver üslubu var :) :)

Murat abi mi? Sen kendini 87li falan sanıyorsun herhalde! :)

Bu arada Hakan Akman, gerekli dersi almıştır, pişman olduğunu da düşünüyorum, affedilmesi gerekir artık...

Valla aynı yaşta bile olsak mesaj sayısına hürmeten abi demek gerekir  ;)

Üslup olarak sana katılmamak elde değil  ;D ;D ;D

celebi

adamın ruhu genç birader ruhu ne yaşından bahsediyorsun