Hakan Akman (Şanlıurfaspor'a Transfer)

Başlatan beşnumara, 10 August 2009, 22:33:16

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Hakan Akman, büyüklerim öyle uygun görmüşse haklıdırlar, mesaj alınmıştır, çok çalışıp geri alacağım formamı demiş ve aklı başında bir beyanat vermiş. Kısa sürede dönmesi dileğiyle...

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: samsuni - 05 February 2010, 19:38:02
Hakan Akman, büyüklerim öyle uygun görmüşse haklıdırlar, mesaj alınmıştır, çok çalışıp geri alacağım formamı demiş ve aklı başında bir beyanat vermiş. Kısa sürede dönmesi dileğiyle...

ama sağda solda hala durmuyor çenesi. bizi bilien biliyor, kimseye konuşmam zamanı gelince hesaplaşacağız yüzleşeceğiz. ne verdi de neyin hesabını alacak merak etmiyor değilim.

holigan_itü

HAKAN TÜRKMENİSTAN'DA
Samsunspor A Takımı'nda kadro dışı bırakılan ancak Milli kariyeri devam eden Hakan Akman Ulusal Karma'nın Türkmenistan'da oynayacağı hazırlık maçları için davet edildi.
18 Şubat 2010 Perşembe 13:44

Milli Takıma katılan Akman, bugün takım ile birlikte Türkmenistan'a gidiyor

Kırmızı- Beyazlılar'da disiplinsiz davranışları olduğu belirtilerek kadro dışı bırakılan Hakan Akman'a milli davet. Ulusal Karma'nın Türkmenistan'da katılacağı özel turnuva için kadroya çağırılan Akman, önceki gün takıma katıldı. Ulusal Karma dün akşam İstanbul'da son antrenmanını yaparken, bugün takım ile birlikte Türkmenistan'a gidecek. Öte yandan Ulusal Karma'yı Fatih Eser çalıştırıyor. Öte yandan kadro dışı bırakılan Hakan Akman'ın pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında teknik ekibin raporu doğrultusunda değerlendirmeye alınacağı belirtildi.

Sioux

samsunspor.co.nr

Adem Gezici,adi üstünde geziyor sahada,ayagına top gelirse de kafasını gömüyor onune,kaleye bakmadan topa vuruyor..

Caner Çolak, inanın postacıdan farkı yok. saha sola hızlı yürüyor,koşmuyor. tuhaf bir adam. Topçu degil o kesin.

Savaş desen ayagına gelen tüm topları kaleye gonderiyor. yardımlaşsa dunya kadar gol atacagız belki.. kaldı ki 6 pas çizgisinden gol kaçırabilen bir yetenek.

Bunların yanında Hakan Akman mutlaka denenmeli. Şans verilmeli kesinlikle.

Sevgiler.

kaptan 55

niye affedilsin ya takıma lazımken hemen ne oldum havalarına gir kendini camia'dan büyük gör eee nasılsa unutulur,affedilir.bu saatten sonra lazım değil bana bundan sonrakilere eş değer örnek olması için affedilmemeli.

erkutdem55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 17 March 2010, 10:34:42
niye affedilsin ya takıma lazımken hemen ne oldum havalarına gir kendini camia'dan büyük gör eee nasılsa unutulur,affedilir.bu saatten sonra lazım değil bana bundan sonrakilere eş değer örnek olması için affedilmemeli.

Ceza verildiyse arkasında durulmalı,2 hafta gol atamadık hadi gel oyna.Dirayetsiz bir hareket olur kanaatindeyim

celebi

tamam arkadaşlar ben bu şekilde şahsen düşünmedim haklısınız geri aldım mesajımı hemende kızıyorsuznu yaw ::)

erkutdem55

Alıntı yapılan: celebi - 17 March 2010, 10:42:52
tamam arkadaşlar ben bu şekilde şahsen düşünmedim haklısınız geri aldım mesajımı hemende kızıyorsuznu yaw ::)

Estağfirullah abi ben fikrimi geri alayım,sana yanlış olmasın :)

celebi

önümüzdeki seneye kadar ya da yaza kadar almayabilirler doğru

Dartagnan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 17 March 2010, 10:34:42

jean

sonradan girip golleri atiyor forvetteki ademi gereksiz aldik bence onun yerine hakan is gorur

eakgül55

Nerelerde bu adam hala neden affedilmedi mi ?

Sadece Samsunspor

Artık öyle yada böyle son kalan haftalarda hep ilk 11de çıkmalı, Savaş kesilmeli..

mehmet yılmaz

Nasıl bir suç işlediğini bilmediğim Hakan Akman'ın cezası halen mi dolmadı?