Hakan Akman (Şanlıurfaspor'a Transfer)

Başlatan beşnumara, 10 August 2009, 22:33:16

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

hakan bu takıma yıllarca lazım olabilecek bir futbolcu

Ben Ofosu

Hakan'dan da umudumu kestim. Maalesef biraz şişirdik Hakan'ı. 90 dakika sahada gezindi durdu, bir tane hava topu alamadı, bir kere pres yapamadı rakip stoperlere. Böyle oynarsa kadroda zor yer alır.

Yaman55

turguttan iyidir yinede

Gorkem

iyi bir futbolcu olacağı kesin

Ollivanders

iyi bir futbolcu olacagı kesin degil henuz . Birseyler yapmalı ki biz boyle dusunelim 2 hafta pespese gol attı ama sonrasında gercekten buyuk bir form dusuklugu yasadı. Yetenekli olabilirsiniz ancak istikrarlı da olmak gerekir. Tabiki dedigim istikrar burhanın gol atamama yonundeki gibi bir istikrar degil :)

ali ihsan

Hakan Akman ikili forvet formatında faydalı olur.Tek forvet oynayabilecek yapıda değil ...

Ollivanders

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 20 October 2009, 23:10:30
Hakan Akman ikili forvet formatında faydalı olur.Tek forvet oynayabilecek yapıda değil ...

kesinlikle abi.

beşnumara

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 20 October 2009, 23:10:30
yanında chelidze olmalı kesinlikle

Nuri Asan

Dİyarbakır ısrarla istemesine rağmen;Benim daha Samsunspor'a vefa borcum var,bu borcumu ödemeden hiç bir yere gitmem diyen örnek futbolcu.

Diğerlerine duyrulur...

gozgoz yýlmaz

Bugünkü Dardanel maçında 70. dakikada oyuna girdi. Çabaladı, koştu, iyi bir şut da çıkardı ama bütün bunlar gecenin bir yarısı başımı çatlatan bu ağrıyı ve mağlubiyetin acısını ortadan kaldırmıyor.

ali ihsan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 30 November 2009, 02:14:32
Bugünkü Dardanel maçında 70. dakikada oyuna girdi. Çabaladı, koştu, iyi bir şut da çıkardı ama bütün bunlar gecenin bir yarısı başımı çatlatan bu ağrıyı ve mağlubiyetin acısını ortadan kaldırmıyor.

Attığı şut enfesti lakin sonuç vermedi.

Ollivanders

Bordo-mavili takım, Samsunspor'un 20 yaşındaki golcüsü Hakan'ı transfer etmek için harekete geçti.

Trabzonspor , Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da forma giyen 20 yaşındaki forvet Hakan Akman'ı transfer etmek için harekete geçti. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Hüseyin Kalpar'ın,
1 kez U18, 2 kez U20 ve 5 kez Ümit Milli Takım'da oynayan Hakan'ı Trabzonspor'a önerdiği belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de genç forvetin transferine onay verdiği öğrenildi. Ünal Karaman'ın da uzun süredir Hakan'ı takip ettiği ve transferin devre arasında biteceği bildirildi.

http://www.fotomac.com.tr/tra103.html

yorumsuz...

Dartagnan

La sıkıldım bu haberlerden ...Giderlerse gitsinler yaaa Valla bıkkınlık geldi  >:(

ali ihsan

Fotomaç ciddiye alınacak bir gazete değil.Lakin H. Kalpar böyle bir şey yapmışsa hocalığı bırakıp menajerliğe başlasın.Madem o kadar beğeniyor Hakan'ı neden ilk 11 de oynatmıyor.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 09 December 2009, 22:48:00
Fotomaç ciddiye alınacak bir gazete değil.Lakin H. Kalpar böyle bir şey yapmışsa hocalığı bırakıp menajerliğe başlasın.Madem o kadar beğeniyor Hakan'ı neden ilk 11 de oynatmıyor.

Normal bir mantığınyapacağı yorum budur işte... Aynılarını yazacaktım. Fotomaç, trişkadan nağmedir. Mahalle dedikodusu bile daha itibarlıdır bu gibi haberlerden.