19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: iak5529 - 30 August 2010, 20:01:28
En büyük özelliği amatör ruh olan biriysen bunu kaybetmemeye çalışmalısın.

kaptan 55

noldu bu çocuğa anlamak mümkün değil ilk yarım saatte 4 tane top kaybı,üstelik çevresi bomboşken.eski görüntüsünden çok ama çok uzak.

celebi

Ollivanders

Top ezmeye devam aferin murat.

brigand

kendini ne sanmaya başladı çok meraktayım...

mehmet yılmaz

Eğer yanılmıyorsam iki yıl sonra ilk defa yedek kaldı bu maçta. Formsuzdu son haftalarda, inşallah gereken mesajı almıştır, o bildiğimiz Murat geri döner.

Ollivanders

Ben ilk geldigindeki gibi tek top oynayan murat ımı istiyorum. Kendini yormayan topu ezmeyen temiz futbol oynayan muratı yani.

Aynı yorumu yazmaya devam ...

kaptan 55

çok güçsüz,eski dinamodan eser kalmamış.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 25 October 2010, 09:57:56
çok güçsüz,eski dinamodan eser kalmamış.

Aynen öyle ancak ben bunun iki sebebi olduğunu düşünüyorum.
Birincisi, teşhis konulamayan ağrıları. Fıtık şüphesi vardı, o da çıkmadı.
İkincisi ise geçen sezon ki dizilişte Oktay hatta Turgut kanatlardan geri dönüp orta sahaya destek veriyorlardı. Zenke ve Agbetu bunu ya hiç yapmıyor ya da çok nadir yapıyorç Bu yüzden Turgay, Hakan, Murat üçlüsüne çok yük biniyor.

hakan55

25 October 2010, 13:39:25 #489 Son düzenlenme: 25 October 2010, 13:42:54 hakan55
Her maçta aynısın murat harikasın yokluğun farkediliyor.Takımın en iyilerindensin şüphesiz.Aklımda sana karşı en ufacık olumsuzluk yok geldiğin günden beri üstüne katarak oynuyorsun.Hala bu takımın 1 numaralı dinamosusun..İnşallah uzun yıllar bu takımda kalırsın.Seviyorum seni..

sadece55

hakkaten böyle mi düşünüyosun bu sene ki murat içinde

hakan55

Aynen böyle düşünüyorum..

**KaR6**

eski murat olmadıgı ortada, bizim o eski murata ihtiyacımız oldugu da ortada.. hoca kumar oynadı ve kazandı, giresunu yenemesek en çok murat olmadıgı için eleştirilecekti.. umarım murat kendine o dersi çıkarır..

hakan55

Murat hala eski murat koşuyor mücadele ediyor top kapıyor şut atıyor etkili pas atıyor.Geçen sezon oktayla beraber oynuyordu ikiside dikine oynayabiliyordu.Şimdi muratın yanında oktay gibi biri yok hakan ve turgay oktayın yaptığını yapamıyor ozaman muratın üstüne çok yük düşüyor.Daha fazla görev aldğı için ayağında tek top tutan çalım atan oyuncu oldğu için kaptırıyor o yüzden göze batıyor.

Ben muratın geçen senelerdeki murattan farkı oldğunu düşünmüyorum.Hatta daha mücadeleci görüyorum..!!

fatih55ankara

murat kendisi de hocaya ve isa turan a eski performansı olmadığını söylemiş.bunu isa turan dedi.yedek başlamasını fazla büyütmemek lazım.