19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

atakumlu83

muratı konyaspor ıstıyormus yonetımın onu bırakmaması lazım cunku seneye bıze cok lazım olucak super lıge cıkmak ıcın zaten oktay ve turgut gıttı murat kalsın

celebi

seneye süper lig isiyorsak murat kalmalı derim ben

YaşarDoğu

Murat kalacaksa sözleşmesi uzatılmalı şimdiden

Ertuğrul Sağlam

Herzaman söylüyorum Adamsın!....

kabacevizli55

çorumlu heri evde leblebiyle mi besliyolar

mehmet yılmaz

Yine aynı Murat, başarılı, çalışkan ve efendi...

oguz_5528

Takımın liderlerinden biri artık bu sene çok konuşulacak

Mert

Orta sahanın dinamosu bu sene de performansının üstüne bişeyler katarsa kimse tutamaz bu adamı.

olcay

inşallah kaçırmayız da..  :'(

çýlgýnlar1984

Murat Yıldırım Yıne Aynı Murat Cok Iyı Allahım Nazarlardan Korusun,,,,

oguz_5528

Bu sene Murat'a kaptanlık verilmeli bence Murat ilk 11 de varsa sorun yok demektir orta sahada ;)

babasamsunlu

Murat konusunda ben çok ümitliyim.ilk defa bu kadar sağlam bir kadronun  içinde..Ama bir de şu var..Hiç bu kadar sağlam bi takımda boy göstermemişti..Acaba kötü takımın içinde mi iyi görünüyordu..Yoksa gerçekten kalite kumaş mı bence bu sene bunu görecez..

Ben Muratın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve iyi bir takımda her zaman klasını daha fazla gösterebileceğini düşünüyorum..İnanmadığım Diğer ihtimali düşünmek istemyorum..

babasamsunlu

Kaptanlık konusuna gelince Bence Ahmet Şahine verilip onun sorumluluklarını artırırlarsa geçen seneki arızları çıkarmayabilir..Ama Turgay da oldukça beyefendi birisi..İşini iyi yapıyor..Yalnız bu sene sürekli 11 şansı bulabileceiğii ben sanmıyorum..

ali ihsan

Atom karınca bildiğimiz gibi.Kaldığı yerden devam ediyor.

**KaR6**

savunması iyi pas trafiğini yönlendiren isim.. biraz daha hücumu düşense ve trailer gelse rahat şut imkanı bulabilirdi akhisar maçında..