19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Ahmeti

bana göre sen bu takımın 77 değil 10 numarasısın  ::)

sadece55

Murat sakatlanmış İstanbulda kontrele gidiyormuş.İnşallah ciddi bişeyi yoktur...

kalptenþimþek

Bu ne şimdi ya.. daraldım okuyunca..
yoktur inşallah birşeyi..

berusa55

Alıntı yapılan: Erdinc - 05 September 2010, 00:03:14
Murat sakatlanmış İstanbulda kontrele gidiyormuş.İnşallah ciddi bişeyi yoktur...
Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 05 September 2010, 02:34:19
Bu ne şimdi ya.. daraldım okuyunca..
yoktur inşallah birşeyi..

AlıntıSakatlar İstanbul yolcusu
[ 04.09.2010 ]

Kırmızı-Beyazlıların gurbetçi yıldızı Murat Yıldırım ve milli futbolcu Oğuzhan Azgar, sakatlıkları nedeniyle bugün İstanbul'a gidiyor. Kasığında ağrı olan Murat ve son yapılan antrenmanda ayak bileği dönen Oğuzhan, kontrol için Kafile Başkanı Nilşah Alptekin ile birlikte Mediva Hastanesi'nde kontrolden geçecek.

Kaynak

germencisse

İnşallah önemli bir sakatlıklrı yoktur..

55.hakan

Alıntı yapılan: germencisse - 05 September 2010, 09:51:43
İnşallah önemli bir sakatlıklrı yoktur..
Oğuzhan'ın bileği dönmüş alçıya alınmış 2 ay sahalardan uzak kalacakmış  :(
kaynak:http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=861

berusa55

Murat'ta bir şey yokmuş  >l<

AlıntıMurat'ta sorun yok

05 Eylül 2010 / 12:23

Fıtık şüphesiyle İstanbul'a özel bir hastanede kontrolden geçen yıldız oyuncuda korkulan olmadı. Fıtık olmadığı tespit edilen başarılı oyuncunun rahatsızlığının zorlamaya bağlı olabileceği öğrenildi
Samsunspor'un orta sahadaki yıldız ismi Murat Yıldırım, fıtık şüphesi ile gittiği İstanbul'da özel bir hastanede kontrolden geçti. Yapılan testlerinde herangi bir sağlık problemine rastlanmayan Kırmızı-Beyazlı oyuncunun kasıklarındaki ağrının zorlamaya bağlı bir ağrı olabileceği üzerinde duruluyor. İstanbul'dan takımın kamp yaptığı Bolu'ya giden Samsunsporlu oyuncunun bugün fizyoterapistler yönetiminde çalışmalara başlayacağı açıklandı.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=45709

Kaya

Oynadığı oynatılmak istendiği ya da oynamak istediği her ne nedense mevkide bana göre her geçen gün geriye gidiyor,daha önce de yazmıştım amatör ruhunda eksilme hissediyorum.Bu bizim bildiğimiz murat asla değil.Gereğinde ayağında topu tutan gereğinde çalım yapan murat gitti her topta çalım yapmaya çalışan aldığı topları ezen bir murat geldi.Maksimum verim verebileceği yer ön libero,kendisiyle söyleşi yaptığımızda ne kadar ileride oynamak istediğini söylesede bence defansif daha iyi olduğunu kabullenmeli.

Ollivanders

Ben ilk geldigindeki gibi tek top oynayan murat ımı istiyorum. Kendini yormayan topu ezmeyen temiz futbol oynayan muratı yani.

sersa

Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında sahaya sürpriz bir kararla kaptan olarak çıkan Murat Yıldırım'ın soyunma odasında kaptan olduğunu öğrendiği ve buna çok şaşırdığı öğrenildi
Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır'ın sahaya kaptan olarak Murat'ın çıkacağını söylemesi takımda ve özellikle genç oyuncuyuda şok etkisi yarattı. Kaptan olduğunu öğrenen Murat'ın Futbol Şube Sorumlusu Çakır'a, 'benim yerime Cenk ağabey kaptan olsun' sözlerine Çakır ise, 'Hayır Murat yönetim böyle istedi. Sahaya kaptan olarak sen çıkacaksın' dedi.

Kaynak:http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=46253

kabacevizli55

murat  olsunda biraz kendini toplasın

Burak

19 September 2010, 19:06:03 #476 Son düzenlenme: 19 September 2010, 23:51:28 Burak
aşırı güven sonunda hatayı getiriyor sanırım fazla fantastik hareketler peşinde basit oynamayı bırakmış hoca muratı geçen senekinden daha önde oynatması bunun sebeplerinden bir tanesi sanırım. hadi atom karınca biraz toparlan artık eski muratı istiyoruz

Ollivanders

Alıntı yapılan: Serpico55 - 14 September 2010, 21:34:52
Ben ilk geldigindeki gibi tek top oynayan murat ımı istiyorum. Kendini yormayan topu ezmeyen temiz futbol oynayan muratı yani.

3 haftadır tekrar ettigim gibi...

celebi

Tufan

belkide hocanın isteği bu yönde bilemiyoruz ama Murat topu ayağında çok tutuyor 2 kişinin üstüne gidiyor doğal olarak top kaybı yapıyor. koşmasından, hırsından, disiplininden taviz yok ama eskisi gibi basit oynamıyor.