19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Bence Kalpar Murat'ı da küstürdü

Burak

Murat nerdesin muraaat . Eski halin olsa bu sayfa bu kadar hareketsiz kalırmıydı  :( :(

sadece55

Murat kafasında bitirmiş resmen futbolu...bir an önce tedavi olması gerek

ahmetsefa55

ya sakatlıgı var ya kaptanlık konusuna takıldı ya hocayla problemlı ama bır gercek var kı eskı murat yok ama yıne de herkes kacıp gıtmek ısterken sen kaldın ve bu takımı yalnız bırakmadın umarım en kısa zamanda eskı formuna kavusursun buna ıhtıyacımız var cunku bızı abdulazıze muhtac etme  :(  ;)

55.hakan

Bazen futbolcuları bilgisayar oyunlarındaki gibi hep aynı performansta olsun istiyoruz.Murat'ın performansı düşüktür şu anda ama düzeleceğine inanıyorum.

Ollivanders

Artık tribun homurdanıyor murat. Kredin bitmek uzere.

55.hakan

Ayrıca şu çalım sevdandan vazgeçip pas vermemekte inat etmeye devam edersen hiç düzelemezsin.Kaptırdığın toplar da kalemizde pozisyon oluyor her maçta.

Lusage

Bir yanım nerede o eski Murat? Hani o Atom Karınca diyor.

Bir yanımda boşver böyle daha iyi sezon sonu elimizden bedavaya kaçırmayız.

Ah Murat Ah! İlk defa oynadığın futbolu izlemekten eziyet çektim.  :-X

berusa55

Tuhah tuhaf parçalıyor kendini sahada. Ne oldu bilmiyoruz ama düzelt artık kendini Murat  >:(

kaptan 55

geri dön MURAT YILDIRIM..

Ahmeti

murat taki düşüşte bir proplemmi var acaba takım yükselişte murat ise düşüşte biran önce kendini düzeltmesi lazım bu takım onunla daha güzel.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: iak5529 - 30 August 2010, 20:01:28
En büyük özelliği amatör ruh olan biriysen bunu kaybetmemeye çalışmalısın.

Alıntı yapılan: iak5529 - 14 September 2010, 21:30:24
  Oynadığı oynatılmak istendiği ya da oynamak istediği her ne nedense mevkide bana göre her geçen gün geriye gidiyor,daha önce de yazmıştım amatör ruhunda eksilme hissediyorum.Bu bizim bildiğimiz murat asla değil.Gereğinde ayağında topu tutan gereğinde çalım yapan murat gitti her topta çalım yapmaya çalışan aldığı topları ezen bir murat geldi.Maksimum verim verebileceği yer ön libero,kendisiyle söyleşi yaptığımızda ne kadar ileride oynamak istediğini söylesede bence defansif daha iyi olduğunu kabullenmeli.

Tehlikeyi haftalar öncesinden sezen ve uyarıyı yapan İnanç kardeşimizin korktuğu başımıza geldi maalesef..

Murat ı Murat yapan özellikleri özler olduk son zamanlarda..Nedeni nedir bilemiyorum ama Geri dön be Murat....  :( :( :(

mehmet yılmaz

Bugünkü 50 dakikalık MİY maçında, eski Murat'tan pasajlar sundu. Çok koştu ve rakibi epeyce bozdu. Bir de o golü atabilseydi, harikulade olacaktı.

YaşarDoğu

Biraz kıpırdanma var Muratta ama halaa topla boğuşma işini bırakamadı.
Cezasahası çizgisi üstünden vurdugu topu ben köşeye plase beklerdim , sert vurma işini yakıştıramadım ...

**KaR6**