Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar Karabük maçında bütün bu alacaklı olupta yan çizenlere, hepiniz o. çocuğusunuz diye bağıralım, çünkü hakediyorlar tam yerinden bi gönderme olur

Jnr.Serkan

CriminaL

onu da sonra bakan'a ve milletvekillerine mal ederler  8)

55.hakan

Alıntı yapılan: CriminaL - 22 August 2009, 10:39:31
bu kerem rahatsız mı kardeşim yaramaz herif..p.tesi nasıl görüşülecek bugün son günü değil mi bu iş için ?
ağustos 31 son gün ,transfer sezonu aysonu bitiyor, bu ne yaa anlaşılan adamlar yan çiziyor ya bizimkiler transfer yapmak istemiyor ya da kötülüğümüzü düşünen birileri adamlara zorluk çıkarın da transfer yapamasınlar diyor ,önceki gün sinan sonra kerem bunlar tesadüf olamaz...

ugrass

eLLis

Bu keremin yan çizme haberlerinden gına geldi her gün ya kerem ya sinan yan çiziyor ulan vicdandamı yok sizde o kadar oynadığnız iyi kötü bi para kazandınız nedir bu yaa

CriminaL

hakan transfer için 31 agustos son gün onu biliyorum..bu tahtanın açılması için son gün yarın yazmıştı bir arkadaş o yüzden sordum bugün öğlen son demişti çünkü

şimşek_55

Alınacak  oyuncularla  Super Lıge  cıkmayı mı  dusunuyorsunuz. ASıl o zaman yanılıyorsunz. O oyuncular  lıgde kalmak ıcın alınan oyuncular arkadaslar.

55.hakan

Alıntı yapılan: CriminaL - 22 August 2009, 11:55:05
hakan transfer için 31 agustos son gün onu biliyorum..bu tahtanın açılması için son gün yarın yazmıştı bir arkadaş o yüzden sordum bugün öğlen son demişti çünkü
hayır federasyon cumartesi öğlene kadar açık olduğu için en azından giorgi'nin karabük maçında oynayabilmesi için son gün bugün öğlendi,o anlamda demiştir.

red_white

doğru diyosun ama bu alınacak oyuncularla play of oynanır tabi para sıkıntısı olmazsa bu arada tahta konusunda kesin bilgisi olan haberi aldığı gibi yazsın gürcü seyredelim diyorduk onu seyredemicez şimdi

CriminaL

tamam o zaman bende 31 agustos diye biliyordum muallakta kaldım bugun denilince.dediğin gibi giorgi için demişti galiba.eyvallah sagolasın

55.hakan

tff yönetim kurulu, 2009-2010 sezonunda birinci transfer döneminin 8 haziran-1 eylül 2009, ikinci transfer döneminin ise 4 ocak-1 şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilmesini karara bağladı.

şimşek_55

Gelecek adamları duyduktan sonra bu adamların  bu takıma gelmesıne  gerek  yok. Tahta kapalı  dursun  daha ıyı.

red_white

gelecek adamlar konusunda haklısın ama gürcü ile mohammed her türlü iş yapar şimşek kardeşim

şimşek_55

Alıntı yapılan: red_white - 22 August 2009, 12:05:46
gelecek adamlar konusunda haklısın ama gürcü ile mohammed her türlü iş yapar şimşek kardeşim

KArdesım Gurcuyu ızlemedım ıyı oyuncu dıyorlar ancak Mohammed  sakat. Sakat olmasa Sıvas gondermezdı. Aynı gecen senekı bızım Cagatayı dusun. Caner,Hakkı  yı dıyorsan Form  tutmaları en az 2 ay  bu oyuncuların. Bu takım  bu kadro yapısı ıle cok degıl 5-6 hafta sonra karısır .  Bence gelecekse  Gurcu ıle SInan  sol kanatta  ısımıze  yarayabılır. Dıgerlerının  faydasından  cok  zararı olur bu takıma  bu saatten sonra