Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

o formayı bir gör kardeşim forma müthiş taksit de yapıyorlar iş bankası akbank cumartesi oranın sorumlusu ti energy formasını test etti.meyve suyu döktü üzerine selpakla sildi ve de tamamen çıktı.türkiye nin en iyi forması kesinlikle adidas nike puma haltetmiş yanında ben şimdilik iki tane alıcam biri kendime biri abime.sonuçta adamlar samsunspor ürünlerini satıyor.biz ne kadar sahip çıkarsak o kadar çeşitlilik artar ve bu mağaza samsunumuzda kalıcı olur.herkesi buradan formaları talan etmeye davet ediyorum.selamlar

eLLis

Forma sadece üst 80 lira.En kısa zamanda bende uğrayayım.

emre

bende alacağım ama biri fotografını cekip siteye atarsa şimdilik merakımız bi nebze azalmıs olur!!!

Sony

forma 80 lira çok pahalı ama olsun...feda olsun SAMSUNSPOR'a

55.hakan

oflu arkadaş postane 7 liraya yolluyomuş formayı almanya ya ama 8 günde gidiyomuş 50 euro özel kargo fiyatı alabilirsin yani ...

Oflu

Alıntı yapılan: hakanelgun - 10 August 2009, 15:55:01
oflu arkadaş postane 7 liraya yolluyomuş formayı almanya ya ama 8 günde gidiyomuş 50 euro özel kargo fiyatı alabilirsin yani ...

Ooo iyimis yahu, cidden 7 ytlye geliyormu paket maket Almanyaya? Öyleyse sayet hic durmiim, ürünler cogalsin hemen bi alisveris yapalim  ;)

Bu arada ilgin icin tesekkürler  ;D

alperen

80 pahalı şimdilik alamıcam galiba ama kesinlikle almak istiyorum karabük maçından önce.. :-\

mehmet yılmaz

Arkadaşlar yarın kısmet olursa gideceğim Errea'ya. Bir görüşelmi, bakalım. Toplu halde alırsak basını da çağırırız; Samsunspor taraftarından büyük destek gibi haberler yapılır. Bir gün belirleriz. Haberdar ederim sizleri...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 August 2009, 20:36:55
Bi güzellik yaparlar herhalde , onlara da reklam ve maddi destek olur ..

Yarın konuşuruz, birşeyler yaparlar mı bilmiyorum açıkçası...

Sony

Alıntı yapılan: samsuni - 10 August 2009, 20:38:15
Yarın konuşuruz, birşeyler yaparlar mı bilmiyorum açıkçası...

inş...merakla bekliyorum

55.hakan

Alıntı yapılan: Oflu - 10 August 2009, 19:26:30
Ooo iyimis yahu, cidden 7 ytlye geliyormu paket maket Almanyaya? Öyleyse sayet hic durmiim, ürünler cogalsin hemen bi alisveris yapalim  ;)

Bu arada ilgin icin tesekkürler  ;D
ptt ile yollarsan evet arkadaştan öğrendim bugün....yalnız biraz geç geliyomuş 7-8 günü buluyomuş

Oflu

Alıntı yapılan: hakanelgun - 10 August 2009, 21:42:48
ptt ile yollarsan evet arkadaştan öğrendim bugün....yalnız biraz geç geliyomuş 7-8 günü buluyomuş

Hic önemli degil kargo sirketli cok daha hizli degil. Ama yurtt disinada o kadar ucuz oldugundan eminsin dimi?

55.hakan

Alıntı yapılan: Oflu - 10 August 2009, 21:51:45
Hic önemli degil kargo sirketli cok daha hizli degil. Ama yurtt disinada o kadar ucuz oldugundan eminsin dimi?
arkadaşlara sordum bugün takip bile edebiliyomuşsun fiş numarasından dedikleri kaç kilo geliyosa o kadarmış tahminen en fazla 7-8 lira tutarmış sen ptt'ye bir danış yine de

emre

Alıntı yapılan: Oflu - 10 August 2009, 21:51:45

kardeşim pek iyi bilmiyorum ama  15 gun falan sürüyor gitmesi diye biliyorum.gerçi biz kıbrısa gönderdiğimiz paket tam bir haftada gitmişti.ama ucuz oldugu doğru gercekten..

Oflu

Arkadaslar sagolun hepiniz, çok yadimci oldunuz bana