Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsunsporulan - 05 August 2009, 00:51:15
neden almim neden katkı sağlamim ama 80 liralık malzeme formanın neresinde 80 lirayı armaya veririm

Bizimde gönülden yaptıgımız iş o Yaman55

kodalski

hersene tatile geldigimde hic yeni sezon formasi alamyidoum.. ne esofman ne bisey..
kulübe böyle destek olmak istiyorum, ama olamiyodum.. kackere e-mail attim samsunporumuzun ana sayfasina.. hic cvp gelmedi..

gs, bjk, fb, ts  vallahi yok satiyolar.. millet rekorlar kiriyo.. bizim hic biseyimiz yok.
en azindan, online-shop'da acilsa avrupada kalan insanlarda siparislerin verse.. okadar tanidigim insanlar varki burda, hic samsunspor ürünlerine ulasamiyolar... hersene stadin önünden kaskol alirdik. falan filan...

buketspor vardi bi aralar.. ordan aliridik guya orijinal formalari.. hic bir zaman ama memnun kalmamsitim.. ne isim bastira biliyoduk ne bisey...

hele sükür dogru dürüst birsey acildi.. formalar esofmanlar varmi??
eger varsa, bu aralar amcam samsun.. ona siparis vericemde...

yardimlariniz icin tesekkürler..

YaşarDoğu

kerem55

Ürünler pahalı diyen arkadaslar var , evet ama '' oha '' da dememek lazım  Bende katılıyorum pahalı olduğuna ama ürünler gerçekten fazla kaliteli  Ne yapalım paramız yok diye almayacağız mı? Hayır tabiki de 10 gün az sigara iç veya sigara içmeyen sadece 10 gün düzgün harcamalar yapsın 50 TL birikir

Oflu

Arkadaslar internet üzeri satis varmi? (3. kez soruyorum, bir cevap alabilsem cok güzel olacak ;))

**KaR6**

henuz o aşamaya gelmediler sanırım oflu abicim ama bi şekilde ulaşır sana alacakların sıkma canını, iste yeter ki ;)

Oflu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 08 August 2009, 18:13:02
henuz o aşamaya gelmediler sanırım oflu abicim ama bi şekilde ulaşır sana alacakların sıkma canını, iste yeter ki ;)

Abi zor ya, nakliyat isi cok pahali. Hangi kargo sirketi olursa olsun, 50 € 'dan asagi bise getirmiyor Almanyaya. Hadi para transferi bise degil, bankada calistigim icin 24 saatte bile yollarim parayi Samsuna, ama dedigim gibi Kargo sirketleri hesabi cok bozuyor. Hani para Samsunspora gitse canim feda, lafi bile olmaz ama o 50-60 € Samsunspora degil, DHLe bilmem neye gidiyor ya, ondan soguk duruyorum.  :-\

55.hakan

Alıntı yapılan: Oflu - 09 August 2009, 22:14:11
Abi zor ya, nakliyat isi cok pahali. Hangi kargo sirketi olursa olsun, 50 € 'dan asagi bise getirmiyor Almanyaya. Hadi para transferi bise degil, bankada calistigim icin 24 saatte bile yollarim parayi Samsuna, ama dedigim gibi Kargo sirketleri hesabi cok bozuyor. Hani para Samsunspora gitse canim feda, lafi bile olmaz ama o 50-60 € Samsunspora degil, DHLe bilmem neye gidiyor ya, ondan soguk duruyorum.  :-\
şu alışveriş sitelerinin anlaşmalı değil mi kargo ücretleri samsun'dan biri formayı satışa sunar onlardan birinde sen de alırsın

oguz_5528

Samsunda olamayanlar(bende dahil) için bir şey istiyorum..Samsunspor ürünlerinin hepsinin(şapka,tişört..) fiyatlarını foruma yazarsanız seviniriz..

Sercan

Arkadaşlar T-Energy formaları yarından itibaren Samsun Errea mağazasında satışa sunulacak...

celebi

Sercan

Alıntı yapılan: celebi - 10 August 2009, 11:34:41
fiyatları belli oldu mu

Yok abi dün Mehmet abi karadenizspor maçındaykrn aradı,bugünden itibaren satışa snulacakmış ama aradığı kişi fiyatını bilmiyormuş...

5BrK5

celebi