Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

samet_55

ben bi tane aldım 39 milyona kırmızı-beyaz önünde errea ile samsunspor amblemi var..çok güzel artık eskiyene kadar giyerimm :D :D :D :D

samet_55

Alıntı yapılan: celebi - 27 July 2009, 13:41:02
yok ancak bildiğim kadarıyla samsunspor.biz üyelerine güzel bir taraftar paketi uygulaması olacak.
bakalım ne var o pakette :D

edmontdante

Alıntı yapılan: samet_55 - 27 July 2009, 13:20:29
samsunspor-biz üyelerine bi kıyak yaparlarmı..indirim  falan gibi yani

Bugün Galip ASAL'la konuştuk  Perşembe akşamları halısahada oynadığımız 2 takım için birer takım kırmızı ve beyaz forma alıp halısahada yelek giyme derdinden kurtaracaktık.Galip ASAL'la konuşan arkadaş etkili bir isimdi Şort-Foma için indirim istedik ama zaten  SAMSUNSPOR için indirimli sattıklarını söyledi.Yani bu fiyat son fiyat

veis

Alıntı yapılan: edmontdante - 29 July 2009, 00:45:52
Bugün Galip ASAL'la konuştuk  Perşembe akşamları halısahada oynadığımız 2 takım için birer takım kırmızı ve beyaz forma alıp halısahada yelek giyme derdinden kurtaracaktık.Galip ASAL'la konuşan arkadaş etkili bir isimdi Şort-Foma için indirim istedik ama zaten  SAMSUNSPOR için indirimli sattıklarını söyledi.Yani bu fiyat son fiyat

iyide olmuş o asil formanın üstünede yelek hiç gitmezdi be abi.

samet_55

Alıntı yapılan: edmontdante - 29 July 2009, 00:45:52
zten aldım artık..ama esas formalar agustos başında gelecekmiş.80ytl.satacalar..bide adam  petşişedeki suyu formanın üzerine döktü.. forma islanmadı..çok kaliye bişe

King Of The North

Alıntı yapılan: samet_55 - 29 July 2009, 09:31:41
zten aldım artık..ama esas formalar agustos başında gelecekmiş.80ytl.satacalar..bide adam  petşişedeki suyu formanın üzerine döktü.. forma islanmadı..çok kaliye bişe

ıslansın önemli değil,biz bu takım için ıslandık da,çamura da battık,rezil de olduk,yeter ki güzel bişeyler olsun artık.Formalar geldi mi A1 özellikle?

FaTiH_HaN

evet herkes A1 i bekliyor ne zaman gelecek haberi olan varmi?

fatih55ankara

formalar 8 ağustos en geç 10 ağustosta mağazada olacakmış.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 03 August 2009, 15:16:51
evet herkes A1 i bekliyor ne zaman gelecek haberi olan varmi?

Hafta sonunda kesin geliyor...

Yanlız almayı düşünen arkadaşlar site olarak toplu hareket edersek iyi olur belki daha ucuza alabiliriz vede toplu alımlarda ücretsiz isim ve numara yazdırabiliriz...

özkan

katılıyorum sana %100 samsunspor bende bı amcaogluma bırde onun cocuguna alcam bırlıkde hareket edelım

King Of The North

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 03 August 2009, 15:21:07
Hafta sonunda kesin geliyor...

Yanlız almayı düşünen arkadaşlar site olarak toplu hareket edersek iyi olur belki daha ucuza alabiliriz vede toplu alımlarda ücretsiz isim ve numara yazdırabiliriz...

bana uyar 8 ağustosta Samsun'dayım zati

özkan

o zaman cumartesı toplu gıtsek uyarmı arkadaslar?

King Of The North

ya d
Alıntı yapılan: özkan17 - 03 August 2009, 15:31:30
o zaman cumartesı toplu gıtsek uyarmı arkadaslar?

ya da pazar olabilir ben cumartesi akşama orda olurum çünkü

özkan

King Of The North

o zaman akşama doğru veya akşam vakitlerinde varsa topluca gitma olayı bana uyar,isim da yazdırabiliriz dediğiniz gibi..