Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

03 August 2009, 15:41:21 #450 Son düzenlenme: 03 August 2009, 16:18:00 %100 samsunspor

Toplu alışveriş konusunu site yöneticilerine danışıp onlarında görüşünü alıp bir konu başlığı altında toplayabiliriz...

FaTiH_HaN

bence sezon acilisinin oldugu gun topluca gitmek daha guzel olur.

eLLis

Bize hazırlayacakları pakette neler var merak ediyorum :P

cany

errea'da formaya numara kaç tl'ye yazıyolar bilen var mı...?

Oflu

alperen

yeni ürünler ne zaman gelcek?kesi bi tarih varmı?

samsunsporulan

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsunsporulan - 04 August 2009, 00:38:23
80 tl'mi ohaaaaaaaaaa

@Yaman55

Kardeşim biraz daha üstüruplu yazsan çok şey mi istemiş oluruz acaba senden?Fiyat yüksek olabilir ama böyle tanımlaman pek hoş olmadı.Söylediklerimi yanlıs anlamıyacagını düşünüyorum.Fiyat yüksek gözükebilir ama kalitesi yeter.

Ayrıca daha ucuz olan taraftar formaları var alt-üst = 50 tl. ;)

celebi

55_HayLAZ_55

samsunsporumuza yakışan bir mağaza ve ürünler

Kais

ben 2 hafta içerisinde paramı denkleştireblirsem alıcam.

pisaloji

Bugün ordaydık ; arkadaşlar A1'ler ve yeni ürünler 10 ağustosta mağazada olacak. Açılışta sadece beyaz formalar olduğundan dolayı Beyaz formalar bitmişti ve ellerinde Beyaz olarak sadece ' L beden ' kalmıştı . Kırmızı forma ise şuanda var ve  tüm bedenleriyle birlikte satışta.

Kampanya vardı normalde 31 Temmuza kadar Forma + Şort = 5O TL idi, kampanyayı 15 gün daha uzatmışlar , fiyat yine aynı. Yalnız kredi kartına taksit yaparlar mı diye soru soran arkadaşlarımız olabilir , cevabını vereim , kampanya olduğundan dolayı sadece tek çekim yapıyorlar.

Ürünler pahalı diyen arkadaslar var , evet ama '' oha '' da dememek lazım :) Bende katılıyorum pahalı olduğuna ama ürünler gerçekten fazla kaliteli :) Ne yapalım paramız yok diye almayacağız mı? Hayır tabiki de 10 gün az sigara iç veya sigara içmeyen sadece 10 gün düzgün harcamalar yapsın 50 TL birikir :)

dip not : bi t-shitler vardı 47 TL 'ye al sivilde sokakta giy o kadar mı güzel olur..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: pisaloji - 04 August 2009, 21:23:20

dip not : bi t-shitler vardı 47 TL 'ye al sivilde sokakta giy o kadar mı güzel olur..

samsunsporulan

Alıntı yapılan: celebi - 04 August 2009, 09:57:35
paran yoksa alma birader >:(

neden almim neden katkı sağlamim ama 80 liralık malzeme formanın neresinde 80 lirayı armaya veririm

celebi

Alıntı yapılan: samsunsporulan - 05 August 2009, 00:51:15
neden almim neden katkı sağlamim ama 80 liralık malzeme formanın neresinde 80 lirayı armaya veririm

o zaman laf etme. yada gücün nispetinde birşeyler al. burada ağzı bozuk şekilde lütfen yorum yapma.