Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: celebi - 25 July 2009, 00:43:02
ben 1 hafta sonra gelecek diye biliyordum demek geldi a1 lrde
Hayır gelmedi ben fiyatını sordum sadece şimdilik diğer formalar var.

HoliganSamSunLu

arkadaşlar fiyatlar nedir... bizim seçtiğimiz formalar fulll takım ne fiyattadır....

Nuri Asan

dün 3 adet forma aldım erreanın açılması çok iyi oldu.mont,polar akılımıza artık ne gelirse bulabileceğimiz yerimiz var artık.önceki senelerdeki sıkıntı artık yaşanmayacak.

germencisse

beni bu konuda tam aydınlatan olmadı..şu anda errea da olan formaları lig başladığında giyecekmiyiz..önünde erre fln yazıo...kimi bankasya yazcak diyo..gidipte yoktan yere para vermek istemiyorum..

Kais

germencisse

Alıntı yapılan: Kais - 26 July 2009, 12:26:30
ağustosda çıkıcakmış.ilk haftasında.

sağolasın abicim sonuda rahatladım :D

samsunmania

İnşallah çocuklar için de güzel malzeme vardır. Kızıma söz verdim forma alacağım diye. Topa tutar yoksa beni.  ;D ;D

eLLis

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 27 July 2009, 00:26:56
İnşallah çocuklar için de güzel malzeme vardır. Kızıma söz verdim forma alacağım diye. Topa tutar yoksa beni.  ;D ;D
Var abi küçükler içinde forma.

samsunmania

Alıntı yapılan: eLLis - 27 July 2009, 00:53:59
Var abi küçükler içinde forma.

Sağolasın kardeşim 3-4 güne inşallah Samsundayım. Alışverişimizi yaparız o zaman.

özkan

forması konusunda durum şu klasık yonetımın sectıgı o beyaz forma 35 liraydı sanırım yakında 50ye cıkacak o.bızım sectıgımız ıkı formada 80 tl şortsuz ama,şortla bırlıkte sanırım 90 yapıyor formaya isim ve numara ucretsız olacak buyuk ıhtımal su an anlasmak ıcın bu konuda bı kac yerle temasdalar..

ayrıca alt yapıda bu malzemelerı kullanacak forma sort top vsvs

beşnumara

Alıntı yapılan: özkan17 - 27 July 2009, 10:39:25
forması konusunda durum şu klasık yonetımın sectıgı o beyaz forma 35 liraydı sanırım yakında 50ye cıkacak o.bızım sectıgımız ıkı formada 80 tl şortsuz ama,şortla bırlıkte sanırım 90 yapıyor formaya isim ve numara ucretsız olacak buyuk ıhtımal su an anlasmak ıcın bu konuda bı kac yerle temasdalar..

ayrıca alt yapıda bu malzemelerı kullanacak forma sort top vsvs
özkan errea karadeniz sorumlusu gibi konuştun heee :P

özkan

abi napalım muhabbeti genişlettik galip asalın kayınbıraderiyle ;D

samet_55

samsunspor-biz üyelerine bi kıyak yaparlarmı..indirim  falan gibi yani

celebi

Alıntı yapılan: samet_55 - 27 July 2009, 13:20:29
samsunspor-biz üyelerine bi kıyak yaparlarmı..indirim  falan gibi yani

yok ancak bildiğim kadarıyla samsunspor.biz üyelerine güzel bir taraftar paketi uygulaması olacak.

Sercan

Alıntı yapılan: celebi - 27 July 2009, 13:41:02
yok ancak bildiğim kadarıyla samsunspor.biz üyelerine güzel bir taraftar paketi uygulaması olacak.

İnşallah Mehmet abide böyle bir şey söylemişti...