Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

bardak çanak tabak havlu bornoz akla ne gelirs eolsun yatak örtüsü falan filan 10 numara olur.

germencisse

acaba formamizdaki sponsor ne olacak

red_white

Varmı gelişmeler Samsundaki arkadaşlar

HaSaNCaN

bugun gittim bi baktım beyaz formamız fitrinde, hemen içeri girdim hafataya gelcekmiş bütün bedenleri fiyatıda 50 lira civarındaymış 4 çeşit forma olacakmış. şuan sadece altyapı formaları var. formamızın reklamıda bankasya devam.

red_white

Formaların kalitesi nasıl hasan armaları nasıl yapmışlar armaların formya dikişi nasıl?

HaSaNCaN

gayet güzeldi heyecandan tam bakamadım ama :D  sadece çubuklu forma su geçirmiyomuş galiba çubuklunun fiyatı diğerlerinden fazla olacakmış diğerler 50 civarındaymış.

red_white

Arkadaşlar tabelada Samsunspor la alakalı birşey yokmuş sadece Errea yazıyormuş iki tarafada kocaman büyük SAMSUNSPOR amblemleri olması lazım balonlar felan şekil durması dışardan bakınca bi SAMSUN STORE gibi olması lazım bunu iletebilicek arkadaşlar bu konuyu iletirseniz seviniriz

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: red_white - 29 June 2009, 22:40:47
Arkadaşlar tabelada Samsunspor la alakalı birşey yokmuş sadece Errea yazıyormuş iki tarafada kocaman büyük SAMSUNSPOR amblemleri olması lazım balonlar felan şekil durması dışardan bakınca bi SAMSUN STORE gibi olması lazım bunu iletebilicek arkadaşlar bu konuyu iletirseniz seviniriz

evet yani fitrindeki forma olmazsa kimse anlamaz orayı.

Tiryakiler55

biz anlatiriz nolcak heycanlandim aman samsuna varim bi 2 haftaya ordayim... ne ürün bulursam alacam :D

55.hakan

temmuz 18 de ben de samsun'dayım ne var ne yok alacağız fazla gelemiyorum zaten

King Of The North

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 June 2009, 00:00:30
temmuz 18 de ben de samsun'dayım ne var ne yok alacağız fazla gelemiyorum zaten

Hakanım bana da arma falan al yapıştırmalı veya dikişili de olabilir sağa sola yapıştıracam,gömleğimin kalp kısmına diktirecem,ben ağustostan önce gidememe Samsuna

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 June 2009, 10:19:18
Hakanım bana da arma falan al yapıştırmalı veya dikişili de olabilir sağa sola yapıştıracam,gömleğimin kalp kısmına diktirecem,ben ağustostan önce gidememe Samsuna
tamam alırım arma varsa orda

King Of The North

alamazsan da canın sağolsun kardeşim,ben de yeni formalar yetişirim,A1 i oylamıştım ya almazsak ayıp olur ;)

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 June 2009, 12:05:31
alamazsan da canın sağolsun kardeşim,ben de yeni formalar yetişirim,A1 i oylamıştım ya almazsak ayıp olur ;)
evet alacağız hacettepe maçında da giyeceğiz inşallah :)

Ertuğrul Sağlam

şimdi bu Errea konuda yanlış yapmayalım açılan mağaza Errea'yamı ait yoksa

Samsunspor'amı? bunu öğrenmek gerekli Samsunspor diye gidip adamlara para

kazandırmayalım Errea'nın satışından kulüp pay alacakmı ?