Formalar Errea' dan ( Fotolar Sf.7'de..)

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 22 May 2009, 09:55:46

« önceki - sonraki »

berusa55

Samsunspor'umuzun ruhunu yansıtan ve bize yakışan tek dizayn kırmızı beyaz çubuklu formadır! Ama ne hikmetse bu formayı giymemek için yemin ettiler sanırım. Bu sezon özellikle iç saha maçlarında çubuklu formayı giymelerini istiyoruz!

cembaba

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 May 2009, 17:29:48
Samsunspor'umuzun ruhunu yansıtan ve bize yakışan tek dizayn kırmızı beyaz çubuklu formadır! Ama ne hikmetse bu formayı giymemek için yemin ettiler sanırım. Bu sezon özellikle iç saha maçlarında çubuklu formayı giymelerini istiyoruz!

aynen katılıyorum. Ayrıca bize en çok yakışan formada kırmızı beyaz cubuklu formadır. Herşeye Rağmen FORZA ADİDAS :D

Ollivanders

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 May 2009, 17:29:48

CurvaSudSamsunspor

Forza Kappa Bence melihin çalışmları beni mest etti...

menteşoğlu55

Errea çok yakında bir ürün satış mağazası ile Samsun halkının hizmetinde olacak...

Mağaza büyük ihtimalle 56'lar tarafında açılacak...

Bilginize...

sevdamsınsamsunspor

adidas olsa daha iyidi ama bunada sükür:D

serce055

ilk defa duydum bu markayı bu kadarda olurdu samsunspor nerden nereye bu takım adam olmaz bidaha

Sercan

en azından legeadan iyidir..

kýrmýzýbeyaz55

Şu yeni MARATON Tribünümüzün Çatısına Saha Boyunca 5x10m en az 10 efsane futbolcumuzun dev resimlerini sallandırdığımızı düşünüyorumda oldukça güzel bir ambiyans olurdu..

Düşünsenize, Nuri Asan! Mete! Muzaffer! Emin! Ercan! Müjdat! Temel! Timofte! Celil! Serkan Aykut!

İşte o zaman sahadaki gençler biraz olsun anlarlardı o formayı ZAMANINDA KİMLER TERLETMİŞ!

Melih sanalda önizlemesini yapabilirmisin bu çalışmanın :-X..

MeL_55

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 25 May 2009, 22:52:45

Tamam yaparim

Ollivanders

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 25 May 2009, 22:52:45
Şu yeni MARATON Tribünümüzün Çatısına Saha Boyunca 5x10m en az 10 efsane futbolcumuzun dev resimlerini sallandırdığımızı düşünüyorumda oldukça güzel bir ambiyans olurdu..

Düşünsenize, Nuri Asan! Mete! Muzaffer! Emin! Ercan! Müjdat! Temel! Timofte! Celil! Serkan Aykut!

İşte o zaman sahadaki gençler biraz olsun anlarlardı o formayı ZAMANINDA KİMLER TERLETMİŞ!

harbiden super olur ya  :'(

55(tuncay)55

formaların hepsi güzel olmuş

MeL_55

Sadece Samsunspor

bu sezon adam gibi forma olsun istiyorum üniversiteyi kazanırsam adam gibi bir forma almam lazım bende puma formadan var o da eskidi, legea alcaktım ama ligin son 6-7 haftasında çıktığı için almadım, bu sezon kesinlikle alacam ama lütfen bu sezonki gibi rezillik olmasın, samsunda samsunspor forması bulamadık bu sezon son 6-7 hafta forma satışamı çıkarmış, lig başlamadan çıkartmak lazım, ayrıca tesislerde satılmasıda hiç hoş değil, stand açın kardeşim, kaç senedir store istiyoruz hala yok