Formalar Errea' dan ( Fotolar Sf.7'de..)

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 22 May 2009, 09:55:46

« önceki - sonraki »

menteşoğlu55

Samsunspor'un yeni sezonda giyeceği formaları çok beğeneceksiniz arkadaşlar...

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 04 June 2009, 12:18:13

gördünmü yoksa ?

beşnumara

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 04 June 2009, 12:18:13
abi heyecanlandırdınız şimdi yaaa.sezonun açılmasıya birlikte erea amağazası da açılır inşaallah

CurvaSudSamsunspor

emre

ne zaman cıkıcak bu formalar haberı olan var mı??

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Forma goze hitap edecek ama Insallah icindekilerde bank asya degil de super lige hitap edecek sekilde oynarlar ...

beşnumara

errea ile ilgili bir video.üretim yerini falan gösteriyor fakat dil  tabii ki yabancı ;)

http://www.erreasport.co.uk/flash/videoeng.html

saffet

İtalya, İspanya, Fransa ve İngiltere gibi ülkelerde birçok takımın formalarını hazırlayan ünlü İtalyan spor malzemeleri markası Errea, Türkiye'deki ilk futbol takımı sponsorluğunu Samsunspor'a yapacak.İtalya'nın ünlü spor giyim markası Errea, 2009-2010 futbol sezonunda Samsunspor'u giydirmeye hazırlanıyor. Errea Türkiye, Japonya ve Amerika Sorumlusu Tommaso Donagemma Mazzenti'yi Samsun'a davet eden Errea Karadeniz Bölge Bayii Uyak Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Uyar ve Samsunspor Yönetimi, Tommaso'ya hem şehri, hem de 19 Mayıs Stadyumu'nu gezdirdiler.

TÜRKİYE'DEKİ TAKIMIM SAMSUNSPOR
İtalya'dan Atalanta, Parma, Bari, İngiltere'den Middlesbrough, Burnley, Fransa'dan Lorient, İspanya'dan da Numancia gibi takımların forma sponsorluğunu yapan Errea firması yetkilisi Tommaso Donagemma Mazzenti, "Samsun'u çok beğendim. Çok iyi organize olmuş bir şehir. Bundan sonra Türkiye'deki takımım olan Samsunspor'u giydireceğimiz için mutluyum. Samsunspor'a sadece bizim ürettiğimiz özel bir koleksiyon hazırlayacağız" dedi.

kaynak: samsundayasam.net

Amsterdamli

Aslina bakarsan hangi marka ile anlastigimizin fazla onemi yok. Zaten bize hep uyduruk formalar geliyor. Neden derseniz "anlastigimiz" firma giydirdigi takimlar icinde bizi gostermiyorda ondan. Ornek: 2. lige dustugumuz sene giydigimiz Puma formalari resmen sahte formalardi Puma yapmiyordu o formalari.

Biz bu listeye girersek ozaman adam akilli forma bekleyebilirsiniz yoksa fazla heveslenmeyin.

http://www.erreapress.it/ita/asp/sponsorship.asp?sport=Calcio&ID_paese=&nazionale=NO

Akyol

Errea Samsun'a şubesini açacakmış ordan spor malzemeleri ve takımımızın forma ve antreman kıyafetlerini de bulabilecekmişiz güzel bir olay  ;)

Tufan

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 04 June 2009, 18:51:20
Errea Samsun'a şubesini açacakmış ordan spor malzemeleri ve takımımızın forma ve antreman kıyafetlerini de bulabilecekmişiz güzel bir olay  ;)

inşallah kardeşim formayı her zaman giyemiyoruz ama yağmurluk sweet tarzı lisanslı ürünlerimiz olsa günlükte giyebiliriz.

mehmet yılmaz

Tasarımı nedir, nasıl olur bilemiyorum ama geçmiş yıllara oranla hem erken hem de çeşitli ürünler bulacağımızı düşünüyorum.

erdinc55

sevgili arkadaşlar;

uzun süredir formu takip edemedim, anlaşılan yeni sezonun forma konusu hayli ilgi çekiyor,
o halde sizlere yeni sezon için İtalya'da tasarlanan süper formalarımızın resimlerini foruma koyacağım, ancak bilgiler çok gizli ve sınırlı, henüz formaların onayı Errea'nın Türkiye distribütörü tarafından verilmemiş diye duydum, görüşlerimiz önemli olabilir. Bilgileri veren arkadaşım biraz sıkıntıya düşecek ama gelişmeler çok güzel olduğundan dayanamadım;

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: erdinc55 - 04 June 2009, 21:18:31
sevgili arkadaşlar;

uzun süredir formu takip edemedim, anlaşılan yeni sezonun forma konusu hayli ilgi çekiyor,
o halde sizlere yeni sezon için İtalya'da tasarlanan süper formalarımızın resimlerini foruma koyacağım, ancak bilgiler çok gizli ve sınırlı, henüz formaların onayı Errea'nın Türkiye distribütörü tarafından verilmemiş diye duydum, görüşlerimiz önemli olabilir. Bilgileri veren arkadaşım biraz sıkıntıya düşecek ama gelişmeler çok güzel olduğundan dayanamadım;

valla kardeş 4 gözle bekliyoruz bu taraftar ürünlere aç :D

55JNR55

Bence firma ilk Türkiye takımı anlaşmasında işleri sıkı tutar bu yüzden uyduruk bi forma beklemiyorum ben açıkcası çünki siz de ilk defa açıldığınız yeni bi pazara sağlam giriş yapmak istersiniz... ;) Bence her formasında olduğu gibi yıllarca gururla saklayabileceğimiz yeni bir formamız olucak...