Formalar Errea' dan ( Fotolar Sf.7'de..)

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 22 May 2009, 09:55:46

« önceki - sonraki »

MeL_55

kýrmýzýbeyaz55

O stada çocuğumu götüremem korkar melih!.. ;D

kýrmýzýbeyaz55

28 May 2009, 23:02:46 #47 Son düzenlenme: 28 May 2009, 23:05:46 kýrmýzýbeyaz55
Ama ne demek istediğimi anladın sen.. biraz zor sanalda uygulaması..Söylediğim adette ve ebatta tahmini maaliyeti 5-6 milyar civarında bu bez foto baskıların..
En azından para cezası aldığımız bir maç maaliyeti kadar.. düşünülmeli diyorum bence..

MeL_55

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 28 May 2009, 22:59:01
O stada çocuğumu götüremem korkar melih!.. ;D

;D  ;D

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 28 May 2009, 23:02:46
Ama ne demek istediğimi anladın sen.. biraz zor sanalda uygulaması..Söylediğim adette ve ebatta tahmini maaliyeti 5-6 milyar civarında bu bez foto baskıların..
En azından para cezası aldığımız bir maç maaliyeti kadar.. düşünülmeli diyorum bence..

Evet anladim tabiiki. Ama bosuna hayal kuruyoruz. Bunu kimse yapmaz

kýrmýzýbeyaz55

Yapılır Melih sadece şundan emin değilim tribünde asılan bayrak afiş vb pankartlara reklam almanın hukuki bir sakıncası var mı? yoksa gerisi çok kolay..

MeL_55

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 28 May 2009, 23:14:09
Yapılır Melih sadece şundan emin değilim tribünde asılan bayrak afiş vb pankartlara reklam almanın hukuki bir sakıncası var mı? yoksa gerisi çok kolay..

Onu Mustafa abiye soralim. Cevabini bekliyoruz

**KaR6**

adı gecen mustafa bensem, şöyle cevap vereyim, bi sakıncası oldugunu sanmıyorum :)

Ollivanders

Ama varya oyle birsey olsa super otesi olur yav :)

MeL_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 May 2009, 23:40:47
adı gecen mustafa bensem, şöyle cevap vereyim, bi sakıncası oldugunu sanmıyorum :)
,

Evet sensin :) Cevap verdign icin sagol

kýrmýzýbeyaz55

29 May 2009, 00:28:56 #54 Son düzenlenme: 29 May 2009, 16:45:38 kýrmýzýbeyaz55
Maaliyetleri çıkardıktan sonra reklam verecek esnaf firmalar bulunup hemen hayata geçirilebilir.. az maaliyetli ama manevi tribün etkisi oldukça kuvvetli bir çalışma olur..
Bir de bunu için Vinç gerekli  :-\ bir kereye mahsus brandalar çatıya sabitlenir daha sonra alt köşelerden uzun ipler bağlanır, ipler çatı konstrüksiyonlarının arasında geçirilerek tribünden rahatlıkla aç / kapa sistemi de yapılır..

55cem55

yeni formalar bence güzelde yine temin etmek gibi sıkıntı olacak yine içimizden birisi bunu halledecek ama kimsede elini tasın altına koymayacak sahsen formalar cıkınca standart yine beni ekleyin  1 tane garantisi var..bu işi kar6 yapar bence;)seneye kadar soyleyelimde anca ikna olur belki..

**KaR6**

hiç denemeyin abicim, ben uzağım zaten, Samsundan biri yapsa daha iyi ;)

Nuri Asan

Umarım bu seneki armamız ortada değilde kalbin üzerinde olur.

Ollivanders

Umarım bu sene takım 11 kisi bulurda ssahaya cıkabilir ins

Sony

Gurbette forma sıkıntı çekiyorum...Atkı var ama onuda yazın takamıyorum hele hele halısaha maçlarında :D :D :D formalar güzele benziyor...