Formalar Errea' dan ( Fotolar Sf.7'de..)

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 22 May 2009, 09:55:46

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 04 June 2009, 21:31:59
valla kardeş 4 gözle bekliyoruz bu taraftar ürünlere aç :D

al bir 4 gözde benden 8 gözle bekliyoruz armalar güzel oturtulmuştur inşallah formaya...

Akyol

biz tribünde futbolcular sahada giydiklerinde bütünlük olsun her yer kırmızı-beyaz boyansın en güzel tasarım o olur  ;)

mehmet yılmaz

Sn. Üyelerimiz

Değerli bir üyemiz tarafından yeni sezon formalarının resimleri koyulacaktı ama bildiğimiz kadarıyla Galip Asal bey ve firma yetkillieri sadece birkaç kişiye özel olarak yolladı bu fotoları.

Dolayısıyla kendilerinin izni olmadan sitede paylaşmak hoş olmayacaktır. Biz şimdi Sn. Asal'a ulaşıp izin verip vermediğini soracağız.

Sn. Erdinç55 o süre zarfında lütfen resim eklemeyiniz.

mehmet yılmaz

Atış serbest :)

Erdinç Bey eklerse şayet, formalar hakkında görüşlerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar, dikkate alınabilir.

celebi

hadi gelsin formlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

erdinc55

04 June 2009, 22:28:10 #80 Son düzenlenme: 04 June 2009, 22:32:02 samsuni

**KaR6**

değişik olmuş, 10 üzerinden 7 verilir..

beşnumara

bir de parçalı nostalji forma yapsalar

Sadece Samsunspor

formalar çok güzele benziyor hadi hayırlısı ah bide üniversiteyi kazanırsam odama asacam inşallah gittiğimde yerde formamla dimdik dolaşıcam hayırlısıyla

55JNR55

Bence çok güzel olmuş farklı bi forma farklı bi dizayn Türkiye'de biraz alışmışın dışında bi forma türü bende de her Türk'de olduğu gibi çubuklu forma sevdası var ama bence çok sağlam olmuş inşallah sadece değişiklik formayla kalmaz

Tufan

hem çubuklu gibi hem parçalı gibi olmuş arka kısmında numara yeri biraz daha aşagı alınabilir numaraların yazılacağı yer biraz yukarda gibi duruyor. legealardan dümdüz pumadan daha estetik olduğu kesin ama forza adidas  :)

55.hakan

ben de beğendim çok istediğimiz çubuklu formayı ucundan koklatmış  geri çekmiş  ;D  farklı bir forma dizaynı.ancak inşallah kaliteli tam kırmızı renk kullanırlar.çünkü bu seneki formalarımız tam kırmızı değildi vişne çürüğü gibiydi.tam kan kırmızısı kullanmaları lazım.açıkçası tasarımdan etkilendim...

erdinc55

arkadaşlar;

formaların kalitesi ve renkler konusunda endişeniz olmasın,
ikinci tasarım ise klasik parçalı yerine Samsunspor'umuza has özgün bir çalışma olacak,
çalışmayı yollamaya çalışacağım

CurvaSudSamsunspor

armaları nasıl koyacaklar acaba çok merak ediyorum...

**KaR6**

eğer 2.parça hala yapılmadıysa ve imkanımız varsa taraftarın oylayarak seçtiği bir dizaynı yaptırırsak hem ürün satışı açısından daha iyi olur, hem de kaliteli bir dizayn olmuş olur bence bu durum üzerine gitmek laazım..