Ercüment Coşkundere Git Artık!

Başlatan ali ihsan, 10 May 2009, 17:40:34

« önceki - sonraki »

yaman55

gozgoz yýlmaz

Dün Hakan Koçaslan'ı sırf geri pas yapsın diye aldı oyuna. 30 dakika boyunca 8 kişiyle yarı sahamızda oynattı bizi. Yazıklar olsun!!!

cem and naz55

yar saçların lüle lüle ercü sana güle güle..onun işi bitti istifa etmese bile yönetim şutluyor önümüzdeki sene için 3 hoca adayı var yöneticimizden sadece birinin adını alabildim diyarbakır ın hocası coşkun demirbakan ..galip öztürk 2 futbolcu sözü..y.ziya yılmazdan 4tane otoparkayrıca 5 tane 4.hat geliri samsunspora bir arsa üstünden tffye futbolcu borçları ödenecek takıma 2 tane ağabey biri ilyas kahrıman bakanımızla gizli yapılan görüşmede direk süper lig için ültümatom verdiğini söyledi yöneticimizin biri ve şunu dedi manisa nasıl çıktıysa bizde öyle çıkacaz hadef direk süper lig

yaman55

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 11 May 2009, 18:23:10
yar saçların lüle lüle ercü sana güle güle..onun işi bitti istifa etmese bile yönetim şutluyor önümüzdeki sene için 3 hoca adayı var yöneticimizden sadece birinin adını alabildim diyarbakır ın hocası coşkun demirbakan ..galip öztürk 2 futbolcu sözü..y.ziya yılmazdan 4tane otoparkayrıca 5 tane 4.hat geliri samsunspora bir arsa üstünden tffye futbolcu borçları ödenecek takıma 2 tane ağabey biri ilyas kahrıman bakanımızla gizli yapılan görüşmede direk süper lig için ültümatom verdiğini söyledi yöneticimizin biri ve şunu dedi manisa nasıl çıktıysa bizde öyle çıkacaz hadef direk süper lig

dediğin gibi olur umarım

cem and naz55

Alıntı yapılan: yaman55 - 11 May 2009, 18:24:29
dediğin gibi olur umarım
bu görüştüğüm kişi üst düzey bir yönetici.. bu arada hakkı tomaçın istifasını bekleyenler beklemesin görünen şu anda o..

KocumVolkan

oha abi inşallah gerçek olur... öyle atıp tutacak bir insan deilsin takip ettiğim kadarıyla..
bak verdin gazı şimdi :D nasıl geçicek bu yaz... :D

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 11 May 2009, 18:28:08
bu görüştüğüm kişi üst düzey bir yönetici.. bu arada hakkı tomaçın istifasını bekleyenler beklemesin görünen şu anda o..

Eğri ağacın doğru gölgesi olmaz, tecrübeyle sabittir, Tomça denenmiştir ve onun başkan olduğu Samsunspor'dan kimse başarı beklemesin. Ona mı kalmış bu işler?

Ertuğrul Sağlam

yapmayın arkadaşlar allah aşkına yaa daha 2-3 ay önce tesislerde bırakma bizi diye bağıranlar biz değilmiydik neden şimdi bu tavır hakarete varan sözler Samsunlu olalım olmayalım bu şehiri sevdiğimiz için ve bu takımın taraftarı olduğumuz için hem Samsunluluk milleyetçiliği yapmaya çalışıyoruz diğer taraftan kendi değerlerimizi yerden yere vuruyoruz bu nasıl bir çelişki allah aşkına ona s..ol git buna defol  öbürüne seni bu takımda görmek istemiyoruz yakışıyormu bize belkide Hoca takımın başına geleli bir kuruş para almadı veya futbolcuların parayı sorun etmemesi için onlarla defalarca konuştu haydi onuda geçin şunu düşünün Ercüment Coşkundere Hem Samsunlu hem iyibir Samsunsporlu bırakın hocalığını İnsan en azından bu takımın taraftarı diye Ercüment hocaya bu hakaret tarzı kelimeleri söylememesi gerek

Bakıyorum arkadaşlara biri takım veya kişi aleyhine bir cümle yazıyor diğerleride onu doğrulamak için yada onun haksız olduğunu düşünüp onu yerden yere vurmak için buraya birşeyler yazmayı sanki kendisini mecburmuş gibi görüyor hiç yazdığımızın doğrumu yanlışmı takımımıza zarar verirmi diye kafamızda bir özeleştiri yapmadan yangına bir rlimizde körük bir elimizde benzin bidonu ile gidiyoruz çok çabuk gaza gelip nerdeyse ana avrat küfür edeceğiz sitede

Ercüment Coşkundere'ye veya Samsunlu diğer hocalara bu takımdan defol git dememiz için önce maddi gücün olacak onu gönderdiğin zaman daha iyisini takımın başına getiresin sonra Yönetimin güçlü olacak futbolcu ve hocaya gerekli gözdağını verebilecek  ve o hoca o yönetimin ve paranın gücünü arkasına alıp futbolcu üzerinde gerekli otoriteyi sağlayabilsin
haydi ozaman takımımızı düzeltmek için Ercüment Sefa Sercan Turgut Ömür'ü vs vs kovalım Oktay'la Murat'ı satalım transfer yapamadığımız içinde futbolcu falan almayalım elimizde ne kalırsa onunla idare edelim artı paralarını alamadıkları için federasyona başvuran futbolcuların sözleşmelerini federasyon tek taraflı olarak fesh etsin
Burayakadar çoğu arkadaşların görüşü aynı ee bundan sonrası için düşünceniz ne? varmı bundan sonra Samsunspor için bildiğiniz bir çıkış yolu? yok yok yok

Unutmayalım takımımız birkaç kötü sonuç aldı diye biz elimizden gerekli desteği vermeyerek Ertuğrul Salam gibi adamı istifa ettirip gönderdik  şimdi o adam süperlig'in tozunu attırıyor ve Bursada nerdeyse adama tapıyorlar

Ozaman bize düşen elimizdekinin değerini bilip varsa yanlışları onları düzelttirme yoluna gidelim Bizim bu konuda Samsunspor'umuza enbüyük iyiliğimiz bu olur diye düşünüyorum

Bu benim görüşüm varsa bildiğiniz bir çıkış yolu buyrun arkadaşlar kırıp dökmeden herkes düşüncesini yazsın .

gozgoz yýlmaz

Evet, evet haklısın.
Sanki bu sezonu biz yaşamadık, bu rezilliği, bu puan durumunu, bu insanı kahreden Adana maçını biz yaşamadık, sanki son 365 günü hiç görmedik.

Müsaade edin de şu durumda da eleştirsin insanlar. Hakarete karşıyız ama ortada adeta Samsunsporluluğa edilmiş bir hakaret var.

Polyannacılığa gerek yok, TARİHİMİZİN EN KÖTÜ SEZONU ve teknik direktöre, başkana, futbolcuya kızmayacağız da gidip de Michael Jackson'a mı kızacağız?

cem and naz55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 11 May 2009, 18:38:55
oha abi inşallah gerçek olur... öyle atıp tutacak bir insan deilsin takip ettiğim kadarıyla..
bak verdin gazı şimdi :D nasıl geçicek bu yaz... :D
fazla uçma ama :D burda bu yöneticinin adını vermek hoşolmaz herşey y.ziya yılmaza endeksli o yeterki sözlerini tutsun tutacakda...

Recep

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 May 2009, 18:57:29
Evet, evet haklısın.
Sanki bu sezonu biz yaşamadık, bu rezilliği, bu puan durumunu, bu insanı kahreden Adana maçını biz yaşamadık, sanki son 365 günü hiç görmedik.

Müsaade edin de şu durumda da eleştirsin insanlar. Hakarete karşıyız ama ortada adeta Samsunsporluluğa edilmiş bir hakaret var.

Polyannacılığa gerek yok, TARİHİMİZİN EN KÖTÜ SEZONU ve teknik direktöre, başkana, futbolcuya kızmayacağız da gidip de Michael Jackson'a mı kızacağız?
ben bu sezon için OBAMA ya kızmaya karar verdim :)

furkan88

bende coşkun demirbakanın hocamız olmasını istiyodum.inşallah onunla anlaşırlar.

Sadece Samsunspor

abicim sana güveniyorum ama sanmıyorum böyle bişe olacağını geçen sene 5 tane futbolcu almıştık hepsi yolda geliyordu ama bi anda paflarla çalışmaya başladık, ben artık görmeden inanmam böyle şeylere

55.hakan

açıkçası ben de ercüment hoca'ya karşı yürü git defol git demesine karşıyım ona karşı hiç olmadığı kadar birleşme sağlanmıştı sitede.başarısız olmuştur o ayrı ama giderken de böyle yollamamalıyız.

ali ihsan

Bu yönetim ve teknik kadroyla seneye küme düşmeye en yakın takım oluruz.Bu sene kıyısından döndük zaten.

Bu utanç sezonun ardından gereken kişiler faturayı ödemelidir.Sezon boyu hep destek verdik,aman etkilenmesinler diye çoğu zaman sustuk ama artık söz taraftarda ; SORUMLULAR İSTİFA ETSİN. EN BAŞTA TOMAÇ VE COŞKUNDERE ...