Ercüment Coşkundere Git Artık!

Başlatan ali ihsan, 10 May 2009, 17:40:34

« önceki - sonraki »

sedatbuyuk

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 14 May 2009, 16:05:01
neden bu kadar yükleniyorsunuz bu adama anlamıyorum ins onumuzdeki senede kalır

alt yapı için neden olmasın ama samsunspor için yeterli değil. bu gençleri gelişmeye zorlayacak idealist bir hoca lazım samsuna. inş bizi şükür ligde kaldık dedirtmeyecek bir kadro kurulur. ligin başında dense saçmalık derdim ama bu korkuyu da yaşadık ya başka birşey demiyorum.

ama ne demişler "gecenin en karanlık vakti sabaha en yakın olanıdır." karanlık geride kalmıştır inş.

mehmet yılmaz

Yaklaşık 5 dk. sonra Ercüment Coşkundere, tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecekmiş. Muhtemelen ekibiyle birlikte istifasını açıklayıp, sezonun değerlendirmesini yapacaktır. İnşallah açık açık konuşur, sonra aslında şöyleydi böyledi demek yerine bşarısızlık sebeplerini paylaşmasını isterim.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 14 May 2009, 18:01:39
Yaklaşık 5 dk. sonra Ercüment Coşkundere, tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecekmiş. Muhtemelen ekibiyle birlikte istifasını açıklayıp, sezonun değerlendirmesini yapacaktır. İnşallah açık açık konuşur, sonra aslında şöyleydi böyledi demek yerine bşarısızlık sebeplerini paylaşmasını isterim.

inşallah dediğin gibi açık açık konuşur bize söyleyecek söz bırakmaz kim na yaptı ise açıklasın bizde adamımızı bilem yolumuza onunla devam edelim

fanatik_samsunlu

ercüment hoca ins seneye kalir iyi bir takım kurar süperlige döneriz

beşnumara

Alıntı yapılan: fanatik_samsunlu - 22 May 2009, 21:06:31
o zaman sana ercü hocanla mutluluklar.siteye gelmişsin tek mesajın var o da bu sitedekilerin istemediği adam yönünde.neyi oluyon sen birader ercünün?

kuzey55

Alıntı yapılan: fanatik_samsunlu - 22 May 2009, 21:06:31

şöyle her önüne gelenin yazmaması için kimlik numarası uygulaması şart diye düşünüyorum...fanatik ercücü yazsan daha yerinde olurdu bence.

fanatik_samsunlu

yaa bu takımı genel menejer emin kar kurmadımı kardesim geçen sene ercüment hoca 17 kişiyle ligi bitirdi adam daha ne yapsin ben ercüment hocanın bişeyi olmuyorum bu arada bişe sormak istiyorum emin kar a samsunspor adanasporla hayati maç oynarken neden kendisi kahvede oturuyodu bide samsunspor maçlarina geliodu eskiden simdi göremiyoruz hayirdir ercüyle bi sorunumu var acaba bilgilendiren arkadas olursa sevinirim

beşnumara

Alıntı yapılan: fanatik_samsunlu - 23 May 2009, 01:17:47
yaa bu takımı genel menejer emin kar kurmadımı kardesim geçen sene ercüment hoca 17 kişiyle ligi bitirdi adam daha ne yapsin ben ercüment hocanın bişeyi olmuyorum bu arada bişe sormak istiyorum emin kar a samsunspor adanasporla hayati maç oynarken neden kendisi kahvede oturuyodu bide samsunspor maçlarina geliodu eskiden simdi göremiyoruz hayirdir ercüyle bi sorunumu var acaba bilgilendiren arkadas olursa sevinirim
sana bu sorunun cevabını bi arkadaşımız çok iii verir ama bu takımı genel menajer emin kar kurdu diye kim dedi sana çok merak ettim. emin kar abimizin maçlara gelmemesinin nedenleri vardır.neyse ben fazla girmeyeyim bu mevzuulara

**KaR6**

sana cevap bile vermiyorum, belli ettin kendini çünkü, yazı yazılcak adam bile olmadıgın belli :)

yaman55

Emin abi niye maça gelsin muzaffer abinin mete abinin nekadar yabancıda olsa tomic abinin  nuri asan hocanın bu takımı gördükçe kemikleri sızlıyor  emin abi bunları yaşıyor niye gelsin ercüment yalakası fanatik_samsunlu

beşnumara

bu tür insanlara hak kardeşim.lafımızı esirgemeyeceğiz tabii.

KotuCocuk55

Kar6 ölümüne seninle ölümüne Emin Kaptanla kardeşim,
bu şerefsizleri bi kaşık suda boğacaksın,kansızlar!

AntZ

Emin Kar'ın öyle bir zorunluluğu mu var? Senelerdir nerdeyse her maça gidiyor, bir maça gitmedi diye suçlu mu oldu? Hocalık yapanlar hocalık yapmıyorken her maça gidiyormuydu? Ya da eski futbolcular, eski hocalar ya da yöneticilerden çoğu her maça gidiyor mu? Ya da kim bu kadar takip ediyor bu takımı, bu kadar maçına gidiyor?

Hocayı sevebilirsin ama savunurken neden Emin Kar üzerinden savunmaya çalışıyorsun? Burdaki amacın ne? Takımı kimin kurduğu konusunda Kar6 zaten cevabı yazmış, sen de ya çok cahil kalmışsın ya da sataşmaya gelmişsin. Keşke biraz daha destekli bahaneler bulsaydın, en azından yazdıkların bu kadar mide bulandırmazdı...

Bir 17 kişi edebiyatıdır gidiyor, bu sene a takıma çıkan gençlerden hangisi oynadı? Bu ligde oynatmayacaksan nerde oynatacaksın? Oynatmadan nasıl oyuncu çıkaracaksın? Neyse bu konuya girmek istemiyorum, teknik ekibe bir eleştirimdir sadece ama senin gibi saçma sapan adamlar yüzünden de birilerini suçlayacak değilim.

Ercüment hocanın bişeyi olmayabilirsin, ben de ne Emin Kar'ın ne de Mustafa nın birşeyi değilim, ama Emin Kar gibiler sayesinde sevdik biz bu takımı, adam gibi adam olduğu için Emin Kar'ı sevdik, oyunculuğunda da sonrasında da nasıl bir Samsunsporlu olduğunu çok iyi biliyoruz. Burdaki çoğu kişi de çok iyi bilir bunu, kimsenin bize anlatmasına gerek yok, hele hele senin gibi piyangodan çıkıp gelenlerin anlatmasına hiç gerek yok  ;)

YaşarDoğu

fanatik_samsunlu nun nikinin fanatik_YAlaka olarak değiştirlmesini arzediyorum.

red_white

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 23 May 2009, 08:31:10
fanatik_samsunlu nun nikinin fanatik_YAlaka olarak değiştirlmesini arzediyorum.

onaylıyorum değiştirilsin sanırım bununda dayısı ya milletin dayısı amcası diye gelip buraya savunurlar daha kadroyu kimin kurduğu bilmezler çık git burdan