Ercüment Coşkundere Git Artık!

Başlatan ali ihsan, 10 May 2009, 17:40:34

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: ozgur_altunay - 10 May 2009, 22:34:09
inadina imparator ercüüüüüüüüüüüüüüüüü siz ercüment coskundereyi öpünde başinıza koyun adam bes kurus para almadan hocalık yapsın sizin adam hakkında dediklerinize bakın ercüment coskundere benim ne akrabam olur nede tanidiğim ben sizin yaptiğiniz nankörlüğe kızıyorum ben
ercümenti sevebilirsin ama bunu usluplu yaz yok inadınaydı yok öpüp başınıza koyunda burada kavga çıkarmaya uğraşma para almamışmış güldürme adamı 50 bin TL lik alacağına bile temlik koydurdu
sanki şampiyonluğu kaçırdık sanki playy off u kaçırdıkta sen Samsunsporun kaç maçını seyrettinde bizim söylediklerimiz ağır geldi sana
ya burdaki insanlar o kadar saygılı o kadar terbiyeliki bütün mesajlar hep saygı çerçevesinde inanki aklımızdan geçenin binde biri bile yazmıyor burda vede kimseye küfür  bile etmiyoruz bu kadar rezalet ötesi bir durumda bile

kýrmýzýbeyaz55

Yardımcı Vural da olabilir takım kötü giderse müdahele edecek adamda olur anında.. ;D
Şaka bir yana, Metin DİYADİN bankasyada hedefi olan her takımı kafaya oynatabilir. Bu hedefler için çok büyük bütçelere de gerek yok..Yakında ismini duyarsak şaşırmayalım..

Akyol

valla arkadaşlar hocadan önce sağlam bir yönetim ve şehrin yönetiminden destek şart! Daha sonra iyi bir hoca ve futbolcular alınabilir ancak bu şartlarda bu kadarı oluyor maalesef :-\

mehmet yılmaz

Ne Metin Diyadin'i kardeşim, Samsunspor takıntısı olan adinin birisi o... PAF maçında kavga çıkaran, oyuncularımızı bıçaklatan, OFTAŞ'ta, Eskişehir'de, Rize'de her maçımızda tahrik eden birisi. Zaten iyi bir teknik direktör de değil yerden bitme. Neyse, ağzımı bozmayayım şimdi.

kuzey55

reha kapsal gibi bir hoca lazım bize...

YaşarDoğu

samsunmania

Siteden t.direktör ve yıkım ekibi olarak 2 komisyonla iş başına gelirsek bu bizi şampiyon yapar. :P :P

Şaka bir yana Ekrem Al da olabilir.

kýrmýzýbeyaz55

Alıntı yapılan: ozgur_altunay - 10 May 2009, 22:34:09
inadina imparator ercüüüüüüüüüüüüüüüüü siz ercüment coskundereyi öpünde başinıza koyun adam bes kurus para almadan hocalık yapsın sizin adam hakkında dediklerinize bakın ercüment coskundere benim ne akrabam olur nede tanidiğim ben sizin yaptiğiniz nankörlüğe kızıyorum ben

Arkadaşım, ERCÜMENT COŞKUNDERE Çocukluğumun Efsane Takımının  bir parçasıdır, kapısında bir imzalı resim için saatlerce beklemişliğim vardır, Adam gibi Adamdır Ercüment COŞKUNDERE..
Ancak söz konusu Samsunspor ve onun başarısıysa BABAMI-SÜLALEMİ tanımam..
Samsunsporun başarısını istemek nankörlük değildir..Bunları söylerken Ercüment COŞKUNDERE'nin giydiği Ateşten Gömleği de Samsunspor Taraftarıyım diyebilen herkes  görmekte ve hakkına, emeğine saygı duymaktadır..Ancak kan değişiminin kaçınılmaz olduğunu herkes görebilmektedir..
Samsunsporun İşletim Sistemi çökmüştür..
Tepeden tırnağa Format Kaçınılmaz olmuştur artık ..
Şimdi HEDEF SÜPER LİG ise bu yeni yönetim ve yeni teknik ekiple olacaktır..
Durum budur..

kýrmýzýbeyaz55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 May 2009, 23:04:07
Ne Metin Diyadin'i kardeşim, Samsunspor takıntısı olan adinin birisi o... PAF maçında kavga çıkaran, oyuncularımızı bıçaklatan, OFTAŞ'ta, Eskişehir'de, Rize'de her maçımızda tahrik eden birisi. Zaten iyi bir teknik direktör de değil yerden bitme. Neyse, ağzımı bozmayayım şimdi.

Mizacı iticidir, Sadece biz olarak değil Rakiplerine de hep negatif elektrik vermiştir. Ben Samsunsporla alakalı bir husumeti olabileceğine ihtimal vermiyorum..Kişisel özellikleri sakatlığıyla alakalı takıntısından kaynaklanıyor diye düşünen arkadaşlarımız olabilir..
Bu arada herşeyden öte bu benim düşüncemdir..

mehmet yılmaz

Evet, sakatlanmasıyla alakalı bir takıntısı var bence. Ayrıca dediğin gibi, sadece bize değil herkese antipatik gelen birisi. ( Futbolculuğunda pek öyle değildi aslında. ) Sevimsiz bir adam ve dediğim gibi iyi bir teknik direktör de değil asla!

berusa55

Metin Diyadin geleceğine sen, ben, herhangi birisi de takımı çalıştırabilir. Böyle adamlar lazım değil bize aman Allah korusun...

kýrmýzýbeyaz55

Artık ibret alınacak koca bir üç yıl var geride..
Samsunspor herşeyden öte RUHUNU kaybetmiştir..
Bu ruhu kazandıracak yönetimin bir an önce oluşması tek dileğim..
Hoca mevzuunda Metin DİYADİN ilk aklıma gelenlerdendi, tartışılır kişiliği, hocalığı..
SAMSUNSPORA RUHUNU verecek ADAMI BULSUNLAR da CİNCİ HOCA mı olmuş Metin HOCA mı gerisi teferruat..

merkez

Şimdiden, en azından bu geceden gelecek yılın planını yapmak ya da bunun üzerine fikir yürütmek çok zor.Zira hepimiz çok yorgunuz.

Sağlıklı düşünmek şu ortamda imkansız.Ama ne kadar sağlıksız şartlar olursa olsun tek gerçek var o da Samsunsporun bir an evvel Hakkı TOMAÇ tan kurtulması gerçeğidir.

Şimdi top, seçim öncesi bol bol vaat dağıtan,seçim sonrası kongrede show! yapan idarecilerde.Bundan önceki sezonlarda  çok paranın değil,huzurun ve güvenin iş yaptığını gördük.Bundan sebeple geçmişte yapılan hatalardan ders alarak çok planlı ve zamanlı hareket ederek yeni sezon için yapılanmak gerekir.

kuzey55

ercüment hoca gelecek sene Samsunspor'da olmayacakmış...

Sioux

Ona güvenen bizleri de mahcup etti. Samsun'un çocuğu dedik ama rezil etti takımı. Takımdaki zirzoplara söz geçiremedi, kolladı, korudu.