Ercüment Coşkundere Git Artık!

Başlatan ali ihsan, 10 May 2009, 17:40:34

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Belki kizcaksiniz ama ben
ERDOGAN ARICA gelsin derim.
Onunlada düstük 1.lig den ama zaten düsülcege ilk haftadan belliydi.

serdaryavuz

tövbe estağfurullah şu adamın ismini anma kardeşim burda ******* kais i verip bizi kurtaracak ceyhunu getirmişti o o puşt bizim ağzımıza etti
Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 10 May 2009, 21:28:23
Belki kizcaksiniz ama ben
ERDOGAN ARICA gelsin derim.
Onunlada düstük 1.lig den ama zaten düsülcege ilk haftadan belliydi.

gozgoz yýlmaz

Ligin 24. haftasında Manisa'yı yendik ve 31 puan yaptık. Sonraki 10 haftada sadece 8 puan alabildik. Ercüment Hocanın deplasman karnesi 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet. Yani alınan sadece 6 puan. Toplamda ise 24 maçta alınan 29 puan. Röportajında içeride 3, dışarıda 1 diyordu, yani tam bir fiyasko. Son 4 maçta 1 puan. Son 11 maçta 8 puan. Bravo!!!

Ercüment Hoca hayatının deplasmanda 0-0, içeride 1-0 üzerine kurmuş ama onu da beceremiyor. Yaşı itibarıyla da genç bir hoca değil zaten; maalesef başaramadı. Keşke başarılı olsai idi ama olmadı. Olmaz da. Hele bugünkü rezillikten sonra iyice emin oldum, olmaz!!!

roligan

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 10 May 2009, 21:30:39
tövbe estağfurullah şu adamın ismini anma kardeşim burda yaramaz kais i verip bizi kurtaracak ceyhunu getirmişti o o puşt bizim ağzımıza etti

Serdar kardeşim, konuyu bildiğim için aydınlatmak istedim.
Erdoğan Arıca tercihinin yanlış olacağı kesin, bunda tartışmaya bile gerek yok.
Ancak, Kais mevzuunda yanlışsın...
Kais, o dönem Tunus Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'na katılacaktı. İkinci yarının başında uzun süre takımdan ayrı kalacaktı. Dolayısıyla Ceyhun-Kais takası, doğru görünüyordu, çünkü kritik durumda olan takıma iyi ama oynayamayan bir oyuncunun yerine hazır bir futbolcu kazandırılıyordu.
Ayrıca, Ceyhun'a güzel de para verildi.
Peki, bu işi kim yaptı, parayı kim verdi: Galip Öztürk...
Erdoğan Arıca'nın konuyla alakası yok.
Ben, Galip Öztürk'ten duyduğumu aktardım sadece...

ali ihsan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 May 2009, 21:32:46
Ercüment Hoca hayatının deplasmanda 0-0, içeride 1-0 üzerine kurmuş ama onu da beceremiyor. Yaşı itibarıyla da genç bir hoca değil zaten; maalesef başaramadı. Keşke başarılı olsai idi ama olmadı. Olmaz da. Hele bugünkü rezillikten sonra iyice emin oldum, olmaz!!!

Bu takım Hayrettin'le de bu puanı rahat toplardı .

Bu gömlek Ercüment Coskundere'ye bayağı büyük geldi

Recep

belki kocaelinin t.d. Samsunlu Erhan Altın olabilir
takımın başına geldiğinde bi dünya futbolcu takımı terk etmişti ama takıma aslanlar gibi top oynattı takımı ligden düşerken bile şerefiyle düşüyor

serdaryavuz

olurmu kardeşim turnuva uzayacak diye takas ettiler ondan sonra tunus elendi bizim ceyhun da inegöl maçında kırmızı kartı bilerek görüp 3 maç ceza aldı işimize yarayacağı zaman erdoğanda arada neler yedi bilinmez tabi ii para ödenmişti ceyhuna çünkü o dönem
Alıntı yapılan: roligan - 10 May 2009, 21:37:48
Serdar kardeşim, konuyu bildiğim için aydınlatmak istedim.
Erdoğan Arıca tercihinin yanlış olacağı kesin, bunda tartışmaya bile gerek yok.
Ancak, Kais mevzuunda yanlışsın...
Kais, o dönem Tunus Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'na katılacaktı. İkinci yarının başında uzun süre takımdan ayrı kalacaktı. Dolayısıyla Ceyhun-Kais takası, doğru görünüyordu, çünkü kritik durumda olan takıma iyi ama oynayamayan bir oyuncunun yerine hazır bir futbolcu kazandırılıyordu.
Ayrıca, Ceyhun'a güzel de para verildi.
Peki, bu işi kim yaptı, parayı kim verdi: Galip Öztürk...
Erdoğan Arıca'nın konuyla alakası yok.
Ben, Galip Öztürk'ten duyduğumu aktardım sadece...

kýrmýzýbeyaz55

merkez

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 10 May 2009, 22:23:42
Metin Diyadin diyorum...

Samsunspor düşmanı Metin Diyadin Öyle mi ? Bundan 6-7 sene önce gençler-samsun paf maçında futbolcularımız bıçaklattıran Metin Diyadin.

**KaR6**

YaşarDoğu

grkn55

ozgur_altunay

inadina imparator ercüüüüüüüüüüüüüüüüü siz ercüment coskundereyi öpünde başinıza koyun adam bes kurus para almadan hocalık yapsın sizin adam hakkında dediklerinize bakın ercüment coskundere benim ne akrabam olur nede tanidiğim ben sizin yaptiğiniz nankörlüğe kızıyorum ben

serdaryavuz

ii de kardeşim bu sitede herkez yapar onun yaptığını sonuç ortada para almamış olabilir ama bizim de eleştirme hakkımız var herhalde
Alıntı yapılan: ozgur_altunay - 10 May 2009, 22:34:09
inadina imparator ercüüüüüüüüüüüüüüüüü siz ercüment coskundereyi öpünde başinıza koyun adam bes kurus para almadan hocalık yapsın sizin adam hakkında dediklerinize bakın ercüment coskundere benim ne akrabam olur nede tanidiğim ben sizin yaptiğiniz nankörlüğe kızıyorum ben

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: ozgur_altunay - 10 May 2009, 22:34:09

beş kuruş dedğin 6-7 milyarsa lütfen banada ver bende beşkuruş almadan elim belimde hocalık yaparım;)